Colectia de toamna-iarna 2005 (209)
Raspunsuri - Pagina 20
fee spune:
noki , mersi dar socrul meu are deja toate scule imaginabile pt vin ca e mare amator de vin.... acum are o noua pasiune : astronomia ( sa il vedeti pe daniel cumm enumera planetele ).El e tipul de om care , cand are o pasiune pune totul in ea , adica nu dureaza o luna doua ci anii intregi , si se pune omul pe citit (invatat ) si isi cumpara tot ce tine de domeniul .Asa ca e tare dificil de cumparat ceva ( in fiecare an albesc ..
pofta buna ...
noi asteptam sa se trezeasca mandrul
edit ca sa rapund la pollul andei
sper sa fiu o soacra buna ( cum e a mea ) dar mi-e ca la batranete o sa uit ce imi propun acum .Eu sunt tare cinica din natura plus incapatanata ( deh sunt fecioara ) perfectionista cum spune sotul din dotare un cockteil bun ,numai ca , cand vine ultima picatura si paharul se rastoara nu e bine sa fii prin prejma mea .Deci sincer o compatimesc un pic pe viitoarea belle fille
Monica et Daniel (04.11.2005)
ÉPICTÈTE
« N'essaie pas que ce qui arrive arrive comme tu veux, mais veux ce qui arrive comme il arrive, et tu couleras des jours heureux. »
<VIII p.1114>
anda77 spune:
fee, ti-am trimis mesaj pe facebook
a inceput vreun copil sportul? cred ca nu...anul viitor incepeti? daca da, ce?
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
tania-z spune:
CATUTZA, nu eo problema cu fabulatiile la varsta asta, fac parte din normalitate. Dac insa vrei sa afli cu sdevarat ec s-a intamplat, evita sa-i pui intrebari directe, daca vezi ca opune rezistenta - gandindu-se, poate, ca a facut ceva rau. Poti afla, co-fabuland
, de exemplu sa o intrebi: "Bia, am auzit un zgomot cat ai fost la baie. A intrat acolo un catelus si a alunecat?" sau ..."a venit o broscuta si a sarit in chiuveta?" etc.etc....ca sa o prinzi in joc, iar ea, contrazicandu-te, sa iti spuna ce s-a intamplat de fapt. Ei, bine, nu te gandi ca merge in 100% din cazuri DAR e indicat sa evitam in perioada asta intrebarile directe 
lavi02 spune:
Am cumparat costumasul de botez! 
Am fost la magazinul recomandat de Anda
, am ales pana la urma tot Emile & Rose un costumas format din body, sacou si pantaloni + cipilica, toate alb crem. Sacoul are margini usor stralucitoare, mai bine zis lucioase, cat sa aiba un aer festiv fara sa fie strident. Sacoul, pantalonii si cipilica sunt dintr-un fel de plus captusite cu bumbac. A fost 250 RON, foarte rezonabil raportat la calitate.
Uitati-l aici:
http://www.emile-et-rose.co.uk/winter08/9388iv-8w.htm
Arata mai misto in realitate.
Cel bleumarin la prima vedere era tare dragut dar la o privire mai atenta camasuta nu exista, erau doar marginile cusute de bluza.
Apoi am mai fost prin Mall, i-am mai luat ceva hainute de la Zara; ce ma enerveaza ca a toate magazinele sunt mult mai frumoase hainele 0-2 ani decat >2 ani. ![]()
lavi02 spune:
Si Nati fabuleaza la greu, dar mie mi se pare ca asta e un mod al lor de a digera realitatea. Sau de a se adapta, treptat, la ea.
Chiar acum Nati ma servea cu "sirop" din canita ei. La un moment dat zice: "s-a varsat. Dar nu-i nimic, sterg imediat."
pumba spune:
salutare de la noi!
noki- La multi ani, pt sotul din dotare!
noi suntem in proces de acomodare cu scoala( clasa 1) ,avem foarte mult de lucru acasa si de la 3pm, cand termina orele, nu mai avem prea mult timp la dispozitie.
Adeline- ar putea merge la gradinita din ianuarie ,cand are 3 ani impliniti ,pana atunci nu.
cam atat ,de pe frontul de vest.
maria_alexia spune:
Noki, aniversari fericite pentru Adi si pentru socru, la multi ani cu sanatate si numai bucurii!
Ceva buletine de sanatate ale rapusilor de muculeti de la gradinita? Sper ca sunteti mai bine cu totii!
Cristi e in sfarsit pe calea cea buna, mucii s-au cam dus, a ramas tusea, si - cel mai important! - i-a revenit si lui ceva pofta de mancare. Sper sa-l tina suficient incat sa-l pun putin pe picioare, a ajuns la 12 kg
, e numai oase...
