Casnicute sexy 180
Raspunsuri - Pagina 14
Bimilit spune:
neata!!!
multam de cafei.
sanatate la bolnaviori.
cuscra miha io am 16 ani,unde ma incadrez?[la minore
]
Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...
www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi
Bimilit spune:
alina, da ce matinala esti.
cate sapt de sarcina ai?
ce face alexa?cred ca-i nerabdadoare sa-l vada pe bb.
auzi da de scroafa nu mai zisai nik.sa inteleg c-o manca soricelu
?
alexa si mami spune:
neata bia! sunt matinala, ca s-a trezit alexa devreme, sa nu piarda nu's'ce desene
am 33 sapt da click pe burticoasa de la semnatura
alexa e nerabdatoare, a zis "nu mai suport sa astept":))) de fiecare data cind mergem la buc ne intreaba daca e gata, il scoatem?
scroafa...subiect tabu
anu' asta ne-a stresat mai putin decit de obicei. din feb de cind ne-am mutat, nu ne-a vizitat niciodata si ce rau imi pare... a stat mai mult plecata, mare, munte, grecii, ca auzi la ea "cind sa ma plimb daca nu acu'"
da' v-am zis, mai are pina in dec cind naste fii'sa si atunci vedem noi cine ride la urma
da' scroafa ta ce face?
auzi, mie imi place rau locatia ta ![]()
alexa si
mami
mariussimiuc spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Liana30 ia zii ma bobocico io maine fac 11 ani pe unde ma incadrez? |
La aia de otel.
La multi ani fericiti si voua.

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui alexa si mami miha, tre' sa-i fac cadou colegului o oala de lut(da' nu in cap:))) |
Sau poate un ghiveci.
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui Bimilit cuscra miha io am 16 ani,unde ma incadrez?[la minore |
Intre 15 si 20 de ani nu se sarbatoreste.
Probabil e proba timpului,sa se vada cat rezista cristalul primit la 15. 
mariussimiuc spune:
Helau! ![]()
Mie mi-e rau de nu mai pot...Vreau un rachiu sa-mi treaca greata
si inca unul sa-mi treaca
![]()
Nu stiu de la ce m-am defectat in halul asta...Ba cred ca stiu...
Mai aveam niste inghetata in congelator...fo juma de kil
...si am mancat-o toata aseara,ca ma incurca cutia pe acolo...
Adevarul e ca fu cam multa,dar nu m-am lasat pana n-am dovedit-o,breee...
Munca grea am avut...da si ce munci grele o sa am azi pe buda. 
Danelutza spune:
Buna dimineata si multumesc inca o data pentru urari 

Noi sintem acasa, adica eu si Isabella, ma bucur ca a vrut totusi sa manince un crenvurste si un out, acum sta pe canapea invelita si se uita la televizor. M-a omorit si asta noapte din ora in ora, drept pentru care pe la ora 4 cind m-a strigat, am crezut ca am facut pipi pe mine, asa am sarit in picioare, de fapt mi-au venit rusii, probabil tot de la stress si oboseala.
Am fost la doctor stam bine, adica de ce m-am temut nu am scapat, are otita si e pe antibiotic pentru cinci zile. I-a luat si singe, a stat cuminte ca un mielut, a iesit infectie la analiza singelui, deci otita e in floare
.
Va doresc sanatate la toate: mamici, pitici, tatici, ma duc sa fac curat si sa tin companie Isabellei.

Elvetia in miniatura
Bimilit spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui mariussimiuc
Intre 15 si 20 de ani nu se sarbatoreste. Probabil e proba timpului,sa se vada cat rezista cristalul primit la 15. ![]() Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama... |
cuscra, da io nu-i oferii "cristalul" la 15 ani ci mult mai tarziu
Bimilit spune:
alina, scroafa mea cred ca e bine.nu o vazui de 3 luni
.
mihaela sincer imi pare rau ca te-ai dereglat la burtik, da asa-ti trebuie daca ai mancat fara noi
.baga o capsula de imodium.
danutza, sanatate printesei.sigur pana luni se reface si poate sa mearga la gradi.
va tzuc da mai viu.