Puiuti de Randunici!!! (101)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

mimo nu te lasa de bautura inca, te rooooooog ; vin eu cu martini, si tu dai supa, sa mai scap si eu de gatit . nici eu nu stiu care e secretul la galuste, dar deobicei imi ies bune.
si nu stiu ce scrie la aia cu acoolul, ca eu nu prea citesc pe la alte subiecte , dar eu de bautura nu ma las, ca am "di tati" pe aci (din alea dulcele, nu prea tari imi plac mie...dar ptr doritori am si tari si nu dulci) si imi place sa-mi mai "ling mustatile" cateodata

Liana, mami de Teo (27.03.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Salut.

Intru cu vesti bune, bebelul meu, la 5 luni fara 2 zile, are 8.700. Lapte de-al meu exclusiv. Asa ca dau de baut (a luat 500 de grame luna asta).

Nicoleta, mami de Stefan (27.01.2003)si de Matei (25.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Hei, mi-am adus aminte ca-mi facea cineva in ciuda ca bea must! sac, am baut si eu Mi-a adus socrela de la tzara! si doi pui de tara si i-am pus pachetele-pachetele pt. Stefanoi!

Azi i-am dat ardei gras rosu, fiert langa legume si a iesit super bun si a halit tot! i-am pus asa: dovlecel, morcov, telina, un cartof micut si jumatate de ardei gras rosu, apoi unt si o cupa cu cereale cu lapte. Iamiii, a lins tot castronelul. Dimineata papa un castronel, dar cu varf, pe bune cu piersica, mar, banana si branzica de vaci si o cupa cu cereale bebelac. Branzica de vaci o fac din 500 ml lapte cu 4 pastilute de calciu si ii dau din ea doua zile. Piureul pt. pranz i-l fac tot pt. doua zile. Pastrez totul in casoletele alea misto de la PP, super utile mi se par . Iar laptic nu bea asa mult la teo de Ariel...la 6 dimineata bea 130, apoi la 6 dupa-amiaza 170 si seara 180 cu cereale.

Apropo, Ariel, pe cerealele Bebelac zice ca au zahar , m-am uitat apoi pe cele de la Milupa si au fructoza si dextroza . Dupa ce a mancat jumate de cutie m-am gandit sa citesc si eu ce contin ...mda...

Aoleo, acum am citit de Steluta ca a fost la urgenta cu Teo...saracuta de ea...sper ca e mai bine!

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Multzam fetele...sunt mai linistita acum...chestia e ca nu e mai rau decat aseara..a fost binisor azi,f putin a vomat,pana acum seara,cand a mai scos un jeton urat si mirositor..Dr aseara a zis bine ce a zis ca daca nu are febra si diaree,nu ar avea ce sa fie grav,decat o indigestie,f probabil de la laptele meudar vad maine dimineata cum e..si sa incerc sa gasesc saruri si NB sa avem cu totii.

Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"

Mergi la inceput

Inca una si ma duc
Luny, felicitari lui Mufarin grasun! f. bine a luat in greutate!
Si despre fimoza, zic si eu: Vlad nici acum nu se decaloteaza decat f. putin. Multi zic sa-l ducem la dr, noi nu si nu! Fimoza e fiziologica, cum bine stiti. Si cu Vlad am patit-o de vreo 3 ori pana acum sa i se inroseasca si sa se umfle putin putica, din cauza urinei, sau ma rog ca mai ramane acolo si nu se curata cum trebuie. Dar il dezinfectez bine cu rivanol si ii dau cu 2 unguente si trece. Si incercam mereu la baita, acum isi face singur. Daca face pipi in jet si nu se face acolo infectie nu-i cazul de ingrijorare.
La Stefan am incercat si eu chiar ieri sa vad cum e...e f. tramt, bineinteles, insa pediatra l-a "desfacut" ea luna trecuta si a zis ca e ok...parerile sunt impartite...nici eu nu stiu cum o fi mai bine...

Bubu mic
Bubu mare
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Vio am vazut pozele, sunt traznita ,...absolut superb totul...Sean, mama lu' Sean (de tata nu-mi permit sa zic nimic ) TOTUL...bravo VIO, ai un simt artistic nemaipomenit , merita facut ceva mai mult cu el ...Si daca nu, e bine fructificat si asa, va avea Sean amintiri frumoase ...baii, super BRAVO!
PS Ma si ce jumper american....cool!

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

pentru matei cel de 8700 si pentru nico mamica lui, ca are lapte asa bunut si s-a facut baiatu' mare

si pentru stefanutu de bubu cel papacios si cumintel!
cand va "aud" pe voi cat papa bebeii vostrii .....teo papa pe sfert, si nu mereu mereu ; seamana cu ma-sa, nu prea papa da se-ngrasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nicoleta

Salut.

Intru cu vesti bune, bebelul meu, la 5 luni fara 2 zile, are 8.700. Lapte de-al meu exclusiv. Asa ca dau de baut (a luat 500 de grame luna asta).

Nicoleta, mami de Stefan (27.01.2003)si de Matei (25.04.2008)

cine zicea ca baiatul meu e gras ? ntzntz...sa fie sanatos Nicoleta! Si hai ca daca dai tu de baut, mai beau si in seara asta un paharel Lianaasta seara mergem la Brasov

www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

Ursuleato, inveti???

Bravo Nico pt. Matei!

Am vazut si baiat mare care pleaca la gradi si Rebeccuta delicioasa!

Vlad are 38,2 , eu stranut...ma duc sa iau paracetamol...

Noapte buna!

Bubu mic
Bubu mare
Poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mimonix

Lianaasta seara mergem la Brasov
[/quote]

nico ...ai zis, ai zis acu' pregateste-te de musafiri

Mergi la inceput