Soacrele...reloaded!
Cineva se intreba cand mai deschidem un subiect despre soacre. Eu propun sa fie unul vesel( ma rog, pe cat poate fi el), sa trecem peste suparari si sa facem haz de necaz.
Ei?
Ralu- mamica de fetita superba!!!
Raspunsuri
maraki spune:
Sparge gheata si incepe Eu nu am ceva fun despre ea.
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
lorellay spune:
Sa va zic eu cateva.Cu toate ca pe mine ma scoate din minti!
Primul este Tzutu...un pisoi pe care sa nu-l vad...In balcon stam la tzigara in picioare..ca cele 2 scaune le-a luat la ea in camera sa stea matza pe ele.De calcat calc pe jos...ca masa de calcat e pusa la geam sa poata iesi matza pe geam cand are chef. In frigider abea ai loc de o oala ca inrest e lapte pt matza, salam pt matza, conserve..branza..toate pentru matza. Pana si geamul de la camera modificat cu un gemuletz sa poata iesi matza prin el...
Si mai sunt..o sa vi le mai spun cand mi-aduc aminte...
Sorana 30+ si Codrin 3 ani
Where there's a will there's a way!
www.totsites.com/tot/codrin" target="_blank">[Despre Codrin]
Poate va place poza mea...www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese cu stil si farmec&page=3" target="_blank">sunt...lo1.
grodear spune:
Doamne ce facilitati are matza asta!
Cand ne am casatorit, ne am apucat sa ne facem casa. Si dai: zugraveala, centrala,nervi si bani cheltuiti. Terminam cu peretii, incepem sa punem caloriferele. Cand era lucrarea pe la jumate, hop si socrella: Ralu, da ce zici tu mama, lui Sid sa nu i tragem calorifer?
Explicatie: Sid era un ciobanesc german la care soacra mea si eu tineam ca la ochii din cap, cu diferenta ca mie nu mi a dat prin cap sa ii pun calorifer in cotet!
neliaCris spune:
deci m-ati ascultat si ati deschis subiectul.bravo.acum sa ma descarc si eu...cel mai mult am suferit din cauza ei.deci ceva fun nu am nici eu dar am sa caut.cred ca povestea nasterii nu e mai lunga decat povestea soacrei cu trei feciori!!!
IN ZIUA NUNTII MELE PLOUA SI SOACRAMEA I-A SPUS MAMEI CEVA DE GENUL:"
E UARAT RAU AFARA ASTAZI,CA DOAR E ZIUA MIERSEI,E CA SUFLETUL EI DE MOHORAT"
grodear spune:
Nelia Cris,
Fii si tu mai optimista si gandeste altfel:
1. Cand ploua la nunta inseamna bogatie= soacra- ta e proasta ca nu stie.
2. Maica- ta nu are gura sa i raspunda?
Hai sa fim seriosi: la chestiile astea se da replica pe moment ca altfel nu au efect!
Nu le mai lua in tragic! Distreaza te pe seama lor.
grodear spune:
Nelia Cris,
Fii si tu mai optimista si gandeste altfel:
1. Cand ploua la nunta inseamna bogatie= soacra- ta e proasta ca nu stie.
2. Maica- ta nu are gura sa i raspunda?
Hai sa fim seriosi: la chestiile astea se da replica pe moment ca altfel nu au efect!
Nu le mai lua in tragic! Distreaza te pe seama lor.
Ana68 spune:
Hai sa ma bag io in seama p-aici...
Sa va zic si eu de soacra mea...cred ca inca imi este soacra,cel putin mie asa mi se pare,chit ca fiul ei si sotul meu a murit acum 12 ani in urma.Cert este ca am avut cu ea o relatie buna,in conditii bune si,ca si in casnicie...am condimentat relatia asta a noastra si cu sare si piper,dar si cu miere si zahar.Oricum am ramas amandoua in relatii bune,cordiale si diplomatice si in zi de azi si...indiferent de vremuri si evenimente,indubitabil ea este bunica fiului meu.
in fine,ce vroiam sa povestesc:la vreo aproape 2 ani dupa ce fiul ei a murit ,iar eu am ramas vaduva,ma invita acasa la ea la o cafea...nu ca nu m-ar mai fi servit cu cafea pana atunci(imi facea cafea fara sa-i spun macar)...insa invitatia ei mi-a aprins un beculet...hopaaaaa...se petrece ceva.Si ma tot chinuiam sa-mi dau seama ce boacane as fi putut face,daca am spus ceva aiurea,daca am gresit cu ceva...si nu-mi venea nika in minte.Si ne asezam noi asa...ca intre noi fetele...si ne dam la o barfa si intr-un final aflu si scopul "cafelei".Si din una in alta m-a intrebat daca am si eu pe cineva...vreun prieten,ceva...Initial nu am stiut ce sa-i raspund si nici daca sa ma umfle rasul sau sa fiu afectata de intrebarea ei.Cert este ca nu aveam pe nimeni si nici vreun plan in sensul asta.Asa ca i-am raspuns cu umor ca nu am pe nimeni...La care ea imi zice:"Auzi tu fata...may Ana,mama...pai de ce nu ai?Cat o sa mai stai asa?Esti tanara ,mama draga...ai viata inainte...si nu zic io acuma ca sa gasesti pe unu si sa te mariti...dar ai si tu necesitati si nevoi si nu-i bine sa stai asa...ca o iei razna,mama draga.Trebuie sa-ti gasesti si tu pe cineva...Vasile a fost sotul tau,ai un copilas cu el...insa Vasile nu mai este.Si asta nu inseamna ca acuma sa-ti torni cenusa in cap si sa legi batic ca babele...ca sa sti ca mai tarziu copilu' nu-ti va face statuie pentru virtute si lumea rea care vorbeste da-o la spate...Copilu' creste,face scoala,pleaca la meserie...isi ia zborul...si tu ai sa ramai singura.Ia pun-te tu si cauta-ti pe cineva si sa nu te gandesti la mine ca la soacra ta,sa te gandesti la mine ca la mama ta(mama mea murise de multa vreme),sa ai incredere ca inteleg,ca si io sunt om ,mama si femeie...Nu mai sta asa,ca nu primesti diploma de la nimenea!"
