Casnicute sexy 180
Raspunsuri - Pagina 20
mikiriki spune:
Unde sunteti toate? Nu va place
mea? ![]()
Doina, te rog sa-mi scrii seria de la geluri. Nu am notat-o nicaieri si mi-am sters si e-mailul de confirmare de la ultima comanda 
In legatura cu jobul. Se inrautateste pe zi ce trece la noi . Multi colegi ( cei cu care am lucrat de la inceput) au plecat sau sunt in preaviz si in 2 saptamani pleaca. In loc de o atmosfera placuta se creeaza haos acolo. Daca inainte imi cautam job doar de dragul de a castiga mai multi bani, acum e din cauza disperarii
. In fiecare zi vin obosita acasa, mi-a zis si soatza ca nu e normal asa ceva-adica treaba pe care o faceam 4 oameni o facem acum 2 
Am incercat sa lucrez cu program full la al doilea job, dar nu vor ei ( sefii ceilalti), pt ca le convine sa merg din cand in cand, sa-mi fac orele si dupa aceea cheama pe altii care inca mai au ore de facut.
Ma deranjeaza faptul ca dupa ce imi depun CV-ul dureaza saptamani intregi pana primesc un raspuns, fie el si negativ. Dimineata am sunat la Fortele de Munca, mi-a dat datele si pe 6.10 am programare. Poate gasesc ei ceva pt. mine ![]()
Gata. M-am descarcat destul. Chiar daca nu scriu de fiecare data ( cu problemele astea si altele
) va citesc mereu ( cand am ce citi)
Va
pe toate . Nu mamai lasasti singura in frig ![]()
Miki
alexa si mami spune:

miha
La Multe Lunite Amirei
. cum merge gradi?
miki, multa bafta in gasirea unui job mai bun!
noi suntem pe acasa, iar mama cu 2 copii:) ce liniste este, se joaca amindoua, dar mai tirziu tre' sa ne apucam de teme ![]()
alexa si
mami
monica-elizabet spune:
Buna fetelor,
Mirela
pai tu esti cel mai aproape de fapt
asa ca te astept
miki
si spor la gasit job nou si buuuun
alinutza
faci antrenamente vad ![]()
va
pe toate
eu sunt acasa inca cu d-ra ruxi dar incet, incet, o luam spre parc ![]()
monica
Prajituri si papa bun
Papa de post