Soacrele...reloaded!
Raspunsuri - Pagina 25
cristiama spune:
Puiusu,
Eu zic ca sotul tau braveaza, ca nu stie ce vrea de la viata.
Ma bucur ca ai stiut sa-ti stabilesti prioritatile in viata, asa e, tu si copilul sunteti pe primul loc.
Eu zic ca cu cat esti tu mai puternica si mai sigura pe tine, cu atat iti va fi mai usor sa stabilesti tu conditiile cand si daca mai vrei sa te impaci.
puiusu spune:
Multumesc mult pentru vorbele incurajatoare. Nu cred ca braveza, dar acum nu mai conteaza.Trebuie sa merg pana la capat.Nici eu nu am crezut nici macar cand am spus-o eu. Dar acum dupa zilele astea de foc mi-am dat seama ca dc nu o fac acum imi v-a fi mai greu in continuare, si niciodata nu o sa mai pot spune ca dau divort. Nu sunt fericita , dar intradevar mi-am stabilit prioritatea in viata, eu si copilul suntem pe primul loc. Cred ca imi v-a fi cumplit de greu, dar nu e un capat de tara, nu sunt singura in situatia asta, si o sa mai vedem pe parcurs ce o sa se mai intample.
Va pup
nonna spune:
Puiusu, draga mea. ai curaj si divorteaza pana nu e prea tarziu pt. tine si copilasul tau! eu nu am avut curajul si inca dupa 8 ani ma chinui sa imi suport soacra si sotul care e numai de partea ei.......pe motivul ca e batrana si bolnava si nu are voie sa se supere, eu nu am voie sa-i spun niciodata nimic. Tin totul in mine si sunt stresata, nervoasa si complet nefericita. fii fericita si puternica,
Nonna si copiii
Irina20 spune:
Puiusu si dupa divort ce ai sa faci te intorci la ai tai in Costanta?ca parca de acolo esti.
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=724e548b768b30618f9a7a&source=category&category_id=12" target="_blank">album 1;www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7458c364f09f6e60b2d077&source=category&category_id=all" target="_blank">album 2; www.onetruemedia.com/shared?p=7e53fc2f14b83fa6df78e2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Faby la 8 luni;
www.onetruemedia.com/shared?p=7c6534b75f4fce2bec111f&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj nou; www.onetruemedia.com/shared?p=7e3f9de70122621331eba0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Fabi in girelo; www.onetruemedia.com/shared?p=801ef5ea45694371e9ba2d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">mersul fara girelo
puiusu spune:
Buna!
Pentru irina20: nu stiu, poate o perioada am sa mai raman aici.Eu sunt de multi ani plecata din constanta (10 ani), imi v-a fi greu s-o iau de la capat.Aici am serviciul. Dar daca aici nu o sa pot sa ma descurc singura o sa fiu nevoita sa ma intorc.
nonna imi pare rau pentru tine.Stiu cit de greu este.
Am fost ieri cu actele dar nu am avut noroc pentru ca registratura tribunalului era inchisa, programul cu publicu se terminase. Iar dosarele de divort sunt primite numai martea si joia. Ieri m-am dus cu tarie si hotarata.Mi-a parut rau ca am gasit usa ichisa ca asa nu fac decit sa prelungesc agonia pana marti.Nu stiu daca acest lucru il pot numi curaj, si nu stiu daca marti am sa merg tot atat de hotarata.
