America (124)
Raspunsuri - Pagina 25
lilanda spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ramona J Lilanda, pai si brinzeturi de care zicea Andrada, peanut butter (eu ca astia mici |
Peanut butter..ptiu, ptiu...ca la noi nu exist-asa ceva
Andrada spune:
Uite eu nu ma pot obisnui cu "dulcele " asta danez in mincaruri "serioase". Tina Nordstrom gatea mereu chestii daneze de genul hamsii cu dulceata de soc
, dar o iubeam oricum ca e simpatica. (sotu e cu danish blue cheese, aia imbracata in folie albastra...cum se numea mei)
Da reteta Lila, cine stie,
A
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu
ocebine spune:
Lilu', n-aveti peanut butter??? Mie imi place mar sau banana cu peanut butter...unde dai ca si amuteste copilu' cind ii dai amestecu'
Eu nu maninc noaptea...ultima masa e cam pe la 6 cind vin acasa...eu spal dintii ca sa nu mai am tentatii
Acuma bag Goldfish si alternez cu Frosted Mini Wheats (altceva n-am in birou si am fost pe Broadway la cumparaturi...asa ca lunch am uitat sa-mi cumpar![]()
Anamaria
"With sufficient thrust, pigs fly."
lilanda spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ocebine Lilu', n-aveti peanut butter??? Mie imi place mar sau banana cu peanut butter...unde dai ca si amuteste copilu' cind ii dai amestecu' |
Din fericire nu, ca io-s moarta dupa ala crunchy !!! Reteta o caut miine si o dau cui vrea..paraca n-as pune-o la vedere, sa nu existe tentatii
Sa va deschid capitol nou?? :)))
Ramona J spune:
Eu sint dispusa sa incerc orice combinatie.![]()
Am disparut o vreme, ca dupa atita conversatie despre mincare mi se facu foame. Mai aveam niste mamaliga cu gorgonzola, bacon si un pic de unt
. Pe cind mincam eu mai bine a aparut si sotul cu niste mincare de la un restaurant indian pe care nu-l mai incercasem pina acum. Nu mai dau toate detaliile, dar e buna mincarea asta indiana.
Chiar, daca-i spicy nu consum mai multe calorii pina se digera?![]()
PS Are dreptate Lilanda, atita vorbiram de mincare ca depasiram numarul de pagini... Eu nu stiu sa deschid capitol nou, sint "computer illiterate".