Aspirante optimiste > 20 (347)
Raspunsuri - Pagina 4
dymomo77 spune:
Fetelor am si eu o intrebare. A facut careva dintre voi tratament cu dostinex pt scaderea prolactinei??? Eu sunt in a 9-a sapt de tratament si imi e din ce in ce mai rau. Acu sper sa nu vina uratii la 21 de zile ca la cum se scurteaza ciclul asta m-am dereglat DE TOT.
anidaz spune:
Pleoatza de mine merg azi la gradi incantata sa fac poze,dar...bateriile mi le-am lasat acasa
,mi le pun pun acum in poseta ,iar aparatul l-am lasat acolo ca nu cumva maine sa merg doar cu bateriile
.
Acum m-am mai linistit ,de altfel nu s-a mai intamplat azi nimic doar senzatia ca ma #8221;musca#8221; ceva acolo prin interiorul 
O singura rugaminte am ,nu mai scoateti agitatele pentru mine ca mi teama de un nou esec.Daca e sa fie le scoatem dupa sa sarbatorim,bine?Va rog!
poate luna asta da!
Nepoteii mei nazdravani
Ale,un sufletel norocos!
anidaz spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dymomo77 Fetelor am si eu o intrebare. A facut careva dintre voi tratament cu dostinex pt scaderea prolactinei??? Eu sunt in a 9-a sapt de tratament si imi e din ce in ce mai rau. Acu sper sa nu vina uratii la 21 de zile ca la cum se scurteaza ciclul asta m-am dereglat DE TOT. ![]() |
Cred ca Bea a facut insa ea nu poate intra pe forum inca doua zile,dar daca vine precis iti raspunde.
poate luna asta da!Nepoteii mei nazdravani
Ale,un sufletel norocos!
anidaz spune:
Vreau si sa urez
LA MULTI ANI!
pentru Arianna,Ioana,Doina si cu o mica intarziere Flowerbee.Sa va fie viata senina si plina de teluri atinse.

poate luna asta da!
Nepoteii mei nazdravani
Ale,un sufletel norocos!
CarmenAlbu spune:
Buna eara fetelor, sunt pentru prima oara pe acest site, am tot incercat sa postez o intrebare imi cam prind urechile asa ca am apelat la varianta raspunde !
Am nevoie de ajutorul vostru si va multumesc! Vreau sa va intreb, a ramas cineva cu folicul de 22 si endometru8mm in ziua ovulatiei?
Incerc de multa vreme sa fac un bebe, de 2 luni am inceput cu closty luna aceasta am avut valorile mentionate mai sus, si as vrea tare mult sa fie ultima luna de incercari, pentru ca e destul de greu si frustrant! Durerea de sani(usoara) apare cand ovulam sau dupa?
Si acum pentru postarea subiectrlor
trebuie sa apas vizualizeaza si se va posta? pentru ca la subiecte noi nu am optiunea trimite! Multumesc mult pentru ajutor
anidaz spune:
In primul rand,bine ai venit,
In al doilea rand ai nimerit bine la acest subiect.Aici suntem un grup maricel de fete care avem acelasi vis :un bebe sau mai multi de ce nu?![]()
Acum la primele 10-12 mesaje va trebui sa treci de moderare si postarile tale nu apar in timp real,noi putem trece cu vederea cand scrii pentru ca s-ar putea sa fim deja la alta pagina.
De aceea trebuie sa scrii cat mai repede aceste 10-12 mesaje ca sa putem vorbi liber.
poate luna asta da!
Nepoteii mei nazdravani
Ale,un sufletel norocos!
anidaz spune:
Intr-adevar dai click pe raspunde la subiect,scrii mesajul apoi apesi pe trimite un raspuns si gata.
Am facut si eu stimulare ,dar nu am avut niciodata folicul mai mare de 19 mm,asa ca s-ar putea sa ai o surpriza placuta.Este bun si endometrul,iar durerile de sani la mine apar dupa ovulatie si se intensifica in apropierea sosirii rusilor.
Sper ca acesta luna sa nu mai vina deloc altfel ii iau la

poate luna asta da!
Nepoteii mei nazdravani
Ale,un sufletel norocos!
anidaz spune:
Mai mult ajutor poti primi de aici
poate luna asta da!
Nepoteii mei nazdravani
Ale,un sufletel norocos!
anidaz spune:
Eu va spun acum noapte buna,pe mainee,paaa 

poate luna asta da!