Reactie alergica?

Reactie alergica? | Autor: ralucutza77

Link direct la acest mesaj

Am o nedumerire. Am cerut de la farmacie niste vitamine pt par (imi cade foarte rau). Mi s-au dat niste pastile care contin urmatoarele: Niacin, Folic Acid, Vitamin B-12,Pantothenic Acid, Iron (as Ferrous Sulfate), Iodine (from Kelp), Zinc (as Zinc Gluconate),Copper (as Copper Gluconate),Manganese (as Manganese Gluconate), Sodium, PABA (Para-Aminobenzoic Acid), Choline Bitartrate, Inositol, Isolated Soy Protein, Brewer’s Yeast, Cellulose (Plant Origin), Dicalcium Phosphate, Croscarmellose, Calcium Silicate, Vegetable Magnesium Stearate, Silica, Maltodextrin, Cellulose Coating, Mannitol.Am luat aseara una si in dimineata asta una (scrie sa fie luata cate una pe zi, in timpul mesei si m-am gandit ca mai bine le iau dimineata, ca seara nu prea mananc). Eh, la vrei 15-20 de min de la pastila am inceput sa am niste mancarimi/usturimi pe fatza, maini si coate si cand m-am uitat in oglinda eram rosie. Mi-a trecut in vreo jumatate de ora (pe fatza a disparut cel mai greu roseata).Acum intreb, e posibil reactia asta sa fie de la pastile? Eu la ele m-am gandit prima data, pentru ca in rest nu am mancat/facut nimic deosebit. Am mai avut o reactie alergica de genul asta la o crema Nivea (m-am dat pe fatza si m-am umflat si inrosit foarte tare) si de la un extract de aloe vera, pe care l-am folosit pentru curatarea tenului. Dar atunci era vorba de contact cu pielea. SI ce fac in continuare, mai iau o pastila sa vad daca de la ele e, sau mai bine nu? Multumesc!Poze:
http://good-times.webshots.com/album/563179628WAusaK
http://picasaweb.google.com/grigore.raluca/Miruna

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

pentru ca reactia a aparut la asa de scurt timp dupa administrare... este posibil sa fie totusi de la pastile. si nu neaparat la unul dintre componentele active (vitamine si minerale) ci de la vreu colorant sau aroma.
mai bine nu mai iei niciuna si schimbi produsul.

Roxana

(pentru caderea parului iti recomand totusi Revalid - este unul dintre produsele testate si special formulate pentru asta.)

Mergi la inceput