FIV sau inseminare cu donatoare/donator - cap 10
Raspunsuri - Pagina 15
iaura21 spune:
SIMONETE
eu sunt la dr. ispasoiu, e f. dragut, iti povesteste tot ce vrei...
ma refeream la
sa nu fie prea multa abstinenta de 8-10 zile si sa fie prea multi
morti sau .......
vii si tu la sibiu , nu?
moniland
sa ai succes la austrieci, poate te intalnesti cu frumuselul nostru ,dr. stromer ![]()
"Toate visele le putem transforma in realitate dar mai intai trebuie sa ne trezim din ele"
iaura21 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anamy hei iaura!!! ce mai faci? eu am facut azi dimineata IA te sun,esti acasa? |
hello....te-am sunat de 2 ori!...suna-ma
"Toate visele le putem transforma in realitate dar mai intai trebuie sa ne trezim din ele"
cipcirip spune:
Fetelor
am vb aseara cu Bytzi la tel shi ea tot un ovocit are in zi 9 a CM dupa 5 Gonal
. Am uitat ce dimensiune mi-a spus k are foliculul dar joi face iar eco shi crede k inseminarea o face sambata. Explicatia ei pt productzia proasta este k a facut stimulare shi luna trecuta cu Closty shi luna asta tb sa faca pauza pt k ovarele sa se odihneasca. Foliculul il are tot pe ovarul cu chistul pe care a avut shi luna trecuta folicul.
Iaura
peste tot scrie k dc foliculii au 18 mm a 2-a zi se face pregnyl iar a-3-a zi inseminarea. Eshti in grafic
.
Moni
cred k eshti
. Ia baga tu un test de sange . Au fost cazuri de gravidutze cu mult mai putzini
. Poate iti tb sustzinere cu utrogestan shi tu nu shtii.
Anamy
sa fie cu noroc inseminarea. Cu cine ai facut-o?
Magdutza
shi tu ziceai ca ai intarziere, cand faci un test?
Cirip
cipcirip spune:
Azi nu-i nimeni pe aici?
Iaura
cu cat ai luat pregnylul? Cu 80 sau cu 20 ca sa shtiu dc tb sa mi-l procur din alta parte.
Cirip
Moniland spune:
Cirip, eu cred ca nu sunt
.Am facut test din urina si doar o liniuta. Mai urat e ca sunt tare racita cu febra de 38.
iaura, nu ma duc la austriacul vostru ca am ales o alta Clinica unde au alta tehnica de a alege cel mai bun spermatozoid.
cipcirip spune:
Moni
imi pare rau ca nu eshti gravidutza. Nu tb sa-tzi pierzi sperantza.
O sa-tzi scriu un PM.
Cirip
iaura21 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cipcirip Azi nu-i nimeni pe aici? ![]() Iaura cu cat ai luat pregnylul? Cu 80 sau cu 20 ca sa shtiu dc tb sa mi-l procur din alta parte.Cirip |
CIPCIRIP

cu 20 l-am luat , tu nu ai facut pregnil luna trecuta la inseminare?
stiu ca e buna dimensiunea foliculului dar cred ca e prea repede sa am ovulatie chiar si cu pregnyl ,in z 12 din 30
sunshine4ever spune:
Cip intirzierile la mine sunt normale. Am facut un test si e negativ, dar tot in acelas timp far anici o pata, DAR presimt eu sa mai astept pina luni , pe cind m-am decis sa fac test de singe sa fie sigur. Parca azi am avut impresia ca imi va veni. Asta e , nici nu mai imi fac sperante al spermograma noastra.
in asteptarea unui ingeras
cipcirip spune:
Iaura am facut pregnyl shi l-am luat cu 80 ron pt ca era criza mare. Foliculul poate e mare pt ca l-ai stimulat cu Gonal F .
Magdutza , off ce mai e cu intarzierile astea, eu tot sper ca vii cu un test frumos.
Fetelor
, mie mi-au schimbat tratam
, in loc de menopur 1/zi tb sa fac Gonal F 2/zi
. Eu am sunat sa intreb dc e ok dc imi aduce sotzul din strainatate merional sau menogon , asistenta mi-a zis ca da ca e ac substantza iar apoi m-a sunat dr sa-mi spuna sa iau Gonal F shi sa fac 2/zi. Cred ca rezultatele de 1 folicul ale lui Bytzi
shi Iaura
se rasfrang asupra mea
. Ce ma fac? Dc cu maca am facut 2 foliculi dar cu 2 gonal F/zi? Eu mai am shi chistul endometriozic
. Stitzi cazuri de hiperstimulare cu 2 gonal F/zi? Ma ajunge inseminarea asta fara transp shi cazare la 3700 ron, mai pun 3000 shi fac FIV-ul.
Cirip