Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (111)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Citat:
citat din mesajul lui danonique
Stie cineva cand se intra in trimestrul 2?

De la 13 sapt. parca.
Te-am vazut in poze, esti tare frumoasa si tanara, si cu 2 copii si unul pe drum....bravo. Asa da cuscra

MARINELA

Poze de tot felul
P a t t y - la 8 luni

PATRICIA ALEXIA Atata sunt de mare !!!03.IAN.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Citat:
citat din mesajul lui ginnette

Citat:
citat din mesajul lui zeririlouiza

Spuneti-mi si mie voi mai dati calciu la bebei, ce alte vitamine sau suplimente le mai datai adic afier zinc si altele.

L o u i z a d e Y a s m i n - E l e n a {09 Ianuarie 2008} adica 7 luni +

Y a s m i n - E l e n a
uite cat am crescut
www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze graviduta, nunta, luna de miere, Sighisoara

Chiar acum ii dau Ca - mai am doua zile, din alea 10; i l-am dat dupa ce-a implinit 9 luni; stii, ca se da si la 9 si loa 12 luni.

In rest, nu-i mai dau nimik - mai am niste vitamine PEDIAVIT MULTI, dar nu i-am dat. Si nici Fe (chiar dak la 6 luni, cand i-am facut analizele, avea o usoara anemie).

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/share_skin?work_id=6878849&type=embed" target="_blank">Ipostaze de buburuza

Voua v-a recomandat dr. calciu ?
Noi cand am fost in Ro. a spus dr. sa-i dau vigantol, vreo 2 luni, cate 2 picaturi, iar astia de aici nu mi-au prescris nimic. Noi nu prea am avut probleme de sanatate .
Ar trebui sa-i dau vitamine si calciu fara prescriere de la dr.

MARINELA

Poze de tot felul
P a t t y - la 8 luni

PATRICIA ALEXIA Atata sunt de mare !!!03.IAN.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Neata!
Bine ai venit mami de patrick. baietii nostri sint nascuti in aceeasi zi norocoasa.
imi pare rau ca aveti probleme cu papica, si la noi e un pic problema zilele astea pt ca ii ies dintii de sus si e un pic mofturos. macar bea laptele dimineata si papa bine leguele cu carne la prinz. in rest ne chinuim si noi cu ceva fructe (doar intregi, pireu nu mai vrea), iar seara cu cereale cu lapte.
legat de lapte, nu stiu ce sa zic, noi nu am avut probleme de acceptare...poate daca schimbi felul laptelui praf...sau daca i-l dai cind e pe jumatate adormit...

Citat:
citat din mesajul lui mami_patrick

Bun gasit! Ne alaturam si noi clopoteilor, dupa ce doar v-am citit o vreme. Matei-Patrick s-a nascut pe 13 ianuarie prin cezariana, cu o greutate de 3360 g si o lungime de 51 cm. Acum, la 8 luni, are 8900 g si 74 cm.
Bineinteles ca avem si probleme si as vrea sa va intreb cat ar trebui sa manance un puiut de varsta lui, avand in vedere ca meniul lui zilnic cuprinde cam 100 g branzica de vaci, un iaurt, o portie de cereale sau de piure de fructe cu biscuiti si rareori carne de pui sau legume, pentru ca nu prea ii plac. Ma tem ca laptele meu nu-i mai tine de foame, pentru ca seara nu mai mananca nimic, de pe la ora 6, si se trezeste foarte des in timpul noptii. Biberonul nu-l ia sub nici o forma, decat pe cel cu apa, iar altfel de lapte nici nu vrea sa vada (am incercat si praf, si de vaca, de la tara, si UHT din comert). Intr-adevar, de o luna si jumatate au inceput sa-i apara dintii, ii are deja pe cei doi de jos si se pregatesc sa iasa si cei de sus, si poate si din cauza asta nu se prea omoara cu mancatul, dar eu sunt ingrijorata ca nu mananca suficient si ca inca nu doarme noaptea mai mult de trei ore legate, mai ales ca se apropie vremea sa ma intorc la lucru (eu lucrez si ture de noapte).
Sper sa nu va fi plictisit, poate ca nu vi se pare mare lucru ce spun eu, dar pentru noi chiar e o problema si nu vreau sa-mi chinui micutul tinandu-l flamand. toate fetele si bebelusii mari si frumosi!

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii

Mergi la inceput