Foarte agitat!
Baietelul meu implineste in 26 septembrie 8 luni. Este jucaus, zambeste mult, se joaca, este linistit, ii place sa fie cineva langa el cand doarme. Cand este obosit si-l pun la culcare devine ffff agitat. Il pun sa doarma cand se freaca la ochi, cand casca...cand da semne de oboseala(deci nu-l culc ca asa imi vine mie!)Isi incriciseaza picioarele si le intinde si sta ffff incordat, in acelasi timp tine mainile impreunate langa piept. Si sta asa ffff incordat, pana se inroseste la fata. I se umfla si o vena de la gat si de la tampla. Nu stiu ce sa-i fac cand face asa....nu stiu DE CE face asa. Am vorbit cu pediatra si a spus ca asa este stilul lui. Dar pe mine ma oboseste deja, pt ca incerc tot timpul sa-l desclestez si se enerveaza. Cand il culc stau langa el, il mangai, ii fac masaj, il tin de mana(i place sa-l tin de mana cand doarme). Il culc cu noi in pat dar dupa ce adoarme il mut in patut. Noaptea este linistit, doarme. Doar ziua face cum am descris mai sus. A inceput sa faca asa de la vreo 3-4 luni. Daca ati avut copii sa faca asa va rog sa-mi spuneti ce ati facut sa nu mai faca asa, sau ce sfaturi de specialitate ati primit sa nu mai faca asa. Daca este cineva specializat in asemenea probleme, astept raspunsul vostru. Sunt foarte obosita si de-a dreptul nervoasa, pt ca , chiar acum am stat 2 ore cu el, si sunt la capatul puterilor.
Raspunsuri
aalina2003 spune:
din nefericire,nu stiu ce sfat sa-ti dau.
doar atat,posteaza la ''parintii intreaba,parintii raspund'', ai sanse mai mari sa primesti un raspuns care sa te ajute.
aalina2003 spune:
din nefericire,nu stiu ce sfat sa-ti dau.
doar atat,posteaza la ''parintii intreaba,parintii raspund'', ai sanse mai mari sa primesti un raspuns care sa te ajute.
principe spune:
Il certi cand se incordeaza?te vede suparata,preocupata?
Mata Emma lupta iar cu cancerul
http://www232.rockyou.com/my_gallery.php?source=smgb&instanceid=84575297&islocal=true#
http://www232.rockyou.com/show_my_gallery2.php?i
BeLucci spune:
Aalina meci am postat si acolo subiectul.
Principe nu il cert iti dai seama ca are 8 luni doar.Nu sunt suparata, cand face asa(bine dupa 2 ore cand sunt epuizata, probabil el ma simte agitata, desii eu nu ma manifest "violent"). Imi pun mii de intrebari DE CE face asa. Si nu inteleg. Lui ii place ff mult sa stau numai cu el, dar pt ca mai am un baietel mai mare(2,8 ani)trebuie sa ma ocup de amandoi +de treburile casnice. Dar nu-l las mult timp singur. De obicei imi fac treaba(mancare, spalat, curatenie etc)cand el doarme. Dar cat il las"singur" de fapt se joaca cu fratele lui. Deci practic nu ramane singur sa se simta parasit. Este foarte atasat si de tatal lui(sotul meu), petrecem mult timp impreuna. Deci nu stiu...
Se agita asa, se incoardeaza pana transpira tot si este epuizat. Eu incerc sa-l "desclestez", dar reactia lui este de enervare. Cateodata nu se "supara" doar ma prinde de mana si adoarme. Dar nici nu stiu, imi este frica sa nu fie periculos, sa nu pateasca ceva.