Aspirante optimiste > 20 (348)
Raspunsuri - Pagina 8
mara-i spune:
eu ma bag un pic in pat la tv, ca am inghetat de frig
cred ca e mai cald afara decat la mine in casa
va pup

CarmenAlbu spune:
Mara cred ca deja pot sa fac testul de luni, sau marti, nu stiu cat voi rezista, sambata ar fi programati rushii!!
CarmenAlbu spune:
Cat despre statul cu picioarele in sus cred ca are putin sens ca normal spermatozoidul calatoreste vreo 2 minute pana la fructul oprit! Eu am stat vreo 10 minute cu genunchii la gura luna asta sa fiu sigura ca nu se razgandeste domnul si se intoarce, acum in cateva zile vom vedea daca s-au vazut placut , luat!
CarmenAlbu spune:
Fetelor va urmez exemplul si merg si eu la
un picut c m-am trezit la 430!
Ne auzim mai tarziu

Multumesc pentru ajutor
Beatrice1982 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui CarmenAlbu Monna ai dreptate dar cred ca e destul de greu, mai ales ca atunci cand suntem la ovulatie ovulul sta 24-36 ore si daca nu vine nimic pleaca catre rusi! Mi-a zis o prietena ca tre sa stai cu picioarele in sus dupa, voi stiti ceva de asta! |
asa stau eu de fiecare data dupa...in per fertila..............e ceva si dupa ce ma las jos. pun perna sub fund
POZELE MELE
http://s278.photobucket.com/albums/kk109/Beatrice1982/
Beatrice1982 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lalala13 salutare si de la mine... ma bucur ca macar am inceput sa ne gandim..o fi n-o fi... la mine ziua 1..nu stiu daca e...am ceva slabe scurgeri maronii...dar foaaaaarte slabe..si ma cam dore burta ca de cilcu..da nah...am tot avut dureri de astea...da niciodata cu maroneala...mia astept...om veeda sa dea Domnul la voi bb si la mine Z1 !! vine vine lalala super hai sa facem galerie!!!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() de aia vine asa maroneala de la orgametril, poate te tine vreo 3-4 zile si dupa aia vine rosu...vezi tu, dar e bine ca a inceput ![]() ![]() my somebody.... ![]() |
POZELE MELE
http://s278.photobucket.com/albums/kk109/Beatrice1982/
CarmenAlbu spune:
Monice se pare ca numai noi ne-am trezit, din somnul de dupaamiaza, buna seara fetele!

pt urati