forme speciale
Buna, va rog frumos, stie cineva unde gasesc forme de taiat speciale pentru bucatarie? Adica sa fac inimioare, floricele, stelute etc? Banuiesc c-ar trebui sa existe in magazinele mari gen Cora, Carrefour. Si imi dati un sfat, sunt mai bune de tabla sau de plastic?
Multumesc frumos!!!
Mihaela si Ana Maria
Poze AICI
Raspunsuri
valentinag spune:
Si la cele enumerate de tine si la TCM daca ai vreunu pe aproape!Eu am de fier,sunt multumita de ele,de alea de plastic nu-s ce sa-ti spun!
"La vita e bella"
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea
mariussimiuc spune:
Eu am gasit in Selgros,de plastic. Am cateva si de metal,dar alea nu mai stiu de pe unde le-am mai luat. Nu stiu daca e vreo diferenta intre ele,cele de metal cred ca vor oxida in timp.
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
dalina2x2 spune:
alea de fier mai ruginesc, se mai oxideaza... iar alea de plastic sunt si mai ieftine, parca..
miflore spune:
Multumesc frumos!
Am fost prin Cora si-am gasit forme de plastic, le-am si probat, sunt f. bune! Am gasit un set format din ursulet, steluta, ratusca, pestisor, inimioara si fluture.
Mihaela si Ana Maria
Poze AICI
Jasmine spune:
Citat: |
citat din mesajul lui miflore Multumesc frumos! Am fost prin Cora si-am gasit forme de plastic, le-am si probat, sunt f. bune! Am gasit un set format din ursulet, steluta, ratusca, pestisor, inimioara si fluture. Mihaela si Ana Maria Poze AICI |
si nu ne spui si noua ce ai facut cu ele?O reteta,ceva?
catutza spune:
si eu tot din plastic am, le folosesc doar de Craciun cand fac fursecuri cu scortisoara
Tu ce ai facut cu ele , ce reteta?
Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
Bucatareala
miflore spune:
Aaa, va dezamagesc, n-am facut nici o reteta...am facut doar forme din cascaval si branza pentru ziua fetitei mele. Ca sa atraga copiii. Si-am mai facut soricei din oua si barcute din branza, dar astea fara forme, pentru design.
Mihaela si Ana Maria
Poze AICI
lorellay spune:
Sorana 32+ si Codrin 3 ani
Where there's a will there's a way!
www.totsites.com/tot/codrin" target="_blank">[Despre Codrin]
Poate va place poza mea...www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese cu stil si farmec&page=3" target="_blank">sunt...lo1.