cluj rulz super special ;)! - cap. 84
Raspunsuri - Pagina 15
roxana1974 spune:

Eu am avut o zi de supercacaooo. Asta noapte am visat urat cu sefa mea, urat de tot si azi ne-am certat rau...puii mei....
Fiindca e tarziu, am arde stomacul si sunt obo si mai am de intins haine, va zic repede:
- propun sa ne intalnim cand vine Simo din Bucuresti si cand putem sa fim toate acolo, Cristiana, tu poti saptamana viitoare?
- Mariana, maine incarc sa dau de tine cumva. nu mi-e la indemana tel lui Edith, dar te gasesc eu...cred ca o sun pe Stanca prima data
Edith vine maine in Cluj, eu am programare joi de la 5:45, poate te vad pe acolo la o barfoaca!
Va pup, noapte buna si vise placute!
ralucames spune:
buna dimineata, gagici!! haideti pt. inceput la o cafea buna-buna, apoi vom mai vedea cu munca pe ziua de azi, cu copii si altele![]()
cand am vazut ca nu numai eu sufar de comportament ciudat de copil, am zambit si m-am mai linistit; ma contopesc intru totu cu ce spunea Stanca: si eu, pana sa vina Luca pe lume, faceam la fel: ii explicam, iar daca simteam ca o iau pe aratura-mergeam in alta camera, iar ea era muuult mai docila!!... dar acum totul s-a schimbat... nu mai am putere de multe ori de altceva, decat alaptat si iar alaptat.... clar as avea nevoie de ajutor, dar pana se ofera cineva, mai dureaza
In fine... si ca sa-i raspund si Marianei, DA-a fost pedepsita ca a facut criza si nu a vrut la gradi, a stat cuminte in camera ei, fara muzica, fara povesti si mai ales fara Minimax
A prins bine lectia, ca in urm. zi s-a cerut singura la gradi si acum e ff bine...
Criss., ce sa zic... te inteleg perfect in ce spuneai, greul se pare ca abia acum incepe (cel putin pt. noi)... dar sa fim sanatosi ca le-om scoate noi la capat cumva
Erika, azi nu mai fac nimik prin casa, promit!! asa ca sigur ne vedem zilele astea afara cu carucioarele
ce zici??
p.s. ieri am pus zacusca, asa ca aseara era sa clakez de obosita, dar vb. Cristianei
"nu ma las"!!
va doresc spor in toate, mai vin azi!!
pozici Stefania si Luca-Mihai
mama si sotie fericita
ralucames spune:
aaa, era sa uit... de cateva zile ma tot apuc sa-i scriu Simonei SANATATE multa, sa iti treaca de tot nesimtita de pneumonie, iar peste cateva zile sa nu mai fie decat o amintire urata!! cu mult drag
Roxanoooo
, ma distrez cand aud ca te-ai certat cu shefa
(stiu ca nu-i frumos
)... dar cred ca daca ma intorc si eu la servici, o comit si eu, ca taaare mi "draga"... Sper ca azi sa-ti mearga mai bine la job!!
Manuu, cum sunteti voi?? Luca-turbo e bine? mai e racit??
Svety, tu? obosita cu munca sau e mai lejer?? si io-s bujetara
si aveam vinerea scurta...asta era fain!!
pozici Stefania si Luca-Mihai
mama si sotie fericita
fabiola73 spune:
Buna
Ma numesc Fabiola.Am si eu un baiat de 4 ani.As avea o rugaminte imi pute ti recomanda un medic ginecolog ,am nascut cu Muresan ,dar am probleme si as vrea sa consult mai multe pareri.Va multumesc
asi spune:
Salut gagici....
Erika poti linistita sa te abonezi numai sa stii ca am si eu perioade...
Fabiola habar nu am ce medic sa-ti recomand dar pot sa-ti spun niste nume Romeo Micu, Cruciat, Todea,d-na Puscas,Mihu.Si eu trebuie sa-mi fac Papanicolau.
Roxa vin si eu la o barfa la masaj.Tu la cine iti faci masajul?Eu sunt de acord cu intalnirea.
M-am hotarat sa-mi concediez femeia de la curatenie.Mai mult ma streseaza decat sa ma ajute.Asa mai bine fac eu economisesc niste bani, fac miscare si cum e asa e dar macar nu ma enervez.
Mami de Razvan si de Maria
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
carrie spune:
neata, eu is hozo cu fetele, cu fata la curatenie, deci happy team!
suntem bolnave toate 3, am vomat de numa azi noapte, gazele nu mananca deci ne distram fain.
Fabiola, am inteles ca Fulga Dumitrescu e ok si are si o clinica privata noua.bine ai venit printre noi!!
Roxa, la cat mi-e de dor de voi ma stradui sa vin, as prefera marti sau miercuri, sper sa termin de dat la ratze curand!
carrie spune:
Stanca is de acord cu tine, daca ai umpic de timp e f benefic si mie chiar imi placea sa fac curatenie...dar avand datele actuale ale situatiei mele agitate la mine nici o sansa desi tare mi-ar prinde bine economia
no si inca ceva...Raluca,SPER ca nu te intorci tot acolo
stii tu parerea mea![]()
asi spune:
Cristiana sanatate multa fetelor si tie.Sper sa imi ajunga timpul si energia sa fac si curatenie.Fata care vine la tine e buna?
Cred...adica sunt aproape sigura ca Razvan se raceste.A stranutat o gramada si mi-a zis ca nu se simte prea bine.A mancat foarte bine si acum doarme.Cred ca pun si eu pusca jos putin ca nu mai pot.
Mami de Razvan si de Maria
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
arleena spune:
si io vreau la intalnire.....deci pe cand ramane?
noapte buna
de
Alex SUPERSTAR (8 mai 2006)
www.flickr.com/photos/49551753@N00/sets/72157594507626190/" target="_blank">POZE
www.youtube.com/profile_videos?user=arleena79" target="_blank">Filmulete
nasterea
roxana1974 spune:
Ciao dragelor. M-am intors foarte tarziu acasa astazi, am fost la coafor si mi-am intins parul, imi place de mor asa si apoi am dat o fuga in \Polus...
Stanca, e super daca vii, la Edith mi-l fac...Marianoo, vii? de la 17:45, jeez sper sa nu intervina nimic.
Cristiana, multa sanatate, tie si copilelor!
Ralu, nu era de ras e groaznic sa te certi cu sefa, mai ales daca te-ai inteles atat de bine in trecut si stii ca dintr-o prostie si lipsa de comunicare s-a cacacit relatia, e asa de pacat, nu stii... sper sa fie bine in final...
Fetelor, atunci hai sa punem intalneala miercurea viitoare, pe la 6 si ramane sa mai hotaram locul, ok?
Va pup si noapte buna!
Roxa