Condica Salajencelor [55]
Raspunsuri - Pagina 13
olim spune:
fetelor de aprecieri
blondo nu sunt cafengista,iar la coca cola e buna si petu
Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex
Bimilit spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui silvana_salajan Tu io am. Andrei l-o ales. Alex. Io am ales: Stefan. La colegu nu ii place nici unul. Treba lui. |
normal ca nu-i plac inca, ca nu-s dulci
stefan e
si matei e stefan.si alex imi place si i-as fi pus la unu din feciori , da dadu rautatea in mine taman atunci si am zis nuuuuuuuuuu[cumnatica e alexandra].Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...
www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi
silvana_salajan spune:
Olimpia, io zic ca ai avut si noroc. Ca puteai sa te rupi si chiar ca era vai de ... ta.
Eu prefet sa ma taie decat sa ma rup. se vindeca mai usor o taietura dreapta decat una franjuri. 
Bimilit spune:
citat din mesajul lui olim fetelor de aprecieriblondo nu sunt cafengista,iar la coca cola e buna si petu ![]() Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex |
vai de viata mea.mie imi spui.prin vene-mi curge coca cola si cafei
vai viata mea de renunt la cola , cafea si tigari multi oameni raman fara job
Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...
olim spune:
samana cu colegu, asa zice soacra
amandoua nume is frumoase, eu intotdeauna mi-am dorit un pui Alex
Stefan era socru
Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex
Bimilit spune:
| citat din mesajul lui silvana_salajan Olimpia, io zic ca ai avut si noroc. Ca puteai sa te rupi si chiar ca era vai de ... ta. Eu prefet sa ma taie decat sa ma rup. se vindeca mai usor o taietura dreapta decat una franjuri. ![]() |
auzi da sa vezi ce cusatura la taietura am avut eu de la tudor
Bimilit spune:
| citat din mesajul lui olim samana cu colegu, asa zice soacra Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex |
mai sa mearga soacra la ofta ca nu vede bine
alex are de la amandoi cate ceva.amu no siexu ii a lui tata=sau .in rest e discutabila treaba
silvana_salajan spune:
Tu intr-o duminica jur ca am luat toate numele romanesti la puricat si nu i-a placut niciunul. apoi am luat calendarul ortodox, si la fel am patit. Atunci am hotarat ca il lasam pe Andrei sa aleaga, ca si io i-am pus nume la sor-mea. Si el vrea numai si numai Alex. Dar nu Alexandru, ci Alex. Langa numele de familie, Alex mi se pare cam scurt, asa ca eu vreau sa ii mai punem unul, adica Stefan. Pe acesta il agreaza si Vlad, numai ca a zis ca nu ar suporta sa ii zica cineva candva FANE.
Deci iar a zis NU. Da cum nu vine cu altceva, cred ca asa va fi. ![]()
Bimilit spune:
tuluai cum vb de taieturi, rupturi si cusaturi ne-or muta subiectul la aranjeaza casa
.