Comori de nov-dec 04(186)
Raspunsuri - Pagina 21
miria_cristina spune:
Nu, nu, Otilia, mama iese din calcul pentru orice. Este ultimul om si, nici chiar ala, pe care l-as chema. N-am siguranta in ea nici cat intr-un copil mic. Asta e!
Imi trebuie o persoana de incredere pe care, insa, n-o gasesc peste noapte asa cum imi trebuie mie acuma.
Ce ma fac? Ce ma fac?
Cristina si D
amiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
ionela roxana spune:
Buna dimineata!!!
miria of,of,of, de-as putea sa zbor pana la tine re-as ajuta eu!!!
; of, saracuta Damiana!!!; nici nu vreau sa-mi imaginez prin ce stare trebui sa treaca ea mititica
; miria fii tare, nu te pierde, gandestete la un prieten bun, apropiat voua poate va poate ajuta cateva ore, nu stiu ce sa zic, poate un vecin ceva????; toate cele bune si nu-ti pierde si ultima speranta!!!
otilia cred ca iti este imens de greu cu Ana mai ales acum!!!: ai mmaaaare grija de tine, si te rog dimineata, cat de tarziu ar fi , macar o mica banana mananca ceva, si tu si Ana!; sanatate lui Anuta!
adriana
Andra ai maaaa grija de tine!!!
; cu tiroida nu-i de shaga; cumnate-mea este hipo. si face eforturi imense sa o mentina in limite normale, si varsta inainteaza si va fi si mai dificil;
iao din pripa si vezi ce poti face!!!ACUM!!!
Andreiutu
si mult succes la logoped;
nici Emily nu-mi pronunta toate cuvintele corect, de fapt are un mic s-it, dar nu-mi fac mari griji, stiu ca cu timpul o sa-si revina, ea este un pic mai lenta decat Arisa, care din prima mi-a pronuntat cuvintele corect.
si noi suntem fan pc, mai ales Arisa la jocuri, si vad ca si Emily le cere uneori; as vrea si eu jocuri de instalat, dar nu am, le las pe net, dar sincer imi este teama de virusi si alte minuni!; lui Emily ii plac povestile, vizionate si re-vizionate, dar deh s-a marit acum vrea mai mult; sa vede-ti cand se nimeresc amandoua sa vrea la pc

fuuuug s-o trezesc pe Arisa, caci Emily s-a trezit singurica si-mi cere de mancare![]()
Otiliav spune:
Eu pe baricade, vad ca inca este fierbinte dar nu ingrijorator. S-ar putea sa fie bine mersi de dimineata sau sa fie tot plouata.
Ionela, eu din lipsa de timp sar peste masa de dimineata. Ca somnul cel mai bun il am la 7-8 si la 8.30 teoretic trebuie sa fiu la servici pentru ca la 16.30 trebuie sa plec dupa Ana. Dar de ceva vreme ingros obrazul si ajung la 9 si ceva dupa care mai merg sa recuperez cand pot. In ultima vreme rontai ceva pe la 10. Am bagat si banane de dimineata ca au Mg si am avut de cateva ori carcei, se pare ca a ajutat.
Miria, atunci o prietena, o ruda de-a voastra. Chiar asa sunteti singuri pe lume?
Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica
30+
Pozele noastre
monica-elizabet spune:
sanatate multa bolnavioarelor Anutza si Dami 
paxelina cum a fost la cresa? nu ne zici nimik de scolaritza mica/ 
poftiti la
CAPITOL NOU AICI
monica
Prajituri si papa bun
Papa de post
mirandolina spune:
Buna seara! va urmaresc incet din umbra si imi pare rau sa aud ca si la voi sunt copii bolnaviori
Azi mi-a atras edu atentia ca Matei are muci, lucru pe care il stiam si eu, insa pare ca s einmultesc in loc sa scada
Miria am intrat sa iti spun ca si Matei a fost candva pe tratament cu Zinnat, iar rezultatul a fost dezastruos, pentru ca la analizele ulterioare, avea ficatul ca al unui bolnav de hepatita cronicizata
Asta s-a intamplat fiindca nu i-am dat si Liv52 in paralel cu Zinnatul
. Te-as sfatui, pentru binele Damianei, sa il procuri de la plafar/ farmacie, e produs naturis si costa doar vreo 5 ron. Mai bine sa previi,de cat sa vindeci ca mine ...2 luni de zile!!!
