Soacrele...reloaded!

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns grodear spune:

Ralu- mamica de fetita superba!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rasfatzata spune:

mi-a stricat cununia,botezul fiicei mele si inmormantarea tatalui meu.noroc k l-a divort nu a venit k o scalpam(asta a fost soacra mea,poama acra!)stiti povestea soacra k 3 nurori ea merita din plin ce le-a facut nurorile...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IonescuOana spune:

Si mie mi-a stricat toate evenimentele din familie (inclusiv din familia mea) la care a fost invitata. Drept care si-a semnat sentinta singura, pt. ca dupa asta n-a mai fost (invitata). Yup!

O DAU PE SOACRA-MEA, DAR NU LA SCHIMB, CI PE DEGEABA! DAR NICI ASA NU CRED C-O SO IA CINEVA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns neliaCris spune:

crezi k divortul tau a avut ceva de-a face cu soacra ta?pt ca de cand cu soacra asta mi-am pierdut tot echilibrul si sincer si casnicia.al meu mereu imi spunea sa tac cand era vb de fam lui iar eu urandu-i mama nu mai am cum sa il iubesc p el.e totul plictiseal isi cheful de sex mi-a pierit(1 dat pe luna)si respectul pot zice.acum cand ma i-a la rost cu un flintic eu fac un taraboi si injur si dracuiesc,si ii aduc aminte tot ce mi-a facut el si familia lui si nu mai dau 2 cepe degerate.singurul respect p care il mai am fata de el e acela ca munceste sa aduca bani pt mine si copil si ca vad ca ma iubeste asa in felul lui de si mi-a spus ca nevasta sa stea la cratita si cu copilu pana la 3 ani(eu am vrut sa il duc la cresa k sa merg la servici si sa fiu stapana pe banii mei..)
pt rasfatzata si restul fetelor patite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anp spune:

Nelia, parca ai fi eu, cu exceptia faptului ca eu aduc si (multi) bani in casa.
Soacra-mea e obsedata ca e bolnava si mai mult, ca toti din jur suntem bolnavi. In ultimii 7 ani m-am intalnit de doua ori cu ea, o data pentru o saptamana si a doua oara pt doua luni. Credeti-ma, a fost MUUUUUULT prea mult si imi doresc din suflet sa nu ne mai intalnim vreodata. Aici e o compilatie a ineptiilor pe care le-a debitat:
- du copilul la doctor, ca eu am astigmatism si sigur ma mosteneste.
- du copilul la doctor, ca duce mana la nas mereu si sigur are alergii, ca e ca mine
- dintii lui Andrew sunt exact ca ai mei, sigur o sa aiba probleme (ea e stirba si ii miroase gura de la dantura de nu puteam sa stau in masina cu ea; copilul meu are o dantura perfecta, dintii albi si frumosi - stiu asta ca se spala pe dinti mereu si merge o data la 6 luni la dentist pt intretinerea danturii. Nu cred ca ea a ajuns la dentist pana mai acu' cativa ani cand a vazut ca-si pierde dintii. De spalat pe dinti nu mai vorbesc.)
- imi zice: "Tu ai avut hepatita cand erai mica, vezi ca la batranete vei avea reumatism". Oh, well, cred ca mai toata lumea are reumatism la batranete, asa ca Mafalda nu mi-a spus nimic nou. Macar sa am eu NUMAI reumatism la batranete!
- am probleme cu fierea, trebuie sa ma operez. Asta o spune tuturor de vreo 8 ani de cand m-am maritat cu fi-su. Lui cred ca i-o spune de si mai mult timp, ca tot credea ca ma-sa e la spital sa se opereze de cate ori o suna si nu raspundea la telefon.
- cand a fost aici la noi a fost racita si i-am spus sa bea apa, ca ajuta. Mi-a spus ca fierea ei nu digera apa, de-aia bea Coca-Cola
- i-a spus lui fi-su ca are inceput de cancer . El a crezut-o si a fost extrem de impresionat. Din pacate avem o prietena care chiar a descoperit recent ca are cancer si a inceput tratamentul (operatie etc.) imediat. Un exemplu trist, dar bun, sa-i arat sotului meu ca daca ai "inceput de cancer" nu astepti "sfarsitul de cancer" ca sa iei masuri. Nu stiu daca a inteles ceva...
- mie mi-a spus ca s-a dus la nenumarati medici la Bucuresti care nu-i gaseau nimic, apoi a dat de unul bun care i-a recomandat citostatice . Dupa ce a inceput tratamentul a gasit niste carti de medicina la ghena de gunoi si citindu-le si-a dat seama ca medicul a gresit si ca trebuia sa-i dea vitamina B12 . A luat vitamina B12 si i-a trecut boala, care o fi fost aia. Cu mine n-a avut curaj sa rosteasca cuvantul "cancer" ca stie ca sunt in cunostiinta de cauza, tatal meu murind de cancer acum ceva ani.
Si au mai fost, dar nu-mi mai aduc aminte acum... Oricum, cum prinde pe cineva vorbeste numai de medicamente si boli. Eu eram gravida cat a stat ea aici si cand ma prindea ma innebunea cu toate bolile ei inchipuite, de parca numai de astea aveam eu nevoie sa aud. A, e pensionata de la 49 de ani pe caz de "boala"

