Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (25)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Mirci tuseste de-mi vine sa mor!!
Gabitzule imi place ce ti-a recomandat doctorita. Mie nu-mi place ce mi-a dat. Cred ca o sa-i cumpar si lui Stodal sau Ambroxol.
Mi-a dat Propol pur care e pt copii peste 2 ani..i-am dat, dar nu cred ca-i mai dau...
Desiree 1, 5, 7 ziceam eu, dar vad ca s-a votat 7!!
Getutza iti sta foarte bine asa! sa ne arati si noua calendarul cand e gata...eu una nu prea inteleg cum vine!

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

Haoleo, lipseste omul o zi si voi dati gata un capitol???? Am fost la cursul de gimnastica, dupa aia am fost la o sesiune de poze cu o fotografa semi-profesionista (vom vedea ce poze bune face) si la ora 18:30 am ajuns acasa, cu un bebe David marait si agitat si nedormit, m-a turbat!!! La ora 19 i-am dat sa suga, credeam ca se culca, dar cand colo dansul incepe sa planga. Il ia Bogdan la plimbat, doar-doar o adormi... El nimic... Plange si plange si apoi urla si urla, il iau eu, il plimb, iar plange si apoi iar urla. Dupa o ora imi beculeste mie sa-i bag un degetel in gurita sa vad daca nu vrea san (era ultima solutie, altfel revolutie!). Ei bine, san voia: deci la ora 15, la 17, la 19 si la 20!!!! Pai cine sa-l mai inteleaga! Acum ma bag in pat (la noi e 22) si vreau sa sper ca pot sa dorm si eu 2 ore pana imi da scularea dumnealui... Sper ca pozele facute de tipa aia sa merita stresul, ca si acolo a stat cuminte vreo ora, dupa care – nedormit fiind – mi-a plans de mama focului. La un moment dat l-am dezbracat la funduletul gol si i-am pus aripioare de inger, dar el urla tot timpul, cred ca au fost exact 15 secunde cand am reusit sa-i distrag atentia cu o broscuta, sper ca tipa a reusit si ea atunci sa faca macar 2-3 poze mai reusite... Offf... La inceput a ras, a zambilit cum face el de obicei, dar dupa o ora si schimbat de 3 ori ii pierise cheful... Iar eu ii cantam de zor Jingle Bells ca sa-l binedispun...

Daria_Ioana, noi avem un Canon 300D, dar deja a devenit muuult prea lent pt. poze cu un bebe mic, Bogdan vrea sa ne luam Canon 50D-ul, dar e scump rau... si noi acum trebuie sa strangem bani de apartament

Doloress,si eu vreau sa cred ca – la cat baleste si al meu – trebuiau sa-i iasa 5 garnituri de dinti, daca erau dintii... Moasa de la curs mi-a zis ca nici vorba... Si eu vreau sa stiu cum se procedeaza cel mai bine cand il „exilam“ pe bebe in camera lui, eu am de gand s-o fac pe la 7-8 luni, cand nu o sa-i mai dau san noaptea (sper eu). Puneti baby phone ca sa-i auziti? Ca altfel eu nu l-as auzi decat daca ar urla de si-ar scuipa plamanii... Noi deodamdata dormim cu o lumina slaba de la o lampa cu cristal de sare, deci si lui bebe i-as lasa in continuare totusi putina lumina, sa nu fie chiar bezna totala, caci ei si in burtica vedeau ceva-ceva lumina difuza... In fine, mai avem pana atunci...

mi_bebelina, felicitari pentru 4 ani de casnicie si inca 40 de acum incolo la fel de fericiti

fecian draga, si David are „iesiri“ ca ale pufarinei tale, dar numai o data sau max. de 2 ori pe noapte, cand plange si se jeleste, lupta cu digestia. Ii dau Lefax si – cand ma lasa – il pun pe burta (uneori urla, alteori da doua bashinute si adoarme pasnic ). Fiecare zi e altfel, fiecare noapte e altfel Al tau probabil lupta si cu prelucrarea impresiilor din cursul zilei, poate...

Getutza,

Am ajuns cu cititul la pagina 14 din 20 si trebe sa ma opresc, ca ma ustura rau de tot ochii... Vad maine ce-a copt Cleo, sau visez la noapte numai asta...

Va pup, fetelor, noapte buna!!!

Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David (24.06.2008)
Poze cu noi

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Citat:
citat din mesajul lui inais

Desiree mie imi plac si 1 si 7...pacat ca 7 e incompleta...adica nu se vede rochia in intregime! Eu as alege-o pe 1.

mamica Iasminutei...adica lui mami si a lui tati

05.06...07...08 sau "Povestea Iasminutei"

Cat de maaaare sunt!!

Mamica de Iasminutza, uite aici rochita intreaga: (si cu pelerinuts si papucei.

http://picasaweb.google.ca/nadia.boga/VictoriaIsabella02#5250056437053784018

_
Victoria Isabella

http://picasaweb.google.ca/nadia.boga/VictoriaIsabella02

Mergi la inceput

Imi schimba si mie cineva poza, va rog, de la linkul de la poezioara?!