porumbeld spune:
Buna fetele,
in primul rand vreau sa va zic ca soacra mea este impotriva mea total,noi nu putem face bebe problema masculina,lucram la asta ,am aflat ca eate sotul de vina de la doctori,eu nu am nimic.Vorbele astea au ajuns si la urechile soacrei mele,nu a fost tare incantata cand a auzit ca sotul meu are o mica problema si din cauza ei nu poate avea nepotei si tot incearca sa ma scoata vinovata ,ma tot interogheaza si vrea sa ma duca ia la controlbanuieste ca m-am inteles eu cu doctorii sa zica ca sotul meu este de vina.Noi ne-am amuzat pe chestia asta dar vad ca ia nu se da batuta si ba chiar a gasit motivul lipsei copilului,eu am fost de pera multe ori la discoteca si deci concluzie am fost o vagaboantanu stiu cum sa-i spun sa ma lase in pace ,ca se basica imediat si nu as vrea sa-i stric relatia cu baiatul ei
miriama spune:
Citat: |
citat din mesajul lui porumbeld Buna fetele, in primul rand vreau sa va zic ca soacra mea este impotriva mea total,noi nu putem face bebe problema masculina,lucram la asta ,am aflat ca eate sotul de vina de la doctori,eu nu am nimic.Vorbele astea au ajuns si la urechile soacrei mele,nu a fost tare incantata cand a auzit ca sotul meu are o mica problema si din cauza ei nu poate avea nepotei si tot incearca sa ma scoata vinovata ,ma tot interogheaza si vrea sa ma duca ia la controlbanuieste ca m-am inteles eu cu doctorii sa zica ca sotul meu este de vina.Noi ne-am amuzat pe chestia asta dar vad ca ia nu se da batuta si ba chiar a gasit motivul lipsei copilului,eu am fost de pera multe ori la discoteca si deci concluzie am fost o vagaboantanu stiu cum sa-i spun sa ma lase in pace ,ca se basica imediat si nu as vrea sa-i stric relatia cu baiatul ei |
Te intereseaza relatia soacra-tii cu baiatul ei?! Mai bine sa te intereseze maxim relatia ta cu sotul tau. Ce zice soacra, da la spate. Dar sotul tau ce zice vis-a-vis de maica-sa ca vrea sa te duca la doctori? Ii permite? Ei, de-abia de-aici sa-ti pui intrebari...
"Arata-te puternic cand esti slab si slab cand esti puternic"
somnorica spune:
Salut,
Si eu cu a mea soacra ma laud.
Prima ciocnire am avut-o cand m-am mutat la al meu viitor sot. S-a pus sa caute in dulapul in care imi tineam hainele. I-am sugerat sa se uite si ce chiloti am. A fost suparata 2 saptamani, si a tras o concluzie: SUNT A DRACULUI, ca ia nu a avut intentia sa imi faca inventarul la haine, ea cauta un umeras.
La ei pe balcon este cald ca vara si rece ca in frigider. Sotul meu era fumator, si fuma langa o cutie de carton in care era iaurt, unt si vreo 2 borcane deschise.
Ouale se pastreaza cel mai bine pe balcon, iar daca ingheata se face din ele prajitura, gogosi si taitei, pe care ii dai copilului, sa manance si el, teoretic. Practic ajungeau la gunoi.
Trebuie sa cumperi cat mai multe produse, pentru ca se termina la magazin. Asa am ajuns sa am: cascaval, unt, oua, carne, somon afumat, toate cu termen depasit.
A adus o rola de bucatarie, si 2 suluri de hartie igienica ingalbenita.
Rufele se usuca cel mai bine pe balcon. Nu oriunde, numai poe atele intinse in jumatate de balcon. Nu conteaza ca am 2 uscatoare de rufe, trebuie neaparat sa mai am si 5 randuri de ate, fiecare de 2,5 m lungime, pe care nu ai voie sa pui la uscat o lenjerie de pat, pentru ca atarna pe jos.
La copil trebuie sa ii legi buricul, chiar daca nu are hernie ombilicala, si obligatoriu sa ii pui caciula sa nu aiba urechile clapauge.
