Pepenasi de iulie-august 2008 (8)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Carmenela spune:

Salut doamnilii,
stai sa le iau pe rand, ca dupa aia uit..
Diana Mirela, eu vreau sa merg la expo, dar nu stiu la ce ora....La 2.30 am ora la epilat...asa ca merg ori inainte...ori dupa... Depinde de al meu sot, care ar trebui sa vina acasa sa stea cu pitzipoanca.....ceea ce nu se stie cand.....Nu mai stiu...parca am telefonul tau, nu? Sa te sun sa iti spun... Nu mai stiu, m-am zapacit complet.
Cu baita, eu la cursuri am invatat following: masaj inainte, cu crema...motivul: dupa baie pielea ramane catifelata, dar nu plina de crema. Baia o fac tarziu, pe la 10.30-11.00, incep masajul cu juma' de ora mai devreme. De clatit tot la cursuri ne-au spus sa clatim cu alta apa, nu pentru ca bebele ar fi murdar, ci pentru ca orice ai face, se depune praf, piele moarta, mai transpira, unde pui si crema de la masaj...
Sursula...parca tu erai cu baia pe a 18.00... Ma gandesc io, poate vorbeste gura fara mine... daca ii dai papa mai devreme de 18.00......se trezeste mai devreme si ii faci baie pe la 10.00.-11.00. Just a sugestion....Nu dati cu pietre....
Noi raportam: la 4 saptamani 4000g si 54cm (am iesit cu 3.300 si 51cm). Nu e mult, dar e in grafic.
Eu am o durere de cap de imi vine sa mor....
Kimmy, daca e ok, te-as adauga si io la lista pe mess... Doar ca intru raaaarrrrr....ca nu ma lasa sefa....
Mai era ceva? ca ma senilizez....A!, normalscki!
Va pup pe toatilii pentru raspunsuri legate de sclavie.... Am intrebat-o si pe doctoreasa....are si ea o fetitza... Zice ca pupat si in fund.....dar de mai departe...Adicatelea, alintata, pupata, bubulita....dar o mai lasi si singura, ii pui doar mana pe ea sa o linistesti....zice ca asa o inveti si pe ea mai independenta si cu ideea ca se poate descurca singura....No....cam asta e raportul meu.
Sor-mio, pup u, fata draga! Cum e cu bubitzele? Hai ca iti trimit o poza cu fii-mea, ca sa ai de ce sa fi depresata! Uf, ce nu as fi dat sa o am o buba toata, in loc de o gaura in loc de gura....Ma rog...o crapatura...ca e mai elegant...
Hai va pup, ca-mi sunteti dragi,
Io...

decat sa nu stii nimic ....mai bine sa stii putin...(prietenii stiu de ce...)

Mami de Allegra Cara, o regina in devenire...
Carmenela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diarux spune:

DIA subscriu la ce ai scris.
1. si eu am intrebat asta ce vreo 4 ori , nu mi-a raspuns nimeni, asa ca astept cu interes poate tie iti rasp cineva, daca nu, o sa scriu la teleenciclopedia!!!

2. si lui ANDREI ii place la nudul gol, da treb sa fiu undeva safe ca jetul de pipi care apare inevitabil instant cand chica pampersul, ajunge pana pe perdea indiferent unde stau, iar jetul de kk pana in mijlocul camerei. prin urmare, am platosa, coif si scut, sunt inarmata pana'n dinti daca il las asa. iar tacsu rade cu gura pana la urechi si zice:"Hai, inca unul pentru mama!'de ce nu k-oi fi lasand pe el sa il schimbe?>??aaa, da mi-am adus aminte de ce. ca ii da hainele pe dos la cat e de zapacit. ca l-am ruigat odata sa ma ajute si sa imi pregateasca pampersul ca s il schimb mai repede pe ANDREI si mi l-a pus invers. Foarte natural de altfel.

Ruxandra,binecuvantata si Andrei Tudor

poezici pentru mamici si pepenasi

www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase

ANDREI TUDOR- minunea noastra -The Story

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diarux spune:

Bey,SOR'MIA!!!!!!!!!!!(de cand cu forumul asta vb ca elevii mei si scriu mai prost ca ei!)

DA CE FACI? INTRI ASA SI NU ZICI NIK PE MESS???
iar ai inceput cu crapatura???nu-mi jigni nora ca vin la Bucuresti Si nu vrei asta, trust me!! scai, raie capreasca...de astea mi-s.
si de ce te razi de bubitzele mele???
ca acum iti trimit o poza cu muc cel mic!(apropo piticu' asta inca e bine infipt in creier, partea aia mai amortita, de altfel singura inca functionala, ca e aceeasi cu aia care imi aduce aminte unde-i buda si frigiderul, nu neaparat in aceasta ordine!)

hai ca ti pup si io fata!!!
si nu va mai intalniti atata astea din Bucuresti ca ma oftic!

Ruxandra,binecuvantata si Andrei Tudor

poezici pentru mamici si pepenasi

www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase

ANDREI TUDOR- minunea noastra -The Story

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iul-aug2008 spune:

Capitolul numarul 9

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmenela spune:

AHAM, SOR-MIOOOOOO
nu ma rad fata draga de bubitze.... Ziceam si io...... mai grav e cu mucul ala rebel! Io zic sa il vanatoresti, ca nu se stie pe unde iese si apoi.....poa' zice berbantu-tau iar "hai inca o data pentru mama"....
Si cu crapatura....no...nu'sh ce sa zic...Incerc de o luna sa o gasesc atragatoare...dar nu imi reuseste...POate am nevoie de
Lasa, ca se duce fii-mea la saloani de infrumusetare.....
sa o vezi dupa!
Iti dai seama ca la opsepe ani o sa imi zica sa ii pun tzate, sau o liposuctie....daca am inceput de la 6 luni.....
Hai zi cu mucul ala! E primejdios? detalii! Culoare, forma, dimensiune! Sa vin cu gun-ul....
pup u, sor-mia!

decat sa nu stii nimic ....mai bine sa stii putin...(prietenii stiu de ce...)

Mami de Allegra Cara, o regina in devenire...
Carmenela

Mergi la inceput