TOAMNA SE NUMARA... GEMANUTZELE!

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olim spune:

va dorim sa aveti o duminica frumoasa

Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Luni, 3 noiembrie 2008

Primesti vesti care nu sunt tocmai bune pentru finantele tale. Te vei intalni cu cineva care ti-ar putea oferi solutii, dar fii prudent. Nu crede tot ce ti se spune! Se poate sa reusesti sa convingi o persoana la care tii ca stii ceea ce e mai bun pentru ea.

Doina Bita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Dar cand o sa scrieti ca vom primi bani multi???
Fiica-mea a primit cadou de la prietenii ei o orga electronica...nu va spun ce concerte da acasa....cu siguranta nu or sa ne mai salute vecinii... E o distractie continua la noi...orga canta, noi dansam...

Lora, mami de Iustina

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackgirl0 spune:

Intr-un final si io pe aici...

Lora, LA MULTI ANI! (cu intarziere ) micii Iustina, multa sanatatate, putere de joaca, chef de-a copilari cat mai muuuult, sa fie iubita de parinti/bunici/colegi de gradinita, sa va faca cat mai multe bucurii, sa aiba parte de noroc etc. etc! Dupa cum ai povestit pe aici, se pare ca distractia a fost una de exceptie si poate se lasa cu descoperirea a noi talente (ca cel muzical, de exemplu!)

Raluca, Mercedes, Doina, Olim, multi si un inceput frumos de saptamana!

Horoscopul:

Poate fi sansa ta sa te bagi intr-un proiect care, pana acum, s-a dovedit a fi destul de respingator pentru tine. Incearca-ti norocul. Alaturandu-te cuiva care te motiveaza sa incerci sa faci si alte lucruri te poate conduce catre discutii utile, din care va iesi o propunere interesanta. Este bine sa nu ignori niciuna dintre sugestiile care ti se fac. Doua minti sunt mai bune decat una singura.

si

Iti largesti cercul de prieteni, iar afacerile sau la serviciu totul decurge mai bine. Incearca sa fii ceva mai precauta in investitii, imprumuturi sau cand iti sunt cerute mici servicii: atragi tot felul de persoane, inclusiv pe cele de calitate indoielnica.Intuitia ta functioneaza perfect: te ajuta sa iti realizezi scopurile si te apara de neplaceri. Impulsivitatea, insa, foarte puternica, te poate inclina spre neatentii ori imprudente cu consecinte grave.

Despre mine... nimic nou! Sambata a fost dedicata treburilor administrative, ieri leneveala la greu! Parca nimic nu ma mai scoate din conul acesta de siguranta (acasa), refuz pana si cea mai inofensiva invitatie de-a iesi! Parc-as fi o closca! O fi normal?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Si tie un inceput de saptamana cat mai frumos, dar sa ai si o saptamana cat mai buna!!!!La fel si fetelor!!!!

Doina Bita

Mergi la inceput

Buna dimineata!
Ce mai faceti?
Va invit la o cafea!
Sa aveti o zi cat mai frumoasa!

Lora, mami de Iustina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

lora, multumim de cafeluta
burticutza, closca stiu despre ce vorbesti, sa vezi mai tarziu cum nu te schimbi nici de pijama stiu ce vorbesc.Profita de timpul asta, ca dupa aia tu treci pe locul n
gasca si va dorim o zi faina

Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex

Mergi la inceput

Azi:

Fii pregatit(a) pentru orice schimbare ce se poate ivi astazi si ar putea sa iti cauzeze dezechilibre sentimentale. Dragostea ar putea sa intre intr-o zona neutra, mai ales daca se va amesteca in munca ta sau iti va influenta capacitatea de a finaliza orice competitie. Discutiile te vor ajuta sa vezi lucrurile asa cum sunt si iti permit sa lasi deschise toate usile.

si

Se intrevad cateva probleme pe plan profesional. Termenele limita si deciziile financiare te fac sa-ti pierzi putin controlul insa nu uita sa vorbesti atunci cand ai idei ce pot ajuta. Totodata este posibil ca in urma tranzactiilor de azi sa ai noi oportunitati de afirmare.In aceasta dupa-amiaza schimbarea planurilor unei prietene poate sa le afecteze pe ale tale. Asadar iti vei petrece seara relaxandu-te acasa.In privinta planurilor pe care ti le-ai facut pentru vacanta de iarna, astrele te sfatuiesc sa alegi un loc cunoscut.

Mai tineti minte ca va spuneam ca ametesc la un moment dat? Ei, iote ca din analize reiese ca am ditamai anemia (care nici macar de sarcina nu poate fi explicata). Am tratament cu pastile, intre timp mananc ficat de pasare, spanac si mere la greu... Bine macar ca am cica explicatia "stiintifica", ca mai aveam putin si credeam ca sunt "cu capu'".

Olim, de ieri am un dor de duuuuca , dar unde sa merg? Munca, casa, la mama, si parca vad ca in we ma prinde iar sentimentul de "cloceala"...

Lora, azi am baut 2 cafele cu lapte. Situatiunea o impunea!

Doina, tot cu treaba in jurul casei? Bine ca aveti parte de niste temperaturi de-a dreptu' estivale!

O zi buna si la restul de fete!

Mergi la inceput

Azi sunt harnica tare: de dimineata m-a apucat avantul sa-mi termin treburile casnice, apoi shoppping pentru bb (fara sot, ca el este de alta parere ), si apoi s'vici...

Horoscopul:

Ai planuri destule, adunate in capul tau, dar - inainte de a face orice miscare - ia in considerare toate costurile. Sa cheltuiesti peste masura astazi nu este o optiune pentru tine. Acest lucru te poate da peste cap, incetinindu-ti reactiile sau chiar sa iti stopeze unele actiuni a caror finalizare este vitala. Unul sau una dintre partenerii(ele) sau colegii(ele) tai (tale) incearca constant sa te trimita pe un drum gresit.

si

La ora actuala toate iti merg cum nu se poate mai bine. Totusi trebuie sa fii atenta si sa iti consolidezi pozitia pe care ai ajuns si sa nu incerci sa te extinzi prea mult. Profita de avantajele pe care le-ai obtinut pana acum.In aceasta dupa-amiaza vei lasa deoparte lucrurile materiale si te vei concentra mai mult pe ideologia spirituala. Totul va deveni mai clar. Admiri persoanele inteligente si pui accent pe comunicare, pe exprimarea ideilor si conexiunea dintre lucruri, oameni si locuri.

Fetele, deja mi-am baut cafeaua, mi-am luat si micul-dejun! Voi cu ce va "laudati"?

Mergi la inceput

'Neata!
Waaaaw, burticuto, dar ce matinala esti!!! Si harnicutaaa!!! Bravo! Spor la cumparaturi! Ce frumos e sa faci cumparaturi pentru bebe!!
Va doresc o zi cat mai frumoasa!

Lora, mami de Iustina

Mergi la inceput