Vreau sa-mi achizitionez un GPS. Tot citesc si citesc pe unde apuc. Am capatat atatea informatii incat imi dau seama cat de multe nu cunosc despre un asemenea "aparat". Ma ajuta cineva in a-mi sistematiza informatiile, a elimina informatiile inutile...
De fapt ce ar trebui sa stiu atunci cand imi aleg un GPS. Ce functii ar trebui sa aiba?, ce anume ar trebui sa evit?
Am vazut niste GPS-uri relativ ieftine LG si Garmin care au harti pentru intreaga Europa. Oare este destul? Care GPS-uri au posibilitatea de a-mi "updata" hartile? Care nu? Cele de la Mio mi se par destul de scumpe. DE ce sunt mai scumpe? au niste facilitati superioare? Ar trebui sa am aceste facilitati?
Vedeti voi am multe intrebari... Oare ma poate ajuta cineva?
Multumesc oricum,
Cornelia si taurasul Rares Costin (22.04.2002)
Fotografii
Grecia2008
www.help-ema.puls-il.ro/" target="_blank">Ajutati-o pe Ema!
eu as merge pe mana MIO
ce virtuosi si integri ne dam din spatele monitorului.
in viata e ca la bal mascat :cand toata lumea isi scoate masca s-a dus veselia.
Noi avem Mio 720 de un an de zile si suntem foarte multumiti. Mai putin anul acesta, cand au deschis ungurii o noua autostrada spre Ucraina si la Debrecen a cam incurcat-o...asa ca trebuie sa facem si noi o reimprospatare a hartiilor
Codruta & Petra Alexandra
asa crestem noi