Aspirante optimiste > 20 (349)
Raspunsuri - Pagina 16
mara-i spune:
ce mai ziceti fetelor?
eu am fost un pic plecata,si mi-am luat o bluzita care pleaca mai larg de la sani in jos...nu de alta da daca vine iarna si eu nu am unde sa-mi bag burtica![]()
![]()
sa-mi spuna cineva ca nu sunt nebuna de tot
nu mai am rabdare pana pe 4, si dau tel peste tot poate gasesc o programare mai devreme...offff...nu mai am rabdare
mara-i spune:
acu ma duc un pic in piata,ca de am cheltuit banii care-i aveam cu mine si nu am cumparat ce imi trebuie...parca nu pot sa ma adun deloc, tare sunt imprastiata
macar de as gasi si eu ceva sa pot sa mananc, ca mor de foame

CarmenAlbu spune:
Mara hai sa se intample ca daca ai luat si bluzita!!!

Nu esti nebuna esti optimista!!!
Eu m-am dus ieri la cumparaturi si cand am vazut tampoane am zis ca poate sa iau ca nu am deloc acasa dar dupa aceea am zis nu!!! Si nu am luat!!!![]()
![]()
Azi m-am suit pe cantar si am vazut ca am un kg mai mult!! Sper sa se fi pus din cauza bebelui nu poftelor premenstruale!!
Vin bebeii!!!!
tusce spune:
Roxana,
Sotul meu a primit Branca ursului 1 lingurita de 2 ori pe zi+Royal Jelly 3*1/zi, Vitamina E 3*1/zi.Ne-a zis o doctorita ca a facut oligo din cauza ca lucra la temperaturi foarte inalte. De anul trecut a renuntat la serviciul respectiv, si probabil si asta a ajutat. Eu zic ca important e ca rezultatul analizelor a fost unul mai bun.
tusce spune:
Si apropo de bluzite si tampoane...
Povestea cu tampoanele la mine se repeta luna de luna, iar cealalta ar fi ca de cate ori imi place ceva si vreau sa-mi cumpar ma gandesc ca poate raman insarcinata si n-o sa mai pot purta haina respectiva un timp, si in felul acesta ma dezavantajez singura.Nu imi cumpar nici haina, insarcinata inca n-am fost... deci am aceeasi garderoba de acu 3 ani :)
mara-i spune:
hai ca m-ai facut sa rad tusce
eu cu nebuneala asta abia acum am inceput, eu oricum am 2 liniute clare, dar mie nu-mi gaseste sarcina la eco, asa ca o repet pe 4 oct
sper sa ne dai o veste buna maine
iti tin pumnii si scot si agitatele pt tine

haideti cu bbii fetelor

CarmenAlbu spune:
Fetele hai sa va povestesc ceva frumos! SE CHIAMA SPERANTA!!
O prietena de-a mea nu s-a protejat niciodata in 7 ani cu iubitul ei, nu a ramas insarcinata niciodata, avea dereglari foarte mari ciclu pe la minim 40 de zile, nu si-a pus la inceput problema bebelui pentru ca era prea tanara, si nu a mers la nici un medic sa faca vreun tratament! Acum vreun an si jumatate m-a sunat ca asteapta bebe( din greseala) si acum este mama de fetita!!
Am intrebat-o daca a luat vreun tratament mi-a spus ca nu! In luna in care a ramas din ziua 30 a cm si-a facut teste de sarcina in fiecare zi au fost negative timp de 2 saptamani si dupa aceea s-au pozitivizat!!