Indicatii

Indicatii | Autor: dutzica

Link direct la acest mesaj

Buna ziua,

Am citeva intrebari pentru fetele din Bucuresti, va rog. Sunt in tara (in provincie), si-as vrea sa vin in Bucuresti la bisericile Sfantul Gheorghe cel Nou (la moastele Sfantului Nicolae) si Radu Voda (la moastele Sfantului Nectarie).

Fetelor, puteti sa-mi spuneti daca intr-adevar moastele acestor Sfinti sunt la bisericile respective?(eu am luat informatia de pe net)

A doua intrebare e legata de drum. Eu as ajunge in Gara de Nord in jur de ora 8 dimineata. Ce-ar trebui sa iau de-acolo ca sa ajung mai intii la Biserica Sfantul Gheorghe cel Nou si de acolo la biserica Radu Voda? (nu stiu nici adresele, ati putea sa mi le dati va rog)?

O ultima intrebare...credeti c-as putea sa ma spovedesc la Biserica Sfantul Gheorghe cel Nou? Cam in ce zi ar trebui sa ajung ca sa fie mai liber? cunoasteti duhovnicul de-acolo?

Of, o multime de intrebari...va rog mult daca cineva ma poate orienta. Multumesc din suflet...

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carli1617 spune:

Draga Dutzica,

Ambele biserici sunt aproape de Piata Unirii, cam la 10 minute de mers pe jos numai ca biserica Sf. Gheorghe este spre Universitate iar Radu Voda exact in sens opus. De la Gara de nord poti sa iei metroul pana la Piata Unirii si dupa ce iesi la suprafata poti sa intrebi pe oricine cum se ajunge la aceste doua biserici.

Sfintele moaste sunt la aceste biserici, asa cum ai citit pe net.

Nu stiu ce sa iti spun despre duhovnicul de la Sf. Gheorghe, nu il cunosc. Probabil ca te poti spovedi la el daca il vei gasi la biserica.

Doamne ajuta!
Carli

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dutzica spune:

Carli, multumesc mult de tot...

Doamne ajuta!

Mergi la inceput