FIV 192
Raspunsuri - Pagina 20
KoraPop spune:
Impatienceeeee esti sigura 100% ca azi e ziua lui Cocei?Daca zici da, am sa o sun si eu sa ii spun La multi ani.Cum ai aflat?
Sherico esti intr-adevar mortala,mor de ras intotdeauna cand citesc postarile tale!!!Mey ce fain fiv o sa fie cu tine in gashca!Abia astept!O sa te sun intr-o zi sa mai povestim!
Kora
CARPE DIEM!
unducthable spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui fireyes Diana, te mai vede si pe tine omul, dupa atata amar de vreme, chiar daca in "vizita" la alte subiecte still counting... |
Scumpa mea prietena, de fel nu prea mai urmaresc ceva pe undeva zilnic , adica pe forum , si in nici un caz la acele subiecte la care te astepti tu sa apar , pentru ca nu am de ce sa mai apar ... si din punct de vedere medical si din alte puncte de vedere ...
medical sunt foarte bine , sotul e la fel, dar nu sunt prima care , desi nu mai are nimic grav de rezolvat , inca nu ramane , am doctora si tot ce trebuie ...
asa ca daca pana la anul nu raman, vom pleca la unguri sa fac prima mea inseminare si speram ultima , asta daca nu se intampla ceva minunat pana atunci
cam asta
[b]in rest , tuturor fetelor curajoase din acest capitol le urez sa vina una cate una cu vestea ca au ramas gravide si sa fie un capitol plin de bucurie si implinire

Fireyes

A FI MARE NU-I MIRARE, A FI OM E LUCRU MARE .
pagina mea: http://www.dianabostan.evonet.ro/
Blanche25 spune:
Ma alatur si eu fanclubului SHERY!!!! Esti super!!!
Mimi stai linistita, sigur va fi bine
Tabitha unde esti? Te esteptam cu o valoare dubla!!
Eu astept CM, se cam lasa asteptat, poate totusi isi face aparitia sa pot incepe noile AC mai repede.
Pupi la toate
KoraPop spune:
Fetelor intr-adevar azi e ziua d-nei dr. Cocei.I-am trimis sms cu toate urarile si mi-a raspuns la sms cu "multumesc".E o draguta!
Kora
CARPE DIEM!
impatience spune:
asaaaaaaa
intai sa va zic. Stai! Kora, da, sunt sigura 100% ca e ziua e, poti sa ii zici fara grija, eu i am zis, am vazut o, am pupat o, deci e safe! 
booonnnn. acum sa vedeti. DECI, tin sa mentionez ca azi dimineata, cand am plecat spers spital, mi am uitat cheile, deci m am intors din drum si apoi mi a iesit o femeie cu 2 butoaie GOALE in fata asaaaaaaaa. Ajung la cocei, imi cere dosarul...huh? ce dosar? ideea e ca eu am tot facut analize, dar la naiba, niciunele recente recente sau special pt FIV. CHiar ma si miram de ce voi fetelor tot faceti analize si eu nu???? MA ales Kora, ca doar aveam acelasi doctor...Whatever...idee e ca uitase sa imi zica sa aduc/fac analizele (subliniez inca o data ca eu am tot facut analize de am innebunit o de cap, saraca, tot insistand sa le fac, dar...) Oricum, ideea e ca...n-am analize! DAAARR.... am stat noi si am vb sa vedeme ce si cum. In consecinta, am fugit la Bio Diagnostic (v-am mai zis eu de ei, atentie, lucreaza si samabta pana la pranz!) am facut analize si eu si sotul meu, mai fac o seria maine dimineata, primesc rezultatele maine (la Bio Diagnosis se dau rezultatele in 24 de ore!!!!!!!) si poate poate nu ratam luna asta .... Ideea e cam asa: analizele de secretie imi vine abia luni- eu trebuie sa incep protocolul duminica insa. DAR, am vb cu sefa de la Bio Diagnosis si cu Cocei si sambata o sa ne spuna daca avem crestei (inteleg ca asta indica daca e ceva in neregula) si daca nu sunt cresteti, inseamna ca e ok. Exista un risc, relativ mic inteleg eu, sa nu poata fi identificate cresterile astea sambata, dar om vedea. Mai departe! N ma facut papanicolau acum.Nu l am facut pt ca ...daca sunt insarcinata TOCMAI ACUM???? si la papanicolau se ia din col deci e riscant. DAR, am facut un papanicolau in iulie- e drept, la medsana primaverii, nu la bio dianosis- papanicolau care era ok, arata doar o infectie cu candida- deja s a rezolva de atunci. Buuunnn, deci sper sa fie ok papa ala de la medsana si o sa fac saptamana viitoare unul nou. boooonnnn, si acum urmeaza ceam mai strigenta problema. DECI, nu am cum sa fac analize de hotmoni ca sunt la ziua 19 de cm.si inteleg ca analizele de hormoni sunt absolut necesare. asa ca...am scormonit prin istoric. tre sa am la ziua 2 de cm, da? ei bine, ultima pe care o am de ziua 2 cm este din data de 20.05.2008 (cm fiind atunci pe 19.05.2008) si are urmatoarele valori: estradiol II 37,22, prolactina II 731,4 (asta e subliniata zice ca intervalul e 127-637) FSH 7,19, LH 4,8. INTREBARE: mai e valabila analiza asta? Inteleg ca e valabila 6 luni -1 an, dar...asa e?????? Si daca e valabila, cum e rezultatul???? Help nfetelor, ca sunt moarta de teama aici! Daca nu e buna analiza asta, am belit o ca sa zic asa, ca tre sa mai astept o luna!
Assssaaaa si cu minunata pastiluta albastra> Incerc sa va reproduc cat mai exact: cica chestiunea e controversata. Ca la o conf recenta s a zis ca nu a dat rezultatele scontate. efectul e cel de care ati zis si voi: vascularizare, incalzire, etc. DAR, zice ca daca e sa fie luata totusi, doar pentru femeile care au endometrul mai mic de 7 (frate, sper ca am zis bine!!!!) Ufff, sper ca mi am facut temele. Zi mi si mie careva cum e cu analizele mele.
Kora, PM
pup toate fetele 

