Condica Salajencelor [55]

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

Citat:
citat din mesajul lui silvana_salajan

Heeeeiiii, da care pe unde umblati???

Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...

www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi

Mergi la inceput

eu acuma ma pregatesc sa-mi duc fecioru la chef si apoi trag un drum.da nu zicunde .e surpriza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

salutare
pai pe pagina 2
amu ajunge colegu acasa, io am fost harnica , am aranjat haine prin dulapuri azi, am spalat niste haine, asa ca maine avem program liber, sa vedem cand pleaca.
ma duc sa ma pregatesc ca dam o tura la zilele orasului, cu toate ca sta sa ploaie da amu asta e, ca nu mai avem cand iesi. si pe la 9 sa fim acasa sa doarme puiu.
va doresc o sambata frumoasa tuturor

Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Amu am ajuns acasa de la placinte Va doresc noapte buuuna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

Buna dimineata !

Va servesc cu ce doriti voi , numai sa spuneti preferintele . felicitari pentru fetele din schi,bul 3 k rezista pe baricade .
La mine fiind ieri ultima zi de lucru am avut la greu de terminat actele .Acum ma grabesc k la 10.30 tre sa ajung la cosmetica , apoi la coafor k de la ora 14 e botezul .
Noi am luat numele de CEZARA , al doilea prenume al Paulei de pe net. Am cautat nume de fete pe toate site-le si intr-un final ne-a placut acesta cel mai mult . Bineinteles ca "Paula" a fost ales de Andreea si la noi in familie .
Ma duc sa-i pun apa in aparatul de masaj la picioare lui Paula k ma streseaza deja ... mai trec pe la voi inainte sa mergem la botez.

" Carpe diem ! "

Mergi la inceput

Adriana, distractie placuta la botez. Intr-adevar tare frumos nume i-au pus. Si mie imi place. E grecesc, cred. Aasa suna. Amu noi inca nu stim 100% cum o sa il cheme pe al nostru, eu si Andrei suntem hotarati, colegu e cu NU in brate. Ce bucatariti azi? Eu am de facut un tort cu etaj pe maine, am facut deja blatul, o sa il umplu si doar maine dimineata il ornez. Asa am vreme sa mai stau cu picioarele in tavan, ca mi-s umflate ca doi butuci. Bine ca nu ma dor. Deci, prin urmare, husbandul face azi de mancare . Am scos un pui si va face supa de taietei si friptura la cuptor cu cartof natur. Asta stie sa faca si ii iese o supa de 10 ori mai buna ca si a mea. Inclusiv copilul recunoaste. Asa ca,... de ce sa lasam acest talent sa se iroseasca? Noa, va si va doresc o zi faina.

Mergi la inceput

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui silvana_salajan

se vede ca esti.nik nu-ti mai place.
hai la blonda sa te tzuce.

Mergi la inceput

adriana, distratie placuta la botez.
revedere faina cu fratelo si fam lui.
sa mai intri si pe la noi din cand in cand.
te scutim noi, da nu mult.

Mergi la inceput

Apoi tu Bia, cum sa nu ma enervez, cand io ma conversez aicelea singura Da ai vazut ce repede ai aparut daca am amenintat ca imi arunc calculatorul?

Mergi la inceput