Editez, ca mi-am mai adus aminte: colesterol, dureri de cap, dureri de oase, incheiturile, genunchii, ce mai, era pe moarte! Nu stiu insa cum a rezistat bine-mersi ca bagajele in care zice ea ca erau medicamentele ei au ajuns aici dupa 3 saptamani dupa ce a venit ea (s-au pierdut pe drum).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anp spune:

Mai mi-am adus aminte de o boacana de-a ei. Foarte grav ce a facut si nici acum nu stiu sigur daca nu cumva a facut-o intentionat. A lasat cutia cu Estrogen chiar pe noptiera fiului meu. Acu' stiu ca ia Estrogen, da' oare nu si-a dat seama ca fiul meu de 4 ani nu are nevoie de hormoni postmenopauza? E doar un copil si ar fi putut sa incerce si el medicamentele bunicii. Noroc ca e destept! Nu pot insa sa nu ma gandesc ce-ar fi fost daca...?
I-am spus lu' fi-su (ca cocoana nu accepta observatii de la mine si deci fi-su nu-mi dadea voie sa ma adresez ei direct cand erau probleme) si socrosenia nici macar scuze nu si-a cerut. Si nici fi-su ca a adus asa specimen in casa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rasfatzata spune:

sincer in divortul meu soacra nu a avut nici un rol !dar a fost si este o scorpie ,si Dumnezeu o pedepseste neavand parte de nici un nepot(celalalt nici macar nu o cunoaste,si fisu trece pe langa ea,ca si cum ar fi o straina)am divortat pt k fostul sot era impatimit k jocurile de norok.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ram0nica spune:

Valeau, m-am ingrozit de ce-am citit p-acilea. Inseamna ca a mea e pansament de pus la rana: in 3 ani de cand stam impreuna niciodata nu mi-a vorbit in vreun fel urat sau sa ne certam. O singura data am avut o discutie in contradictoriu: cand pur si simplu m-am trezit (la propriu) insarcinata in saptamana 10 (sarcina peste anticonceptionale). Ea insista sa nu pastram copilul pt ca suntem prea tineri si ca o sa fie f greu... In fine, nu am facut noi ca ea si isi iubeste nepotul ca pe ochii din cap. De atunci, niciodata nu ne-am certat! Sunt deci norocoasa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Citat:
citat din mesajul lui Clover

Le ia Dumnezeu mintile, asta se intampla. Sunt disperate si convinse ca nimeni nu e in stare sa ii faca plodul fericit sau/si sa il iubeasca in afara de ea. Ar vrea sa transforme nora intr-o clona de a ei ca sa fie sigure ca viata odorului va fi perfecta in continuare cum a fost si cu ele(imagine de cele mai multe ori departe de realitate).

Eu stau si ma gandesc cum in unele culturi norele se duc sa traiasca cu familia sotului. Nebunie curata!

cam asa e...Doamne ajuta-ma sa n-o iau pe aratura, sa mor ca nu vreau sa fiu asa soacra, ca am baiat...
al meu sot e la tara de ieri, cu ma-sa, ta-su si fra-su, la un parastas...noi n-am putut merge ptr ca e frig si aia nu au caldura, e complicat, in fine...cert e ca mi-a spus ca vor pleca demineata, incat sa ajunga pe la pranz acasa...la 11 se duceau sa ia struguri si nu stiu ce de la un unchi, ca vroia soacra-mea..asa face mereu, zici ca evadeaza din cusca, nu mai vrea sa vina acasa, 'ce atata graba??'..sunt sigura ca din cauza ei nu au plecat inca, m-am ofticat, m-am luat de el la telefon...cica 'stii cum e, cu ai mei dupa mine, si cand ajungi aici, nu poti sa pleci asa, imediat...dar ajung pana dupa-masa'...da' de unde!! lasa ca-s eu obosita, nedormita, sictirita...si ce daca??

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amira_roxana spune:

Citat:
citat din mesajul lui luny

Doamne ajuta-ma sa n-o iau pe aratura, sa mor ca nu vreau sa fiu asa soacra, ca am baiat...

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

cuscra, mesajul asta il pastrez sa il arat Amirei cand s-o marita cu muffy!
ma duc sa pun legume la fiert si vin si eu cu povestiri din cripta soacrei

ROXANA, mami de AMIRA
(16.03.2008)
_

Too much love will kill you

Mergi la inceput