Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (25)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Getutza81 spune:

Fetelor, am observat dupa cum povestiti ca bebeii au tendinta sa rada si sa socializeze cu alti copii muuult mai frumos decat cu noi, adultii, chiar si parintii... asa face si Bogdi, intoarce caputul si rade de numa numa la verisoara lui, e comic tare si tare dulce si scump e... ei i rade altfel, altfel se uita la ea... stie ca e si ea un sufletel nevinovat ca si el...
Si mai vroiam sa va spun ceva... mam hotarat sa fac si eu ceva pt voi... eu i fac la Bogdanel un calendar personalizat...Adica, din ziua in care sa nascut, pana implineste un anisor, astfel calendarul lui va avea 13 luni...o sa pun o poza, desi nu e terminat, deabea am inceput la el da nu mai reusesc sal duc la bun finit... si in fiecare luna pun poze cu el, poza din ziua sau din apropriere zilei in care a implinit X luni...si cand e ziua lui, ingros ziua respectiva si pun o lumanare, ceva acolo in ziua aia... haideti ca incerc sa pun o poza asa neterminat sa aveti o idee...
Deci, si mam gandit cine mai vrea, o sa va fac si voua... dar numai cine se ofera, ca nu are rost sa fac aiurea la toata lumea si sa nici nu se stie ca am facut asa ceva... cine citeste post-ul meu si vrea sami spuna si nu promit in cat timp, dar o sa fac tot posibilul sa le termin mai repede... si o sa le fac in ordinea in care primesc comanda... bineinteles, dupa ce il termin a lui bogdi va fi mult mai simplu de facut si celelalte si nar trebui sami ia mult... A, si pun poze pana la ziua in care le termin, si de acolo incolo se poate lipi poza in locul lasat gol special pt poza...
Si eu cand e gata il trimit pe mail la fiecare, si de acolo se poate duce la o tipografie sal listeze si sa il puneti pe perete sau etc..Ce ziceti ?

===============

Geta mami de Bogdan Silviu

Povestea nasterii lui Bogdanel - Micuta mea minune mare !
Micuta mea minune mare !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Bravo Cleo! Superb costumasul! Imi plac mult culorile, asa il imbrac si pe al meu, mult in portocaliu si galben, sunt culori atat de calde si vesele! Ai talent, nu gluma.

Doloress si minunea mea Patrick (29.04.2008)

Mergi la inceput

Cleo, ce frumos !!! E tare draguta capodopera ta, felicitari !!!

===============

Micuta mea minune mare !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Citat:
citat din mesajul lui DanaH

Simona, bine ca ai adus vorba de branzica facuta in casa. eu chiar ma intrebam din ce fel de lapte sa o fac? lapte praf sau lapte normal din supermaket? de ceintreb asta, pt ca din cate imi amintesc eu de la alex, am avut voie sa ii dau lapte normal dupa un an (el l-am tinut pana pe la un an si vreo 2-3 luni).
bine, mai am eu pana sa ii dau branzica, dar v-am zis ca deja culeg informatii de pe unde apuc. i-am spus deja soacrei sa imi aduca pastile de calciu. bine ca zici ca se paote face si cu lamaie, sa vad si cum e gustul, si cum ii palce fetei, dar parca eu as prefera sa ii fac cu lamaie.
la alex nu i-am facut branzica in casa, sunt aici niste cutiute cu branzica dulce, o minune. din aia i-am dat, dar uite ca atunci nu mi-am mai facut atatea probleme. uneori (rar, e drept) cred ca e rau sa citesti si prea multe.

Alysh, multzam de incurajare cu plecarea. acum o sa plecam, ca am laut biletele de avion si la cat costa.... ne-ar cam ustura sa renuntzam. tot ce pot sa fac este sa fie copiii bine, ca daca s-ar intampla ceva nu mi-as iarta vacantza asta multa vreme.

Dana - mami de Alexandru (15.03.2004) si Teodora (24.04.2008)
Poze

Dana, eu ii faceam din lapte de vaca, nu din lapte praf. Oricum fierbe ca sa i-l faci. Si oricum, ei la virsta asta isi iau necesarul de fier din laptele de mama si din cel praf. Stiam ca laptele de vaca e periculos a se introduce in cazul in care vrei sa-i dai doar laptele resp...dar noi le facem doar o brinzica...Si mie mi-e frica de convulsii, mai ales ca lui David ii creste imediat temperatura si-i scade destul de greu...Plus ca el, desi cu febra era mereu vioi, deci n-as fi putut sa-i estimez temp. dupa comportament. Doar o data, veneam de la mare la un an si 7 luni si mi-a fkt enterocolita...Era ca o cirpa...Brrr!!

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Cleo, foarte misto, s-o stapineasca sanatoasa Mara...Te-a dibuit bine Sis..
Getutza, misto ideea de calendar..! Si eu am avut-o la David, dar n-am pus-o in practica din comoditate!

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput

Lilly, zici ca nu stii cantecele ?? uite, am eu vreo tona de ele, daca vrei ti le trimit pe mess, si eu toata ziua i cant mai nou la bogdanel...

===============

Micuta mea minune mare !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_bebelina spune:

Si n-am mai plecat la soacra si la cumnata........ghiciti de ce?????

Ylari, condoleante.......asa e mereu......ne pare rau de cate ceva ce am fi putut sa facem dar.......

Asadar incep si eu maine diversificarea........daca tot sunt acasa...Dar nu prea am inteles un lucru....3-4 zile merg pe supa cu morcov pasat, apoi introduc radacina de patrunjel sa zicem...dar ii dau amestecat si morcov si patrunjel sau las morcovul si ii dau doar patrunjel? Cele care ati inceput, voi cum ati facut?

Gabitzule, ma bucur ca ai gasit docomentul....

Cleo, esti tare mai daca stii sa crosetezi.....eu habar n-am......Si as fi vrut pt fata o vesta pe gat.....asta e, poate gasesc sa cumpar.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_bebelina spune:

Ralu_t, cum a fost cu menajera? De-abia astept sa-mi povestesti.......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Am fost cu Raducu la doctor, l-a ascultat foarte atent la plamani si a zi ca e bine. Haraie dar e din trahee. Nu-i curg mucisori, nu are temperatura, tuseste cand si cand, doar haraitl ala ma innebunea, de asta ne-am dus la doctor. Ne-a dat Ophtamesone N in nas; Stodal 3ml x 3ori/zi si daca mai haraie rau sa pun si 6 pic de Ambroxol impreuna cu Stodalul; vitamina C natural 5 pic / zi. Panadol cate 3 ml doar daca e caldutz.

Si mi-a recomandat sa-i dau, a la long, toate lunile astea reci, un sirop cu chestii naturale, se cheama Asbrip. Cate 3 ml pe zi. Si la cel mare 5ml. Cica este bun pentru caile respiratorii. Am zis sa ma uit pe net dupa el.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Buna. Nu am citiit, vreau sa scriu intai.
Am mare nevoie de ajutorul vostru: duminica ne botezam printesa si vrem sa dam fiecarui invitat (cuplu) cate o poza in rama cu Victoria. Am facut azi cateva si nu ma pot decide. Va rog, da-ti-mi parerea voastra, ca dupa mine, toate-s perfecte :)

Pozele sunt aici: cele in rochita de botez. (vreo 11 poze din care sa alegeti)

http://picasaweb.google.ca/nadia.boga/VictoriaIsabella02#5249999201223371538

Multumim mult.

_
Victoria Isabella

http://picasaweb.google.ca/nadia.boga/VictoriaIsabella02

Mergi la inceput