Caini rasa BEAGLE
http://www.caini.org/rase-de-caini-Beagle.htm - am citit descrierea si am mai citit si in alte locuri.
Peste cativa ani am vrea sa luam si noi unul.
Exista printre voi "posesori" de Beagle? Daca da, poate-mi impartasiti din experienta voastra.
Raspunsuri
CristinaT spune:
noi vrem sa-i luam Oanei unul de ziua ei in februarie...il iubesc cat este de frumos si de destept.
Sper cu ajutorul lui sa nu se mai simta atat de singura.
www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank"> 8 ani .... La multi ani!
MadameBovary spune:
Stiu ca sunt destepti, ascultatori, buni cu copii, dar fiind caini de vanatoare au nevoie de MULTA activitate zilnica pentru a-si consuma energia, altfel devin destructivi prin casa. Cred ca ar trebui invatat de mic cu ce are voie si cu ce nu in casa si invatat sa ramana singur FARA sa va rastoarne toata casa cu susul in jos . Altfel, sunt tare draguti si dulci, o alegere buna daca vrei sa ai companie la jogging Aaah, si invatati sa nu traga in lesa. Ca mici asa cum sunt, da' au ceva putere! Eu am vazut unul cu zgarda de dresaj cu tepi (micuta, cred ca era jumate din marimea obisnuita )...deci se "inhama" la tras. Marimea nu conteaza
I never fake ... sarcasm
maggda spune:
Citat: |
citat din mesajul lui CristinaT noi vrem sa-i luam Oanei unul de ziua ei in februarie...il iubesc cat este de frumos si de destept. Sper cu ajutorul lui sa nu se mai simta atat de singura. www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank"> 8 ani .... La multi ani! |
Sper ca veti apela la o canisa ca altfel aveti sanse maxime sa luati plasa.In Ungaria sunt canise bune,la noi nu stiu daca sunt dar nu luati de la persoane fizice si nici de la renumita canisa Kris ca veti plange dupa bani si dupa cainele mort.
CristinaT spune:
citat din mesajul lui Cristina_C Si ii veti face o surpriza? |
sper!
Va trebui sa avem bani si de dresat, pentru ca va merge si el la scoala.
maggda, uite de aici vrem sa il luam:
http://www.catei-de-rasa.ro/catei/Beagle-de-vanzare-12.html
am mai multe rase de caini in vedere, dar asta ne place mult pentru ca are parul scurt.
catalina2307 spune:
Buna Cristina.Daca imi permiti doua vorbe. O prietena foarte buna are Beagle.(eu am doi bichoni). Este superb. Jucaus, iubaret, prietenos,pupacios.Acum este indragostit fapt pentru care a picat in melancolie blegoasa . Parul este scurt dar daca asta este criteriul de alegere eu zic sa te mai gandesti. Cand naparleste parul fiind scurt si sa spunem tare pt. ca sarmos nu este intra peste tot si se curata f greu. La un caine cu blana moale este suficient scuturatul sau hartia aceea adeziva. La cateii cu par scurt este ceve mai dificila operatiunea de curatare.
Succes.
CristinaT spune:
citat din mesajul lui catalina2307 Buna Cristina.Daca imi permiti doua vorbe. O prietena foarte buna are Beagle.(eu am doi bichoni). Este superb. Jucaus, iubaret, prietenos,pupacios.Acum este indragostit fapt pentru care a picat in melancolie blegoasa . Parul este scurt dar daca asta este criteriul de alegere eu zic sa te mai gandesti. Cand naparleste parul fiind scurt si sa spunem tare pt. ca sarmos nu este intra peste tot si se curata f greu. La un caine cu blana moale este suficient scuturatul sau hartia aceea adeziva. La cateii cu par scurt este ceve mai dificila operatiunea de curatare. Succes. Catalina |
offffffff si eu care credeam ca este super ca are par asa scurt.
Oanei ii plac cateii astia... nu stiu daca sunt ca ai tai:
http://www.catei-de-rasa.ro/catei/Bichon-Maltez-de-vanzare-3.html
Poate imi poti spune mai multe despre ei... sper ca sa nu se supere Cristina ca deviem catre alti catei, sau poate vrei sa vorbim pe PM.
CristinaT spune:
ce sa ma fac... ca iar m-am razgandit... sa iau si catel pentru si pentru ea??? ii vreau pe amandoi.