Ana in schimb e dezastru, saracuta, muci multi si grosi, a facut si conjunctivita, curg toate, se inneaca... Si-i iese si primul dintisor, tocmai ce-a crapat gingia. Nici nu stiu ce-as putea sa-i dau s-o mai ajut. Deocamdata curatam cu ser nasucul si ochisorii, pentru ochi am primit si picaturele, si-i mai dau seara Nurofen, altfel nu e chip s-o calmez sa adoarma (oricum o face putin si prost). Oare e cazul si de ceva ambroxol? Vibrocil n-am curaj...
Cu diversificarea iarasi stam prost, 6 luni le-am sarbatorit la munte si aveam in meniu doar cerealele de seara si molfait ceva fructe dimineata, caci n-am vrut sa ma incurc cu mai mult. Am inceput si legumele la pranz, merge greu de tot, probabil si din cauza racelii. Sper sa ne revenim cu toate cele cat mai curand, sa putem trece la lucruri mai serioase (carnita, oul etc.)
Lavi, dragut foc costumasul. Asa-i cu hainutele. Sa vezi insa ce jale cu jucariile, numai monstrii pentru baieteii mari 

Eu tot sortez hainutele din dulapuri, pana acum ff putin de la Cristi am putut folosi pentru Ana si la fel pare a fi si in continuare. Pe de o parte nu se potriveste marimea cu sezonul (Cristi a prins 6-9 luni vara, Ana le prinde toamna si e friggg tare deja), iar cand va purta mai mult hainutele de la o marime, deja sunt haine prea specifice de baietel / fetita ![]()
Pumba, succes la scoala si spor la activitati.
Cu sportul: la cat topaie, pedaleaza si se catara toata ziua, nu mai simt nevoia si de altceva. Oare se poate introduce un sport organizat inca de la varsta asta??? Inotul?...
Chiar, Anda, voi ati mai continuat inotul in cada, despre care vb cand erau bebei mici de tot?
Aveam eu un vis sa-l pun pe skiuri incepand cu iarna asta, dar nu prea ni se arata, n-avem nici logistica potrivita si nici eu n-am mai avut ocazia sa mai skiez de ani buni deja - tot cu burtica/proaspata mamica am fost in ultimele ierni ![]()
Maria,
Cristian si
Ana Alexandra
anda77 spune:
pumba, ce bine ca te mai vedem, chiar si asa laconica
deci voi sunteti ca lavi: clasa 1 si gradinita(din ianuarie). succes!
maria alexia, 12 kg, aoleu! io-s mai panicoasa, baga in el acum, cu binisorul, cu forta, cu orice, mititelul. eu stiu cum e sa ai copil slabut
. al meu arata bine imbracat:) toata lumea zice ca-i bine pana ii dau tricoul jos:) cand reformuleaza: "mda, e putin slabut":)) sau "aaa, statea tricoul umflat":)) dar cei din urma vor fi cei dintai. vor pune ei muschi:)!
cu inotul, n-am mai facut nimic de atunci...
ca sa folosesti mai multe de la cristi pentru ana, ingaduie-mi un sfat adica cum as face eu: ia-i lui cristi, de acum incolo, cu predilectie: blugi drepti si unisex (fara masinute brodate pe ei), hanorace si bluze de corp in culori vii (portocaliu, rosu, verde iarba, cu dungi, dar fara aplicatii baietesti - pokemoane, tractoare etc) sau pe alb, raiati bej,crem, negri sau cacao cu lapte, tot drepti, lucruri de iarna (geci, caciuli, manusi) bej, rosu, verde sau combinatii cu alb. dresuri albe si bej. nichita are si bluze mov-mov, de exemplu. poti sa incerci si culoarea asta pentru multi-purtare-2 sexe:) si-ti ramane sa cumperi pentru ana doar incaltari si mici chestii roz, de combinat cu restul de la cristi: bodiuri, fulare, o fustita etc. in concluzie zic ca blugii, hanoracele, unele bluze si tricouri, gecile de iarna, caciulile le poti transfera cu succes daca le cumperi in culorile amintite:)
si io intentionez ceva cu skiul iarna asta, sa vedem ce-o iesi.
LA MULTI ANI, ADILA, TATI DE SARA SI SOT DEDICAT DE NOKI!
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
Noki_Lara spune:
Hello!
Multumim de urari! Noi suntem in drum spre casa.![]()
Sport...eu as da-o la gimnastica, ca are reale abilitati, dar nu stiu un club ca lumea...
Sau la inot, dar e aceeasi poveste: nu stiu unde si cum si in ce fel...
Poze cu Sarah si mami
1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
catutza spune:
hello
Noki , sa-ti traiasca sotul
si drum bun spre casa!
Pumba , bine ai revenit
ceva poze noi cu fetele tale nu ne arati?
Fee , si tu bine ai revenit
ma bucur ca ai scris
sporturi sigur va merge la inot vara viitoare si poate din toamna sau anul urmator la dansuri, nu vreau sa faca de performanta (decat daca va vrea ea acest lucru) dar vreau sa stie sa danseze orice nu sa aibe 2 picioare stangi ca mine ![]()
trimit acum link la poze in contul comun
Cata si
Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil