Aspirante optimiste > 20 (349)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tusce spune:

Cu vinetele...
Eu le intorc.Ar fi bine ca se coc uniform pe toate partile asa.
Daca nu cumva le-ai copt deja.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tusce spune:

Larisa draga, mult succes, si sper sa-ti reuseasca pana incepe postul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adiutza spune:

Salutare, fetele!

Eu am fost prinsa la serviciu cu o gramada de treburi... Nu-mi mai vad capul, dar nici nu ma las fara sa va citesc....

http://tt.lilypie.com/Myczp3.png

Don't walk in front of me, I may not follow... Don't walk behind me, I may not lead... Walk just besides me and let's be friends...

Mergi la inceput

eu sunt Z5 si mi-am propus sa nu mai ratez si luna aceasta... asa ca vom presta cat putem de des

Sa ne ajute Bunul Dumnezeu tuturor sa ne vedem in brate cu bebei sanatosi si frumosi!

Don't walk in front of me, I may not follow... Don't walk behind me, I may not lead... Walk just besides me and let's be friends...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

Adiut, sa prestezi si inainte de ovulatie, nu stiu ce ti-a zis medicul tau dar mie mi-a zis o zi da o zi nu
Si inainte de ovulatie e bine ca atunci cand cade ovulul stau domnii acolo pregatiti!!!!
Muuuulta bafta!!! Poti sa tii si genunchii la gura dupa vreo 10 min!, hai ca in 5 zile iti zic daca a functionat la mine
Vinetele le-am facut, abia astept sa mananc, le-am intors pana la urma, merci!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalala13 spune:

adiutza..noi doua parca eram in aceasi zi..si eu sunt in 4..sau tinusem minte gresit?

in fine..spor la treaba..cum imi urez si mie..insa la mine mai greu cu toate problemele..ma gandeam sa reincep cu testele de ovulatie prin ziua 8....ar trebui sa fac in fiecare zi pana imi vien din nou...adik 70 zile ..o groaza de teste...o groaza de bani..nu stiu voi ce ziceti?

mie tare mi-ar placea sa imi gasesc ovulatia...asta daca o exista si pe la mine...

ma gandisem cu sotul sa incepem cu prestatul o data la 2 zile..dar nu prea merge..ori am chef ori nu...dar sa vedem...

beatrice tu ia mai raporteaza

si tu adina

my somebody....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

adi tu ovulezi in ziua 16 din 29?
Si eu in ziua 16 dar din 30-31

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rallu spune:

BUna ziua si de la mine,
Acu am venit acasa ... acu plec iarasi ...of-of...mai-mai.

La mine tickerul arata in continuare zilele de intarziere.
Saptamana viitoare vorbesc cu doctorita si pe urma gata...dam drumul la operatiunea provocat.
Asta bineinteles daca nu se gandesc rusii sa navaleasca singurei pana atunci.

Intre timp noi renovam, bocanim, murdarim totul in calea noastra...ca sa ne facem de lucru si sa uitam de uite ciclu - nu e ciclu.

"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."
http://tt.lilypie.com/VDwvp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uve_got_mail spune:

Salutare si de la mine!
Eu mai mult va citesc decat scriu - cred ca sunt in asteptare de Z1 - dimineata am vazut o pata galbui rozalie si mi se tot plimba ceva pe acolo, pe jos, ma mai si doare burta ca si cand as fii mancat iaurt si fructe ... si astept, oricum azi trebuia sa vina. Asa ca astept...

Mergi la inceput

lalala, eu am calculat Z1 incepand de sambata (cand inca nu vroiam sa accept ca au venit rushii). Iar ovulatia ar trebui sa fie cam pe 4-5 octombrie, la tine? poate ne tinem de manuta.....

mai am niste teste de ovulatie ramase de luna trecuta si voi incepe sa fac cam de luni/marti. Chiar nu vreau sa ratez momentul.....

carmen, eu ovulez cam in ziua 15-16 si vezi ca astept vesti bune legate de pozitie... si eu m-am chinuit cu fundu ridicat pe perne...... o stiai si pe asta? hi hi hi

Mergi la inceput