Vreau asta:

http://picasaweb.google.ca/nadia.boga/VictoriaIsabella02#5250058362402784834

Multumesc!
Fug si eu sa ma odihnesc putin. Ieri am fost la vaccin si a plans vreo 5 secunde dupa care era toata zambetele; dar la vreo 6 ore dupa nu o mai puteam opri din plans... mi-a rupt sufletul cu plansul. SI si azi a fost tare maraita... acum doarme, merg sa ma intond si io pe couch vreo 15 minute, pana se trezeste printesa.
Va pup.

_
Victoria Isabella

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vianne spune:

Fetelor, am trimis o carte pe contul comun, "Educatia prin iubire" de Ross Campbell, aparuta la editura Curtea Veche.

Multzam celor ce mi-ati admirat chestiile din album

Melly23, port chei-urile le-am dat cadou. Am pastrat 2, unul pt mine si unul pt al meu sot.

Cleo, nici eu nu prea port margele, vorbesc de margelele clasice dar mai port cate un colier colorat la baza gatului, sau din seminte. In schimb mi-am facut multe perechi de cercei, bratari...
Ma bucur ca iti plac palariile..si eu sunt fan
Eu le fac dupa tipare. Cam asa arata tiparul. Folosesc un material tare pt intaritura si altul pt captuseala. Toate numai bumbac 100%.
La palaria cu boruri mari, borul din spate e un pic mai ingust decat in fata.
Uite, eu iti fac una daca vrei, cu ce culori vrei tu dar nu chiar acum pt ca mi-e aproape imposibil.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
http://community.webshots.com/user/alinavillanova

Mergi la inceput

Va multumesc tuturor ptr. ajutor. O sa printam poza ntr. 7 (desi si 1 e frumoasa); 10 imi place tare, dar din pacate, cred ca am miscat camera, ca e putin in ceata.

Pupici, am culca printesa si fug sa mananc, ca mi-e o foame de vad dublu.

_
Victoria Isabella

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

fiica mea iar mi-a golit sanii. Pe amandoi. Si erau tari!!
Bag un lapte cald cu miere, poa se regenereaza.

si caut de zor pe youtubu melodia aia braziliana/portugheza/spaniola cu una cafe etc...

o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Vianne

Fetelor, am trimis o carte pe contul comun, "Educatia prin iubire" de Ross Campbell, aparuta la editura Curtea Veche.

Multzam celor ce mi-ati admirat chestiile din album

Melly23, port chei-urile le-am dat cadou. Am pastrat 2, unul pt mine si unul pt al meu sot.

Cleo, nici eu nu prea port margele, vorbesc de margelele clasice dar mai port cate un colier colorat la baza gatului, sau din seminte. In schimb mi-am facut multe perechi de cercei, bratari...
Ma bucur ca iti plac palariile..si eu sunt fan
Eu le fac dupa tipare. Cam asa arata tiparul. Folosesc un material tare pt intaritura si altul pt captuseala. Toate numai bumbac 100%.
La palaria cu boruri mari, borul din spate e un pic mai ingust decat in fata.
Uite, eu iti fac una daca vrei, cu ce culori vrei tu dar nu chiar acum pt ca mi-e aproape imposibil.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
http://community.webshots.com/user/alinavillanova

oooo, sarutmana mult!!!
hai ca de bucurie fac si un capitol nou !

o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puputi spune:

Buna dimineata fetele!

Mai intai am sa scriu si dupa aceea am sa citesc din urma.
Am venit de la mare, a fost foarte frumos, ne-am mai relaxat putin si Shintarou a dormit de la 10 la 5 neintors!!!!
Aseara am avut o criza de plans din cauza la stomacut, parturi multe si dureroase, cum tragea unul cum il apuca isteria de plans de nu- l mai puteam linisti. Sa mai linistit dupa baita si pe la 8:30 a adormit. Pe la 7 dimineata aceeasi poveste, partul si urlatul. L-a luat tati si a iesit cu el afara cam o ora poate, poate se potoleste. Acum doarme pt. cat timp nu stiu.

Deci prima mea intrebare despre Romania.
Vreau sa ii fac asigurare lui bebe, sau cum ma sfatuiti voi sa fac sa fie bine pt. cele 3-4 luni cat stau in Romania? M-am gandit ca este mic si nu stii niciodata ce se poate intampla, raceste se inbolnaveste, trebuie internat si fara asigurare nu stiu cum este in Romania.(aici asigurarea este obligatorie). Ce spital sau clinica particulara buna, de incredere, mai aproape de Pantelimon imi puteti recomanda fetele, pls, va rog frumos.

Pupici si fug sa citesc din urma.

Si maine va fi o zi
de samurai Shintaro Daniel http://www.kodakgallery.com/MyGallery.jsp?UV=453205449095_45008758713
http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/Puputi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maiiunie2008 spune:

mladitsa noua

Mergi la inceput