Uite asa intamplare am vrut sa va povestesc...initial m-am amuzat si ulterior mi-am insusit critica ei...insa ceva mai tarziu...peste vreo alti doi ani...
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
ariel_7000 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui grodear Cineva se intreba cand mai deschidem un subiect despre soacre. Eu propun sa fie unul vesel( ma rog, pe cat poate fi el), sa trecem peste suparari si sa facem haz de necaz. Ei? Ralu- mamica de fetita superba!!! |
sper sa nu intre soacra "undercover" pe forum sa vada ce faci tu intr-o zi ploiaoasa:))
mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
POZE ALEX SI TEO:
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007
www.phenforum.com/ticker/img,38,70,0,kg,73.5,68.3,58,/weight.png" target="_blank">ce am fost si ce am ajuns
ariel_7000 spune:
trebuie sa incep cu precizarea ca soacra-mea e o femeie de nota 10, pe care o stimez mult si tin la ea si reciproca e valabila...
insa 2 faze, care initial m-au "aprins" putin, apoi am zambit:
1. la botezul lui teo, ma imbrac cu ceva din putinele lucruri mai aratoase care ma incapeau: o fusta lunga din dantela de catifea visinie si un corset negru de catifea...chiar imi veneau binisor, fata de restul lucrurilor probate care aratau groaznic pe mine! ea ma vede si socata imi zice:"aoleu, ia-ti ceva pe tine!!! ca te da parintele afara din biserica daca te vede asa goala!" (erau cam 38 de grade afara!)...eu casc ditai ochii, tinand cont ca la 2 m era cumnata ei, deci femeie care se indreapta bine spre 60 de ani, cumnata mea, tinerica, ambele imracate....lejer, in haine subtiri, decoltate...ma duc la mama, femeie decenta, dusa la biserica si o intreb "sunt indecenta???", mama, care-mi cumparase chiar ea toaleta cu pricina:)): "ce-ai fato, te-ai dilit??" :)))...eu:"pai, cica sunt despuiata!"...mama:"calmeaza-te!" asa fac...dar inainte de a pleca, vine iar soacra si-mi da o jacheta de lanica!!!! draguta, dar groasa si total nepotrivita pt eveniment si zice:"pune asta pe tine!"...eu, ca sa nu o supar, zic hai sa incerc sa vad cum vine...dezastru...ma vede al meu cum ma strambam si rade de mine, fara sa stie dicutia anterioara, intreaba:"ti-e frig???"...eu, "nu da, asa vrea mama ta!", el se tavalea de ras..."nu ti-a dat si un sac sa-ti pui in cap?" ..."da mai fata jos, chestia aia de pe tine!"...vine iar soacra si zice:"daca te da parintele afara sa nu te superi!"...ii zic "nu ma supar", la care ea :"eeee, la voi poate ca e altfel, la noi, in provincie, nu te lasa!"...intreb "dar la nunta, mireasa isi pune paltonul pe ea, vara??" .... a cedat...si preotul nu m-a dat afara , chiar cred ca ma invidia, ca el nu mai putea de cald, curgeau apele pe el:)
cazul 2 :)) tot la botez...se termina, raman cu cumnatii pe care-i gazduiam, socrii preferand sa stea la fratele lui socra-miu, care locuieste f. aproape, ca sa mai schimbe 1-2 vorbe...
mancam seara, ne culcam, a 2 a zi dimineata urmand sa plece impreuna spre casa, la drum lung...ii intreb dimineata, inainte de plecare, pe cumnati, daca mananca, ei zic ca nu, ca se grabesc...ii intreb daca le fac pachet pt drum, cafea, ceai...ei nu, a opresc la nu stiu e popas unde le place mereu sa manance, ca e mancare super si ca oricum e prea devreme sa manance la ora aia si la pachet nu vor, sa nu se altereze...zic ok, ne pupam si pa...
ma duc acum 1 luna in vizita la soacra si intr-o discutie mama-fiu, il intreba pe al meu:"mai, dar voi nu le-ati dat sa manance cat au stat la voi lui x si y-ei?"...al meu ramane masca, ma cheama si ma intreaba, eu raman la fel...ii povestesc intamplarea, intreb daca s-au plans cumnatii de ceva, ea raspunde:"aaaa, nuuuu! doar ca erau tare infometati cand am ajuns la popasul ... si ca a trebuit sa stam 1 ora acolo si ne grabeam acasa!!"
mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
POZE ALEX SI TEO:
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007
www.phenforum.com/ticker/img,38,70,0,kg,73.5,68.3,58,/weight.png" target="_blank">ce am fost si ce am ajuns