Impatience, prolactina creste de la orice, ori ca erai stresata cand ai facut analiza, ori ca nu te.ai odihnit, chiar si daca ati
cu o noapte inainte. Mie mi-a zis ca daca a iesit un pic peste limita nu tre sa ma ingrijorez.
CAta, au iesit super FSH si LH. Bravo!
pai, cum ziceam, habar n-am
Doar ca am dedus ca mie nu mi a crescut progesteronul de la stimulare. Ca, la naiba, cum ar fi pe invers ????

| Citat: |
| citat din mesajul lui catalina2307 impatience ce pastilute ai fi vrut tu sa iei la IA? Ca orbitu' e suficient. Catalina |
AHAHHHHAAAAHHHHAHHHHHHAAAAAAAAAHHAAAAAAAA!!!!!!!!!!!! iote blanche ca ai adus soarele p strada mea!!!!
Pas stresata eram CLAR- neodihnita eram si mai CLAR!!!!!!!
Doar ca nu cred ca
, ca era ziua 2 de cm. Dar in rest aveam din plin!!!!!!!!!!!!
haiti! ia ca acum sunt pe
. Pai io stresata si obosita mi-s mai mereu!
pup fete. abia astept sa scormon pe acasa sa vad daca mai am si alte prolactini d aste! Numai aia din ziua 2 e relevanta? dar cea din ziua 14, respectiv 21 ?
| Citat: |
| citat din mesajul lui Blanche25 Impatience, prolactina creste de la orice, ori ca erai stresata cand ai facut analiza, ori ca nu te.ai odihnit, chiar si daca ati cu o noapte inainte. Mie mi-a zis ca daca a iesit un pic peste limita nu tre sa ma ingrijorez. CAta, au iesit super FSH si LH. Bravo! |
mama, frate, ce varza am facut intre progesteron si prolactina
deci, sa ne intelegem, eu prolactina cica o am marita. Progesteronul pare ca e in limita...
pup fetele
Dragele, am creat eu subiect nou pt prima oara
: FIV 193
Sper sa fi iesit cum trebuia si sa fiu capabila sa fac ce modificari doriti in timp... real cat de cat![]()
still counting...