Puiuti de Randunici!! (99)
Raspunsuri - Pagina 14
blankar spune:
Bravo Patrick!
ce diferenta intre prunci
al meu e mai mare cu o luna dar nu sta inca in fund,se invarte ca titirezul
http://community.webshots.com/user/blanka75
VALENTINA C spune:
Ne-am intors de la targ, si , cum banuiam, n-am luat decat o caciula de la Piticot! Era aglomeratie si n-am avut rabdare sa stau la cozile alea sa iau ceva...Asa ca promit ca nu ma mai duc alta data...
Ce bine a fost azi afara...am stat 3 ore....
Am mai pus poze noi:http://good-times.webshots.com/photo/2595933690103382524XZYnaP
Valentina si Matei (10.04.2008)
VALENTINA C spune:
Am vazut poze cu Anca si Mihai, fam Bubu, Gecko...
Si Matei sta in fund, dar cateva secunde...
Tuchi, hai ca mai ai putin..vei reusi..
.
Voiam sa mai spun cava, dar am uitat. Ma duc sa-i dau cereale si revin..
Valentina si Matei (10.04.2008)
underqueen spune:
cateva secunde sta si Tudor, dar isi pierde echilibrul si cade intr-o parte...incerc sa pun pozici
acum doarme de la 6 fara un sfert, ca nu a dormit destul in timpul zilei....sunt curioasa ce program are la noapte ![]()
-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
Maria cea mai fericita mamica de bebe Tudor Stefan (26.02.2008)
POZE
POZE BOTEZ
minunea mea
asa creste strumful mare
ursuleata spune:
Noi am fost pe 18 la ora 18 la babyexpo si am luat o gramada, dar o gramada de lucruri pt Vladut, china si mihnea
si a fost chiar lejer sau nu am avut noi timp sa vedem aglomeratia. ne-am intalnit si cu tipele de la First bebe, super misto.
Gecko, e mortal Patrick
.
Liana, felicitari pt stelutze.
Anka, sunteti f frumosi.
underqueen spune:
uite asa stau in fundulet
fac muschi
-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
Maria cea mai fericita mamica de bebe Tudor Stefan (26.02.2008)
POZE
POZE BOTEZ
minunea mea
asa creste strumful mare
randunici spune:
Multumesc mult de tot pentru ajutor si in special lui Ariel , stie ea de ce . Va pup pe toate, sunte-ti niste dragute
Mii de pupuri
ariel_7000 spune:
ali, am vb cu marcel, vine in 10 min si-ti dau nr. ! a zis ca da, este DOUBLE T, pe splaiul independentei, intersectie cu calea victoriei.
stai cuminte!
mami de alexutza (10.04.2003)
si
Teodor Mihai (10.04.2008)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007
randunici spune:
Gata a raspuns ala la telefon, cica nu sa inteles la cat trebuia sa fie la aeroport, a adormit si bla bla bla.
Oricum, bine ca a venit.
Mii de multumiri si pupuri