Seriale preferate
Raspunsuri - Pagina 2
rory76 spune:
Mie a inceput sa imi placa "Tanar si nelinistit"

Sunt disperata ca nu cred ca o sa vad sfarsitu' in viata asta, chiar daca traiesc 90 de ani!!!
"sky is the limit!"
CristinaT spune:
Am vazut si eu Lost, primele 2 sezoane, Prison break, tot primele 2-3 sezoane, Desperate housewives - primele 3, Si Dinastia Tudorilor sezonul 1.
Va rog puteti sa-mi spuneti pana la ce episod sezon s-a ajuns la fiecare serial?
Multumesc
www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank"> 8 ani .... La multi ani!
MadameBovary spune:
Rory, imbatranesti numai daca e sa il iei de la inceput acum, d-apoi sa mai prinzi si sfarsitul ![]()
Cristina, stiu ca LOST e la sezonul 5, Dinastia Tudorilor parca a avut doar un singur sezon, Prison Break la al 4lea, iar Desperate Housewives - 5. Cred ca mai toate (in afara de DT) ar trebui sa reinceapa, ca au luat si eu o binemeritata pauza.
Deia... lol. Nu, eu stiam ca parca sezonul 5 ar fi ultimul?
I never fake ... sarcasm
pearl84 spune:
Eu am o pasiune pt "Friends"
, am vazut toate seriile de cel putin 10 ori, deja stiu si ce replici urmeaza![]()
Alte seriale preferate.."Dragul de Raymond"(din care voi primi toate seriile in curand)si "Ally Mcbeal".
Pearl
Cristina_C spune:
Mie-mi place serialul frantuzesc St. Tropez - Sous le soleil si ma bucur ca au inceput sa apara DVD-uri cu seriile.
J G spune:
locul 1: Midsommer Murders
- sunt lesinata lesinata dupa Insp. Barnaby!!
locul 2: Cracker (mai tineti minte pe Fitz?)
Locul 3: seriile CSI...
Locul 4 la paritate Desperate Housewives si Grey's anatomy.
J si Carlita Carliontz (05.02.2006)
uta_ciun spune:
si mie imi place House foarte mult...aici in sua ruleaza sezonul 5...puteti downloda episoade chiar si de pe amazon.com, dupa ce platiti in prealabil parca 2 $
The most beautiful thing in life is LIFE itself ! http://www.help-ema.puls-il.ro/
Aldebaran spune:
Ah, ce mult mi-a placut si mie Cracker, acolo l-am intalnit eu prima data pe Robbie Coltrane! Si in acelasi inconfundabil stil britanic "Prime suspect" cu Helen Mirren pe care o ador.
Corina
felicia74 spune:
Dinastia Tudorilor e la al doilea sezon, acum, pe HBO.
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)