oana roman are un iubit de 23 de ani

oana roman are un iubit de 23 de ani | Autor: ralucadiana

Link direct la acest mesaj

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns grodear spune:

Mi s-a facut sila uitandu ma la poze. Chiar nu- si da seama cum arata?

Ralu- mamica de fetita superba!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Citat:
citat din mesajul lui grodear

hmmmmm , adica grasa fiind n-are voie sa-si faca de cap asa cum are chef? e aiurea ca ea nu are nimic de casigat din rel. astea , dar in rest , sa-i dea bataie

"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "

***Fur is for petting**

http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100

http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancuta-Maria spune:

Citat:
citat din mesajul lui grodear

si cum arata?
e treaba ei ce face in viata ei personala. Nu vad de ce am avea ceva de obiectat si nu vad de ce ne'ar fi sila (??!!)
Sanatoasa sa fie!

http://autenticradio.telnetcom.ro:8000/listen.pls Un radio pentru romani, de la inima la inima.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jenn spune:

Degeaba se lauda la Maruta in emisiune ce scoli celebre a facut ea,cind vine vorba de barbati...alegerile ei sunt aiurea de tot.In rest,mie nu mi se pare silfida,mai e cale lunga,asta apropo de articol dar face ce vrea cu viata ei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rory76 spune:

Mie una nu imi plac fetele lui Roman, una se uita cu un oki la faina si altu' la sulcina-sau cum era- si cealalta arata ca o balena esuata. Bine, in comparatie de exemplu cu Rita Onisca Muresan, mi se pare ca arata super Oana, sau cu obosita aia, Geta Voinea...Dar femeia e libera sa traiasca cu cine ii place , ce daca se bucura si ea de carnitza mai frageda??? Numai alde Iri, Petre et comp. sa se bucure? Bravo ei!

"sky is the limit!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Ce, lui Petre ii sta mai bine linga manelista?

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Rory,fetele lui Roman"ie doar oana",Catinca nu este copilul lui!
Si in alta ordine de idei,care este problema,eu nu inteleg!Cere cuiva de mancare sau cum?
Ce ne place sa judecam oamenii,mai ales cand nu se ridica la standardele noastre de frumusete!

"La vita e bella"
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mathilda spune:

In afara faptului ca va ramane intotdeauna fata lu' roman mare lucru n-a facut. scoala la paris facuta datorita lu' taticu iar job.... nimic. mai apare pe la tv pe la vreo emisiune sa ne mai spuna de-ale vietii si cum este prin tari straine. in rest e ok tipa, nimic special. nu o da inteligenta afara din casa, nu are un job ca lumea, se pare ca si la barbati are ghinion dar sa traiasca taticu.referitor la articol- e de mare rahat. e o fabulatie a presei. nu mai poate fata sa iasa cu un tanar ca gata au si cuplat-o ziaristii sa-si ia si ei banii pe articol caci toata lumea stie ce salarii de mizerie e in presa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jenn spune:

Daca te uiti la pozele in care se pupa si se pipaie cu ala,eu zic ca sunt impreuna...sau in Canada e altfel?In rest, total de acord cu ce zici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bionda spune:

Vreau si eu sa-mi spun parerea si sper sa nu se simta nimeni jignit!Niciodata n-am putut sa inteleg o chestie,si anume:daca esti slaba si frumoasa toti iti sar in cap ca doar frumusetea e de tine,daca esti grasa toti..ohhh....ce grasa...ce urata,cum sta ala cu ea?!dar ce numai fetele slabe au dreptul sa fie iubite????(precizez ca eu sunt slaba,deci sunt obiectiva)Sunt femei slabe,urate si foarte proaste si mai sunt femei grasute dar sarmante,dezstepte si cu personalitate!Si mai vreau sa zic ceva sunt multe femei care rad de altele dar care arata ca naiba si sunt asa de proaste incat ti-e sila sa vb cu ele,cultura lor generala consta in farduri,toale si cosmetice.Imi pare rau ca judecam un om dupa greutate!!

evl p

Mergi la inceput