Voi putea ramane insarcinata?

Voi putea ramane insarcinata? | Autor: M_ANDREEA

Link direct la acest mesaj

Buna Fetelor!Sunt casatorita de 2 ani jumatate si am probleme destul de mari, nu pot ramane insarcinata.Sa va descriu un pic problema pe care o am. De la 14 ani de cand mi-a venit ciclul prima data am tinut-o in tot felul de tratamente.Ideea este ca daca mie nu imi vine ciclul daca nu i-au ori duphaston sau ori anticonceptionale.Pana acum trei aniam luat anticonceptionale 3 ani am luat Diane 35 iar 2 ani am luat Yasmin.In urma cu doi ani am fost la medic si mi-a zis ca daca vreau sa fac un bebe sa nu mai i-au anticonceptionale si sa incep sa i-au Duphaston.Ciclul este ceas cand i-au duphaston-ul.Anul trecut am mers la Dr Peltecu - Spitalul Filantropia (de la 14 ani am mers la el dar pentru ca programarile se fac cu multe luni inainte nu puteam merge mereu la el si am mai facut intrerupere sa merg la el),care mi-a facut analizele din care mi-a reiesit ca nu am ovulatie si de aceea nu raman. Zis si facut, mi-a dat sa i-au trei luni Clostilbegyt 1 tableta zilele 5-9, iar apoi Duphaston 1 tableta zilele 16-25. Nu am ramas, a decis sa imi faca Laparoscopie. Deci anula cesta in februarie am facut aceasta interventie, rezultatul a fost ca trompele mele sunt permeabile.Mai departe m-a zis sa i-au trei luni Clostilbegyt 1 tableta zilele 5-9, iar apoi Duphaston 1 tableta zilele 16-25.Era convins ca voi ramane, dar bineinteles ca nu. Dupa trei luni am mers din nou la el si mi-a marit doza la Clostilbegyt 2 tablete zilele 5-9, iar apoi Duphaston 1 tableta zilele 16-25, inca trei luni. Revin la el dupa trei luni si imi zice ca daca nu raspund la acest tratament de stimulare ovariana, sa mai fac o pauza si apoi mai continui cu altceva de stimulare, dar sa ma gandesc la posibilitatea de FIV sau inseminare. Sotul meu si-a facut si el analize si este ok. Problema este la mine.Eram cu sotul meu in cabinet la Dr Peltecu in care aveam o deosebita incredere de aceea in momentul in care mi-a spus ca nu raspund la tratament si sa ma gandesc la alte posibilitati am simtit ca mi-a cazut ceva in cap. Am decis sa nu mai merg la el, ori cat d e bun este el ca medic, eu nui cred ca problemele de fertilitate nu le poate rezolva. Mi-a recomandat cineva sa merg la Giulesti la Marinescu Bogdan, dar prima vizita nu a fost chiar la el, am mers tot la un medic ginecolog care lucreaza cu el. Este vorba de DR.Vultur Andreea. Am mers la cabinet m-a consultat, s-a uitat pe toate analizele si mi-a dat sa i-au Ov-amit 1/2 tableta zilele 2-11 ale c.m.si api in zilele 12-13-14 sa merg sa-mi faca ecografia pentru a vedea cum stau cu ovulatia. In urmatoarele zile merg sa fac ecografiile dar credeti-ma ca stau cu sufletul la gura de ceea ce mai aud. Cand am fost la consultatie mi-a spus cam ce mi-a zis si Dr.Peltecu dar sa mai incerc si cu acest medicament, dac nu incepe cu inseminari.Intrebarile mele sunt, crede-ti ca voi putea face un bebe? A mai luat cineva Ov-amit si a ramas sau prin inseminare.Scuze ca v-am povestit atata dar m-am gandit ca daca voi da detalii mai multe s-a mai aflat cineva in situatia mea sau macar similara.
multumesc pentru ajutor. Va pup pe toate.Andreea

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cosicel spune:

Stii ce intrebare imi pun eu?
Bun, ai luat tratamentele prescrise, insa te-a monitorizat in continuare? Stai bine cu ovulatia?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noname spune:

M ANDREEA, sa stii ca si eu sunt in aceeasi situatie ca si tuine.
Nici mie nu imi vine CM daca nu iau duphaston, de exemplu acum nu am mai luat duphaston si nu mi-a venit din 17 iulie.
Eu zic sa mergi sa scrii la ASPIRANTE OPTIMISTE ca acolo suntem mai multe.
Te pup si te astept acolo.

