Aspirante optimiste > 20 (349)
Raspunsuri - Pagina 14
bia28 spune:
Carmen, multumesc mult pentru sfaturi, sper ca de data asta sa o scot la capat...adica sa aflu cauza pentru ca cel mai frustrant este atunci cand doctorii iti spun ca esti ok, sanatoasa si de fapt nu se intampla nimic. Imi pun mari sperante in vizita asta la bucuresti, mai ales ca eu i-am scris dr. meu de la iasi ca am facut deja 3 luni de stimulare si nu s-a intamplat nimic si el mi-a raspuns ca oricum au fost luni pierdute pt ca nu am avut pregnyl....acum tb sa fac pauza 3 luni. Tare imi pare rau ca nu am mers mai devreme la Bucuresti. Cat despre costul analizelor, chiar nu mai imi pasa, e singurul capitol de care nu imi fac griji.....ca in rest, am albit devreme.
titi143 spune:
Cami si eu sunt prezenta inca de dimineata, dar am mult de lucru, deoarece sunt la serviciu. Totusi sper sa se mai prezinte si alte fete la raport.

si eu vreau bebe!
lalala13 spune:
ioooooooo prezenta dupa primele analize de sange..primele dozari
dar..m-ai pus pe ganduri dana...daca am luat orgametril si imi fac dozarile risc sa nu iasa corecte??? nah..ca in loc sa fiu si eu ok macar o data iar imi fac griji...ma gandesc totusi ca daca e ceva nasol pe acolo nu are cum sa treaca de la 5 pastilute numa..
om vedea..acum nah...mi-au luat sangele...nu mai pot da inapoi![]()
puuuuuuuuup fetele
my somebody.... 
amber_onyx spune:
Neata fetelor,
Iau si eu o
si o sa va citesc in fiecare minutel mai liber. Seful meu inca nu a plecat
dar sper ca maine sa se intoarca de unde a venit si sa ma lasa in pace ca si-asa
.

pentru fetele nou venite si 

pentru restul![]()
mara-i spune:
mai fetelor, eu mor de foame, deschid frigiderul, ma uit si il inchid la loc...cred ca o sa cad pe strada de foame, dar de...de alaltaieri dimineata nu mai pot sa inghit nica....moooooorrr
oana_cnt spune:
Salut toate optimistele! Mai am azi de luat o pastiluta si sper sa imi vina CM, iar la control sa imi spuna nenea doctorul ca nu mai am chistulete si pot face stimulare...
Mai am doua luni pana la ziua mea, asa ca m-am tot gandit eu ca ar fi frumos din partea mea sa imi fac mie si sotului cadou un test cu doua liniute...
Ce ziceti? Imi faceti galerie??? Ma bazez pe voi....

Oana,
, atunci cand va vrea Doamne-Doamne!
"Fa primul pas cu incredere. Nu conteaza daca vezi toata scara, pur si simplu paseste!"M.L.King
http://tt.lilypie.com/AaCkp3.png
tusce spune:
buna fetele,
Sunt si eu noua" printre voi", nu am mai scris aici.
Sa stii Oana, ca si eu am acelasi gand ca si tine, numai ca eu maine voi face testul, dupa inseminare, iar ziua mea pica sambata. Daca ar fi sa fie II, o sa-i dau cadoul sotului meu de ziua mea un pic mai devreme.Sunt asa nerabdatoare!
Urez la toate fetele ce-mi doresc si mie.