Mamici,gravide,aspirante dupa pierderi de ingeri-9

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns IreneCAM spune:

Am reusit si eu sa intru, scriu repede pana nu se trezeste Mirunica. N-am citit din urma, promit sa recuperez. Sper ca sunteti bine, va imbratisez strans-strans pe toate!
Noi am inceput sa ne adaptam, suntem bine...Avem mici probleme cu rasfatul si crizele aferente, dar invatam sa le gestionam si sper sa isi ia talpasita. In rest, eu sufar de lipsa somnului, am vazut ca si Dana are aceeasi problema...Miruna doarme, dar de cateva zile am pus-o in patutul ei si nu prea ii convine, se trezeste des noaptea. Eu is nedormita de vreo 3 nopti, iar peste zi nu pot dormi neam. Sper sa recuperez totusi, ca sunt zombi.
Poze o sa pun mai tarziu, deocamdata ni s-a pus in vedere ca nu e o idee buna...asa ca astept sa finalizam adoptia.
Va pe toate, fara exceptie!

deMiruna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ninia81 spune:

Irene, ma bucur ca reusiti sa va acomodati. D-abia astept sa vad poze cu printesa ta.

http://tt.lilypie.com/OEc0p3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Irene ma bucur tare mult pt tine,

Lupta cu kg
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

Mergi la inceput

Pepsi, eu am citit acum din urma, ca de obicei gasesc in mesajele tale ceva util, chiar daca nu mi-e adresat mie direct. Acum am citit cu interes despre programul de somn al baietilor, chiar ma intrebam cand o sa doarma toata noaptea fara intreruperi. Ce sefa insuportabila, e tot aia care te stresa in timpul sarcinii cu David?
Am vazut pozele voastre, ce mari s-au facut baietii, parca ieri le spunea Irinabobe "strugurasi". Multi de la mine pentru voi trei.

deMiruna

Mergi la inceput

Camy sa stii ca m-am gandit mult la tine, chiar daca nu am reusit sa vorbim pe mess.

deMiruna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Maryb felicitari inca o data, asteptam pozici, abia astept sa-l vad pe pui
Ca tot vorbeati de nopti nedormite, Diana in 6 luni n-a avut o singura noapte dormita de la cap la coada, se trezea o data, de doua ori pe noapte, acuma de 2 incoace se trezeste de 4-5 ori, habar n-am de ce, cert e ca nu stiu cum mai rezist cu atata oboseala in mine, noaptea trecuta s-a trezit de vreo 8 ori, de multe ori n-am rabdare sa stau langa patut cate o jum de ora pana adoarme, o iau la mine in pat, da nici acolo nu se omoara cu somnul, plange, trebuie s-o iau la mine pe piept si asa mai doarme cat de cat. Tot suspectam dintii, da in 2 luni trebuia sa iasa ceva, nu?

Poze Diana
www.youtube.com/watch?v=L05Y1MeutPA" target="_blank">Montaj Diana
Povestea nasterii

de Diana (24.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Irene si eu te ...ma gandesc si eu la tine...si abia astept sa-ti vad printesa...

Lupta cu kg
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ninia81 spune:

Buna fetelor!
Va doresc un week-end minunat!
Lau, scuze pentru aseara dar am adormit bustean in momentul in care m-am pus in pat. Vorbim duminica, pentru ca plec din Bucuresti in acest week-end.

http://tt.lilypie.com/OEc0p3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns L5845 spune:

fete dragi!
, ma mai primiti?

Desi nu am mai intrat de mult timp, ca am avut o perioada foarte aglomerata, mereu gandul mi-a fugit la voi, la toate. Pe de alta parte, trebuie sa recunosc ca a fost si o parte pozitiva la absenta mea, si anume faptul ca m-am detasat putin de incarcatura (uneori) dureroasa de pe forum, in general. Si decat sa fii ajuns sa "incarc sistemul" prea tare - a se citi "sufletul meu", cred ca s-a nimerit numai bine, pauza.

La mine, nimic nou, doar faptul ca am convenit cu al meu sot, sa ne vedem de viata linistiti, sa ne obisnuim cu ideea ca nu avem un copil si ca daca ne este scris sa fim parinti, vom fi, intr-o buna zi. Pana una-alta, iau Duphaston in continuare ca sa vina CM-ul si cam atat.

Sper sa reusesc in cateva zile, sa recuperez ce ati mai scris, dar pana atunci spun multi pentru MINUNATELE de aici!,BUN VENIT PRINTRE NOI! noilor fete, LA MULTI ANI! pentru cele care si-au aniversat ziua de nastere, FELICITARI! noilor , SARCINA USOARA SI FARA GRIJI! noilor -ute, dar mai ales SANATATE MAXIMA! la TOATE.

Va si va !

Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE! Cu DD inainte!
Lau-Meli si
" Nu ai pierdut daca ai cazut. Vei fii invins cu adevarat, daca nu te ridici!...G. Funakoshi"

Spre tzel!
www.onetruemedia.com/shared?p=435ebfa7d282ab934c08b2&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Poveste

Doi zapaciti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns L5845 spune:

Ninia scuze si eu ca a durat mai mult decat credeam , m-a rugat sotul sa-i caut o factura si dupa ce am cautat ca zaluda vreo 2 ore, si-a adus aminte ca a dat-o deja la contabila....asa ca am scos "unealta" din dotare si m-am transformat intr-o mica "scorpie" , ca mi-era ciuda ca am cautat ceva ce nici nu mai e acasa .
Distractie in week-end, vorbim cand revii.

Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE! Cu DD inainte!
Lau-Meli si
" Nu ai pierdut daca ai cazut. Vei fii invins cu adevarat, daca nu te ridici!...G. Funakoshi"

Spre tzel!
www.onetruemedia.com/shared?p=435ebfa7d282ab934c08b2&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Poveste

Doi zapaciti!

Mergi la inceput