Deja nu ma mai deranjeaza, pentru ca nu mai este chiar sanatoasa. A inceput sa imi fie mila de ea. Aici, amandoi socrii mei sunt singuri, nu il mai au decat pe sotul meu, pentru ca a lor fiica nu mai vrea sa vorbeasca cu ei de mai bine de 7 ani. Nici macar nu stiu pe unde le este fata. Prieteni nu si-au facut aici, pentru ca ei "nu sunt mosi", ce sa caute ei cu "mosii astia de nemti". Anul acesta fac 68, respectiv 69 de ani, insa ei sunt tinerei foc.
Cam atat imi aduc aminte acuma, asa la viteza. Cand mamai lasa bebeloiul, o sa mai scriu.
Va saluta cu respect, o nora afurisita.
Robi
cristiama spune:
Somnorica,
Tu locuiesti cu socrii?
Chiar daca locuiti impreuna nu vad de ce trebuie sa faca ei cumparatuile, sau sa depoziteze ei alimentele voastre.
Cred ca romanii mai in varsta au ramas cu fixuri din vremea comunismului cand nu se gasea mancare si facei provizii. Soacra mea care locuieste singura are DOUA frigidere doldora de mancare: zeci de pachete de unt congelate, branza congelata.... tot ce se poate imagina de mancare in cantitati uriase.
Are o alimentara f buna chiar la parterul blocului, la 1 minut distanta si Cora la 10 minute, asta nu inseamna ca nu cumpara cate un carton de oua odata.
V-am mai povestit cand am cerut oua de la ea si erau expirate de 30 de zile.... DAR le pastra pentru prajitura!
asa ca eu zic ca puteti separa, chair daca locuiti impreuna proviziile voastre de ale lor, si asta e, nu poti sa-i mai schimbi tu: daca vor sa pastreze alimentele in conditii improprii si sa le manance asa, este decizia lor!
Ce nu esti tu obligata este sa manaci aceste alimente.
somnorica spune:
Cristiama, nu locuim impreuna,au un apartament frumos de 2 camere cu o terasa uriasa, si nici nu depoziteaza mancarea la noi. Au o problema de pe timpuri, cand nu se gaseau alimente, sau inca nu realizeaza ca si eu stiu sa fac cumparaturi necesare pentru casa. De mancat, eu nu mananc ce aduc ei. Tot ce nu are termen de valabilitate, sau produsele la care le schimba ambalajul (da, au facut si asa ceva) ajung la gunoi. Nu are rost sa le spun, pentru ca aproape un an de zile mi-am racit gura degeaba. Acuma, tac si fac. Asta este singura solutie.
Stiati ca se poate face cozonac cu branza sarata si mere? Am aflat si ca este bun-bun-foarte-bun.
Mi-am mai adus aminte de o faza: in urma cu vreo 3 ani, prin august, ne-am intors din romania cu masina.Eu cu sotul meu, soacramea si mamamea. Va dati seama, bagaje multe, ca doara ne intoarcem din romania. Abia ne-am inghesuit in masina, si o calduraaaa. Eu cu mamamea am luat pentru drum branza, rosii si paine. De baut am considerat ca este de preferat apa, pentru ca nu ne-am gandit sa facem rost de o geanta frigorifica. Soacra-mea, a cumparat cu o zi inainte un pui si carne de porc, pe care le-a prajit si le-a impachetat frumos de cu seara, pentru drum. Si, ca sa arate ce avuta este, a cumparat 2 sticle de suc. Normal, ca pe drum a baut suc pana s-a incalzit, dupa aceea a trecut pe apa, care chiar daca era calda, era consumabila. Carnea prajita cu grija a ajuns la destinatie un pic cam mirositoare si acrita, dar nu a aruncat-o, a facut o tocanita cu ea si ne-a invitat la masa. In ziua aceea am mancat doar salata.
Si sa nu uit, sotul meu mananca de vreo 5 saptamani acelasi tip de salam dimineata si la lucru. Daca i l-a adus mamica, i-l bag pe gat pana i se apleaca.
Tre sa fug la al meu fecior, ca prea este liniste.
Va salut.
Robi