Aspirante optimiste > 20 (347)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amber_onyx spune:

imi place orice contine cuvantul magic : CIOCOLATAAAAA!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rallu spune:

Raportez si eu: z..aaa...iii...am si uitat cat...stati sa numar ... gata... z36. Test de dimineata SureCheck: negativ.
E drept aseara am facut o prostie si am baut un ceai de-ala verde de slabit de mi-a fost rau toata noaptea si am stat pe wc dar totusi de pe la 4 m-am potolit.
Testul facut la 11 (cu retentie tot timpul asta)...eu zic ca este mai mult decat valabil.
Nu-i nimic, poate luna viitoare.

Referitor la stimulare Titi...vai de capul meu, nici nu mai stiu ce nu m-a durut.
Eu am produs si multi foliculi intre 17 si 28 mm si ajunsesem ca nu ma mai puteam tine nici 1 ora, trebuia musai sa ma duc la toaleta ca ma omorau duerile.
Nu te lua dupa semnele provocate de stimulare pt. ca e o mare pacalela.
POt fi deosebit de intense (cum a fost la mine) si sa nu fie nimic.

Asteapta sa treaca cele 28 de zile si de abia apoi incepi sai cauta semnele.

"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."
http://tt.lilypie.com/VDwvp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns titi143 spune:

Ralu nu ma gandeam la bebe, nu inca, dar imi era frica ca nu cumva sa am ceva chisturi de la atata stimulare (3 luni). La bebe doar luna viitoare incep sa ma gandesc.

si eu vreau bebe!

Mergi la inceput

Cum sa nu te gandesti mai Titi la bebe?
Pai din prima luna de stimulare este posibil sa apara bebe.
Nu e musai nevoie sa faci 3 luni ca sa faci bebe.
Se poate sa-ti iasa din prima, din a doua luna....sau nici dupa a treia sa nu se prinda nimic.
Tine strict de sansa si de corpul tau, nu e o schema batuta in cuie.

"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Rallu eu zic ca este o dereglare hormonala si ar trebui sa faci ceva sa provoci menstruatia,am avut si eu asa si am stat pana in Z39 dupa care am luat utrogestan 5 zile si mi-a venit

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze si filmulete

povestea nasterii

www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria

www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

BAZAR PENTRU SONIA

Mergi la inceput

Stiu Anca...la sta m-am gandit de prima data...find mai plauzibil decat varianta bebe
Deocamdata nu vreau sa-l provoc , si am un motiv cat de cat intemeiat.
La inceputul lui octombrie se intoarce doctorita mea.
Daca il provoc acum, va trebui sa astept pana la ciclul urmator ca sa fac stimulare.
Daca insa astept, si nu vine pana atunc, in momentul in care il provoc, pot sa incep si stimularea.
Ca sa nu pierd o luna, am decis sa mai astept putin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Sincera sa fiu nu cred ca e bine sa faci stimulare dupa asa o dereglare pentru ca se poate ca si luna viitoare sa ai tot o dereglare si nu stii cand ovulezi .

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze si filmulete

povestea nasterii

www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria

www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

BAZAR PENTRU SONIA

Mergi la inceput

Nu are nimic.
Luna viitoare se va sti exact cand ovulez sub monitorizare ecografica.
Si in luna in care am facut stimulare vroia sa-mi provoace ciclul dar a venit el singurel.

Oricum...chestia cu asa o dereglare...e subiectiva...eu sunt chiar fericita ca sa zic asa.
Dereglarea mea e muuuult mai mica decat era.
A inceput in 2006, apoi a continuat in 2007. In anii astia imi venea numai cu pastile, ciclu natural avand o data maxim de 2 ori pe an.
Anul asta a fost super.
Fara sa iau nici un fel de pastile....doar o singura luna am sarit-o ... (atunci am luam pastile pt. ca l-am provocat) si asta ar fi a doua dar inca nu zic hop ca n-a trecut.
Deci...stau muuult mai bine.

Incerc si eu sa-mi pastrez optimismul si sa vad partea buna a lucrurilor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns titi143 spune:

Ralu, eu fac stimulare de 3 luni de zile. Noi incercam sa facem bebe de un an, si de trei luni fac stimulare. Iar acum mai nou ma dor tare ovarele si inca din a doua zi de stimulare. In prima luna mia dat o jumatate de tableta pe zi, luna 2 mia dat 1 tableta, iar acum 2 tablete pe zi. Si din cauza acesta imi este frica ca nu cumva sa am chisturi. Nu stiu. Asta este nelamurirea me. Scuze ca nu m-am facut bine inteleasa de la inceput.
Eu cand aveam dereglari de ciclu cate o luna nu venea luam duphaston, si dupa cateva zile venea. Din cauza aceasta iau in fiecare luna duphaston din ziua 16 pana in ziua 25. Si asa imi vine la fix, altefl nu stiu de regulat ar veni.

si eu vreau bebe!

Mergi la inceput

Feteleeeeee....trezireeeeaaaaaa....
O sa pice subiectul pe pagina 2.
Hai scularea si-l ridicati.

Iar a intrat pesimismul in optimiste?

Mergi la inceput