KoraPop spune:
Of mey Impatience pai ce ai facut tu pana acum?Nu ai vazut ca eu fac analize cu carul ca ma pregatesc de fiv,desi Cocei mi-a spus sa fac doar hormonalele in zi 2 de cm eu le-am refacut pe majoritatea ( si sunt la al 4-lea fiv),dar....multe se schimba sau se pot intampla in 6 luni,crede-ma.Desigur analizele pentru boli venerice nu am mai facut pentru ca nu e cazul ( ma refer la chlamydia,mychoplasma,ureaplasma) si nici HIV, hepatite,rubeola pt ca pe astea le-am facut acum 6 luni si nu e cazul sa le repet.Dar am facut acum analizele pt coagularea sangelui ( hemoleucograma , timp de sangerare,timp de protrombina , fibrinogen, vsh etc etc etc) si uite ca am descoperit un vsh crescut ( 28) fata de acum 6 luni cand era ok (8) si un fibrinogen crescut.Voi vedea ce va zice Cocei despre asta.Analizele hormonale crede-ma ca pot avea valori diferite de la luna la luna,acum 5 luni am avut FSH de 11.45 si acum am FSH de 9,92 de exemplu.Prolactina crescuta nu e buna,dar probabil Cocei iti va da ceva tratament concomitent cu tratamentul pt FIV.Sa o intrebi neaparat.Eu am refacut si lysteria,brucella, toxocara canis si am mai facut lupus anticoagulant,factor V Leiden, proteina C reactiva, uree serica, creatinina serica,ASLO.La unele inca nu am rezultatul pentru ca dureaza mai mult.
La secretie sper sa iti iasa totu bine,e extrem de important sa nu existe acolo nimic in neregula.O simpla infectie urinara poate fi fatala.
Tu faci cum crezi,dar pana la urma ce e asa mult sa mai astepti o luna si sa faci toate analizele inclusiv cele din zi 2 de cm?
Daca incepi dumineca eu iti doresc bafta maxima si DD sa fie alaturi de voi!
Kora
CARPE DIEM!
catalina2307 spune:
Fetelor ma ajutati si pe mine?
Ziua 3 estradiol - 11 vn-21-251
LH - 4,28 VN 2,39 - 6,60
FSH - 5,65 VN 3,03 - 8,08
IMI SPUNETI SI MIE CE IMPLICA DEFICIENTA DE ESTRADIOL?
Multumesc
impatience spune:
pai, mai Kora, na, ce sa fac...Ti am zis ca eu ma tot miram de ce faci tu analize si eu nu???? dar am zis ca ce ma bag eu? daca a zis ca nu e cazul sa mai fac nicio analiza, m am gandit ca asa o fi! Oricum eu inteleg cam 5% din pasareasca asta de analize pe care o vehiculati voi aici
sunt ca un
! Cand mai identifi cate o analiza de imi suna si mie cunosc ...ma bucur: iete, p asta o stiu si eu. Sa nu razi, (de fapt sa razi ca e de ras
) dar chiar dimineata mi ma propus sa imi iau un caietel si sa imi notez si io ce ziceti voi pe aici.![]()
Pai duminica ma duc la cocei cu toate analizele in bat, si daca zice ca sunt ok, ne apucam de treaba, daca zice ca nu, nici gand, mai stam 1 luna ca nu murim deloc. Sg problema e cu PISICUL
Adica, ca si voi toate probabil, am avut niste momente de descurajare si de abandon maxime!!!!!!! Asa ca d aia ma bucuram acum, ca sunt in forma : am venit din concediu- deci sunt relaxata, am intrat pe forum- ceea ce m-a incurajat enorm... ce sa zic, sunt bine cu psihicul (mai am cate ceva "puseuri" cand imi mai naste/ramane insarcinata/boteaza cate o prietena...dar incerc sa ma tin departe de...evenimente
) acum si as fi vrut sa profit de asta. In plus, in noiembrie, la inceput, e ziua mea, si ma gandeam ca poate o sarbatorim in mod fericit... Ma rog, om vedea, pana la urma nu e nicio tragedie daca mai amanam o luna... doar ca, zau,deja avem o varsta si mi e teama si de asta ... Mai am doar anul asta ca sa nu intru la "peste 35" ![]()
na, acum vezi ca m am apropiat de "butoi" ![]()
hai, pup, ca tre sa fac ceva urgent pt niste scarbosi de clienti. revin repede
Sa inteleg ca prolactina mea e marita
alexamary spune:
buna
am facut pe 13.09 diphereline
pe 24.09 a venit menstruatia
pe 25 .09 am fost la eco si am facut si estradiolul
rez este 12
de ieri fac si imjectii cu puregon forte 150u.i. pe zi
analiza pt estradiol am recoltat-o inainte de injectia cu puregon
ce parere aveti este mica valoarea estradiolului?
(luni o sa mai fac iar o analiza de estradiol)
va pup
bia28 spune:
Buna fetelor, sunt noua pe aici si vreau sa va cer un sfat.
Mi-am facut o programare la Medlife la dna Predoi pt mai multe controale si analize si eventual sa vad poate fac si FIV tot acolo. Stiti ceva de competenta medicilor de la medlife in privinta asta?