Soacrele...reloaded!

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

Si eu ris cu lacrimi la faza cu soacra roxanei cu babuinii,si cea a cristinei cu servtelele!!
au mai fost,dar imi scapa acum.
Doamne,sunteti de coma!

amira-roxana,ia zi (daca nu te deranjeaza) cum /de unde ati ales numele Amira?

Hannen mamica de trei printzese Amira Israa Inas

www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Pozici
www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Noutati
www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Amira scolarita
www.onetruemedia.com/my_shared?z=30f78e9baad27e25a5c2d1&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> la joaca si undokai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

a mea soacra isi facea planuri de concediu p-afara ptr la anul...cu noi!!! am crezut ca mi se taie respiratia cand o auzeam cum batea apropouri lui fi-su de fata cu mine, dar fara sa-mi spuna mie personal...de parca era decizia lui daca o ia sau nu!!
dar i-am explicat eu sotului clar cum stau lucrurile: experienta de anul asta cu parintii in concediu a fost UNICA si de nerepetat, asa ca nu-i ramane decat s-o linisteasca si sa-i spuna sa-si faca alte planuri, cu mine nu mai merge in niciun concediu!
si la urma urmei, are sot, si inca un baiat, caruia ii gateste si-i duce oale, lui si iubitei lui, chiar si tatalui tipei!! ea este ocupata si nu stie nici cum se fierb niste paste, suna sa intrebe! daca tot le face atatea servicii, ia s-o si plimbe!!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

sunt multi copii care fac asta: isi iau parintii in concediu. Am avut prietena care nu pleca fara parintii ei in concediu, am un verisor care o ia pe mama (matusa mea) in concediu peste tot. Sincer nu ii inteleg! Si eu o iubesc pe mama, dar sa stea continuu langa mine, sa ma dadaceasca ce mananc, sa ma intrebe pe ce cheltuiesc banii , de ce ma duc la distractie seara, sau mai stiu eu ce...(toate astea le faceau respectivii parinti in concediu si stiu ca si mama sau soacra mea nu s-ar abtine)
Eu nu mi-am luat niciodata nici parintii nici socri, si sa fiu sincera, nici ei nu ar fi dorit. Intr-un an ne-am intalnit la mare cu socrii, dar fiecare si-a vazut de ale lui, am luat masa impreuna de cateva ori si atat

Doamne'ajuta!

POZE
POZE2

http://maru-incotro.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grodear spune:

Asta ar mai lipsi sa o iau si pe mama si pe soacra in concediu cu mine!
Numai concediu nu ar mai fi ala!

Ralu- mamica de fetita superba!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorellay spune:

Fetelor..mi-a promis soacra ca se muta sambata asta....
Sa-mi tineti pumnii..nu-mi vine sa cred....
Altfel o impusc...O bat.., o inec
Mor daca nu se muta.Trebuia sa o faca sambata trecuta da e socru-meu schimbul 3 si ea a zis ca ii e frica sa doarma singura dintr-o data.

Sorana 32+ si Codrin 3 ani
Where there's a will there's a way!

www.totsites.com/tot/codrin" target="_blank">[Despre Codrin]
Poate va place poza mea...www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese cu stil si farmec&page=3" target="_blank">sunt...lo1.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiama spune:

O luam noi pe soacra la mare intr-un weekend, intr-un context ca erau si nepotelele de la tara.
Si soacra mea care nu merge NICIODATA singura in concediu si noi NU o luam se apuca sa-si cumpere:
- 2 genti de plaja, nu sta la soare dar oricium...
- vre-o 2 bluze, plarie de soare- alta ca mai avea una
si mergem noi la restaurant la mic dejun, unde-si comanda cacaval si castraveti.
Noi ca eram cu nepotelele am comandat mai multe chestii pe platou si incepe socrela:
- salamul e toxic.... dar s-a sacrificat si la mancat ABSOLUT tot, defapt a cam ras tot ce era pe platou, dar ea manaca ataat de putin....Noroc ca fetitele au mancat cate o omleta!
- si face un maaaare scandal sotului ca a comandat 10 chifle, noi eram 5, si cum face el risipa, ca pt ea fiecare suta conteaza dar NOI risipim banii!

Socrela e la pensie, are o pensie mica si ghiciti din banii cui traieste?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grodear spune:

Da Cristiama, mai dai si tu niste bani, ca doua bluze si o palarie au fost cam putin...

Ralu- mamica de fetita superba!!!
http://community.webshots.com/album/567799118dvcfRG

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

deci nu sunt singura cu soacra plimbareata!!
lorellay iti tin pumnii sa plece socrosenia!!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinutza1979 spune:

Din greseala am mai deschis un post - scuze!

A mea nu e chiar soacra fiindca nu-s casatorita cu fiul ei.