pentru burtica, daca accepta da-i sa mestece o lingurita de cafea nefiarta, va scapa de indata de problema. Stiu ca nu se recomanda la copii, nici eu nu o fac, dar am auzit ca merge si in situatii limita se poate apela chiar si la strategia asta.
try din ce spui tu acolo, Adrian aduce mult cu Matei al meu, care la 2 ani abia silabisea cateva cuvinte, dintrecele mai uzuale. A fost nevoie de o petrecere cu copiii descurcareti, vorbareti, iar el era cam incurcat de repeziciunea cu care se derulau conversatiile...asa ca de a doua zi a fost mai cooperant in ce priveste actvitatea si icnercarile sale de a imita sunete / silabe / cuvinte. Oricum, nici acum nu vorbeste corect, insa nu tace o clipa
bag de seama ca a recuperat.
in seara asta la meci:
mami, ce inseamna Mutu?
Mutu e numele unui jucator...
Care e Mutu?
acesta in albastru e Mutu, iar romanii sunt in galben.
Aaaah! si aia in galben sunt romanii, SI aia in albastru sunt MUTIIII
Saptamana trecut am auzit la Matei cand imi spunea (cand nu ii convenea ceva) ca imi da "2 palme la fund" 
la noi asta nu a auzit, niciunul nu obisnuieste sa zica asta, nu ca ar fi degradant...dar nu in fraza asta, in formatul asta...nu zicem... am intrebat de unde stie el de "2 palme la fund" si nu mi-a raspuns...imi da el si gata
In WE am mai pus intrebari despre doamnele ce le are educatoare, mai precis una pensionara, caci cealalta e abia in primul an. Am aflat ca d-na cu pricina, batrana pensionara suplinitoare, e materiaista si daca nu ii duci (odata spurcata la din astea) se razbuna pe copil Am aflat ca un alt copil a facut toti 3 ani de gradi cu ea, si abia la sfarsit i-a zis mamei ca lua bataie de la d-na
azi l-am luat la purecat cand ne plimbam (dupa gradi) si usor-usor, mi-a zis ca si pe el il ciupeste de obraz si i-a dat "2 palme la fund" nu azi, ci alta data...sapta trecuta cand a fost doar 2 zile la gradi....

Tinand cont ca din cei 17 copii inscrisi, saptamana trecuta au venit doar 7, nu credeti ca isi pierde cumpatul cam prea repede??? Azi de ex, au fost 11 copii, moooaaaamaaa! ce record! suntem singurii care nu au facut sedinta, pentru ca inca nu cunoaste copiii toti si nici parintii....si dupa ce ca are putini, nici pe aia nu ii struneste decat cu bataia??? la aproape 4 ani sper sa nu se astepte sa stau cu mana in gura....
Sotul m-a intebat f serios, daca discut eu cu ea, sau el...am zis sa astept, sa invat copilul mai intai, canu are nimeni voie sa dea in el, nimeni in afara de mami/tati, sa fiu sigura ca pricepe mesajul si ne psune in termen util...pentru ca apoi sa ma iau de viata ei.
Poate va face sedinta si ii vom spune ca nu suntem de acord cu metoda asta...ma gandesc...
Si la voi se intampla asta? Cum ar trebui pusa problema? caci nici nu vreau sa o las moarta in cotet, dar nici sa imi descarc eu nervii pentru ca apoi copilul sa sufere in continuare.