Cum putem suna din USA...

Cum putem suna din USA... | Autor: Ontica Camelia

Link direct la acest mesaj

Cum putem suna din USA catre retelele de telefonie fixa RDS-RCS si mobila Vodafone?
Multumesc!

1 , 2, 3
www.dropshots.com/day.php?userid=173213&cdate=20070416" target="_blank">filme cu noi

Camelia cu Alexandra -Elena (27 feb 2004) & Tedora Lucia (5 aug 2007)

www.youtube.com/watch?v=IEL5RoD_xZc&NR=1" target="_blank">Tudor Gheorghe - Dorul calator

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns saddie spune:

RDS-RCS: 011-40-31 si restul nr. pt bucuresti; pentru alte orase, prefixul in loc sa fie 0236, 0241, cifra 2 se inlocuieste cu 3, deci 0335,0341 etc deci nr. ar fi de forma: 011-40-341 si restul nr.

Vodafone: 011-40-7 si restul nr.

www.tickercentral.com/view/76xc/1.png" target="_blank">Slabesc,slabesc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Te referi la cum formezi numarul sau ce tip de cartele folosesti?
Eu folosesc nobel.com, au tarife f avantajoase, o cartela de 20 de dolari imi permite sa vorbesc cam 3 ore pe celular. Sunt diferentiate in functie de retea, pt celular ai un pret, pt telefon fix alt pret si alt tip de cartela.

“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

Aidan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ontica Camelia spune:

Multumesc pentru raspunsuri! Citind si ceea ce a scris miereamara in legatura cu retelele si cartelele de telefon, am ajuns la concluzia ca de vina este cartela pe care o foloseste fratele meu cand doreste sa sune parintii pe RDC-RCS. Chiar am sunat la firma de telefoane si mi-au spus ca, daca firma din USA nu are protocol semnat cu ei, nu poate suna in reteaua RDS-RCS.
Acum urmeaza sa incerce pe Vodafone, poate merge.

1 , 2, 3
www.dropshots.com/day.php?userid=173213&cdate=20070416" target="_blank">filme cu noi

Camelia cu Alexandra -Elena (27 feb 2004) & Tedora Lucia (5 aug 2007)

www.youtube.com/watch?v=IEL5RoD_xZc&NR=1" target="_blank">Tudor Gheorghe - Dorul calator

Mergi la inceput