Pot spune ca semanam foarte tare la caracter!
Amandoua ne vorbim foarte frumos, ne respectam, ne zambim, ne facem cadouri.
Am fost cu ea in concediu, la o casa de vacanta, prin serviciul socrului, numai ea a gatit, ea spala vase, ea facea tot. M-am oferit sa o ajut de multe ori, mi-a zis:"Alinutza mie nu-mi place a 2-a femeie cu mine in bucatarie!" SUPER TARE! Nici mie nu-mi place!
Ea are 2 baieti, eu sunt singura la parinti!
Pot spune cu toata convingerea ca isi iubeste baietii mai mult decat orice pe lumea asta!
Se sacrifica mult pentru ei; si uneori eu o invinuiesc pentru asta!
Din prea multa dragoste face greseli mari, greseli care in viitor probabil o sa le dauneze baietilor (mai ales fratelui iubitului meu, care are 30 ani si nu are job, n-a avut niciodata).
Si prietenul meu cateodata imi spune ceva de genul " daca n-ai fi fost tu, nu as fi fost nevoit sa muncesc; mama ma tinea si pe mine!"
Cu toate astea uneori mi-e mila de ea, si probabil eu cand voi fi mama voi fi la fel, voi face si eu greselile mele, tot din dragoste!
In rest pot spune ca nu ma deranjaza cu nimic! Cu toate ca locuim foarte aproape (in garsoniera matusii ei) nu ne viziteaza neanunt, nu controleaza in oale; uneori am lasat vasele nespalate (acolo le-am gasit intacte).
Lumina si cablu TV noi nici nu-am vazut facturile vreodata, vin pe adresa ei, si ea le plateste! Am incercat de n-ori sa-i dam banii, nu-i ia + de asta ne da ea bani ( si ea si socrelul au salarii maricele).

In final tre sa va spun ca socrii mei au 3 case: un apartament cu 3 camere unde locuiesc soacra cu socru, un ap cu 2 doar cu 1 etaj mai sus in care locuieste baiatul cel mare,fratele iubitului meu, singur cuc, si o garsoniera la cateva blocuri distanta (5 minute mers pe jos) unde stam noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iris2002 spune:

Citat:
citat din mesajul lui maru

sunt multi copii care fac asta: isi iau parintii in concediu. Am avut prietena care nu pleca fara parintii ei in concediu, am un verisor care o ia pe mama (matusa mea) in concediu peste tot. Sincer nu ii inteleg! Si eu o iubesc pe mama, dar sa stea continuu langa mine, sa ma dadaceasca ce mananc, sa ma intrebe pe ce cheltuiesc banii , de ce ma duc la distractie seara, sau mai stiu eu ce...(toate astea le faceau respectivii parinti in concediu si stiu ca si mama sau soacra mea nu s-ar abtine)
Eu nu mi-am luat niciodata nici parintii nici socri, si sa fiu sincera, nici ei nu ar fi dorit. Intr-un an ne-am intalnit la mare cu socrii, dar fiecare si-a vazut de ale lui, am luat masa impreuna de cateva ori si atat

Doamne'ajuta!

POZE
POZE2

http://maru-incotro.blogspot.com/

Eu mi-am luat si parintii si socrii in concediu, si i-am luat si deodata! Si ma bucur atit de mult ca am facut-o, pentru ca dupa cativa ani am pierdut-o pe draga de mama a sotului meu si anul trecut pe tati meu drag! A fost o vacanta minunata impreuna cu cele doua perechi de parinti, probabil avem noi noroc de parinti deosebiti. Nici nu a fost vorba despre cicaleala sau altceva, despre cheltuit de bani. A fost un fel de a multumi, din partea noastra, si o surpriza pentru amindoua perechile de parinti: am fost 4 zile superbe la Paris, si acum povestim cu mama si cu Pa despre minunatele momente petrecute acolo. Trebuie sa mentionez ca nici parintii sotului meu si nici ai mei nu au fost NICIODATA malitiosi, ironici, barfitori, etc la adresa celorlalti. Pur si simplu s-au placut de la inceput, s-au respectat, pe mine m-au primit ai lui ca pe o fiica (si mai au una) si ai mei l-au placut din primul moment pe sotul meu. Nici pe de o parte nici pe de alta nu au fost nemultumiri de nici un fel, si sunt recunoscatoare pentru asta.
Pe langa asta am fost cu ai mei prin Germania, prin tara(Brasov, Cheile Bicazului), pe unde s-a nimerit, cu tot dragul, in concediul nostru. Si pe Pa, tatal sotului meu, l-am luat cu noi in Spania, in Romania (destinatia lui preferata) de citeva ori.
Important de spus ca asta se intimpla cand nu aveam copil, nu i-am luat de babysitter sau altceva, ci de drag.
Cu alte cuvinte: se poate sa mergi cu parintii in concediu si sa fie din drag, din dragoste, si sa fie o vacanta superreusita!

Mergi la inceput