Vreau si eu sa fiu
Bb hai la mama!!!

Dana
http://tt.lilypie.com/V2Z0p2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atelocin74 spune:

Buna Andreea , parerea mea este ca vei avea bebe cu siguranta.Eu te sfatuesc sa intri la Inseminare in Ungaria si Fiv in Ungaria , acolo sigur gasesti mai multe lamuriri. Aici la Szeged vin foarte multe fete din Bucuresti , au si reusit multe , ba chiar si acum sint doua aici pt Fiv , s-au saturat de minciunile Dr.-lor din Bucuresti.Daca te pot ajuta , cu cea mai mare placere. i-ti doresc multa bafta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lara20 spune:

buna,
prietena mea avea aceiasi problema,ii vene ciclu doar cu anticonceptionale sau duphaston!a luat 2 luni duphaston si a rama gravida,are un baiat de o saptamana!nu a luat ovamit sau alte pastile!!!!!cred ca asa a fost sa fie!!!!!!
mult succes!(apropo i-a iesit din prima!!!!!!!toti dr ii spuneau ca o sa faca f greu bebe)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M_ANDREEA spune:

Buna, imi poti da o adresa mai exacta?
Multumesc frumos.
Andreea

Mergi la inceput

Buna,
Iti multumesc foarte mult pentru raspuns.
Cum pot afla si eu mai multe detalii?
Andreea

Mergi la inceput

buna,
este o norocoasa, poate pentru ca imi doresc foarte mult de accea nu raman. la cat duphaston am luat eu cred ca putea ramane, probabil ca nu se stie exact cauza.
andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiama spune:

Atelocin,

Hai sa nu exageram!!!! Eu sunt pacienta doctorilor din Bucuresti, si pierd sarcinile inainte de 3 luni.
de cate ori crezi ca putem merge in Ungaria? Eu am facut 10 inseminari, o parte reusite... chiar daca am pierdut sarcinile.

Si acum o sa fac vitro. Pt ca nu am dat banii pe 10 drumuri dus intors in Ungaria, + cazare acolo, + concediu luat ...cat concediu poti sa iei?

Si nasa mea, cu doctorii din bucuresti a ramas insarcinata din primul vitro si are un baietel de aprope un an, f reusit!

M- Andreea tu nu spui daca ti-ai monitorizat ovulatia. Deci fata draga, ai sau n-ai ovulatie? Cu toata stimularea luata?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atelocin74 spune:

Andreea , uite adresa mea de mess gyongyig , vroiam sa-ti scriu pe PM, dar vad ca nu il ai activat.
cristiama ,eu vroiam doar sa zic ca cele mai multe fete care vin din RO sint din Bucuresti , si ascultindu-le nu mi-a venit sa cred ,i-mi pare rau ca ai facut zece inseminari nereusite si totusi ramii cu impresie buna cu trat. de acolo .
Aici nu se exista sa faci 10 inseminari , cel mult 3 poti sa faci fiinca dupa 3 inseminari nereusite trebuie sa treci la Fiv.Oricum eu i-ti doresc multa bafta. Si eu doar ziceam ca e bine sa auziti si parerile fetelor care au fost aici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rocsy2007 spune:

m_andreea am o prietena care a avut aceeasi problema ca si tine. ii venea ciclul la cateva luni si regulat ii venea numai cu duphaston. si am sfatuit-o sa mearga la dr tutunaru si la a doua monitorizare a ramas. a avut ovulatia in z30. incearca si tu. tutunaru face monitorizarile din 2 in doua zile din z 10 si pana in ziua in care se sparge foliculul. eu zic ca merirta sa incerci.

Mergi la inceput