Aspirante optimiste > 20 (347)
Raspunsuri - Pagina 2
oana_cnt spune:
Cine stie cum pot adauga si numele meu la lista aspirantelor??? Citeam de userul comun, banuiesc ca el e ingeras-2007, dar parola nu o stiu...
Oana,
, atunci cand va vrea Doamne-Doamne!
"Fa primul pas cu incredere. Nu conteaza daca vezi toata scara, pur si simplu paseste!"M.L.King
http://tt.lilypie.com/AaCkp3.png
ioanara23 spune:
oanaiacovita 

esti o fiinta cu un loc aparte in sufletul meu sa stii! iti tin pumnii, sunt cu okii pe tine in fiecare zi asteptand VESTEA MINUNATA!
ioana
20+
puiutza mica
oanaiacovita spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ioanara23 oanaiacovita ![]() ![]() ![]() esti o fiinta cu un loc aparte in sufletul meu sa stii! iti tin pumnii, sunt cu okii pe tine in fiecare zi asteptand VESTEA MINUNATA! ioana 20+puiutza mica |
Ioanaaa,

Milioane de pupici pentru tine si bb-itza.
Astept si eu IAR vestea minunata. Sper ca a 3a oara sa fie cu noroc...

Oana
noi2
Viata mea...o continua LUPTA!
oanaiacovita spune:
Moni, iti trimisesem PM, sa imi zici daca l-ai primit.
Oana
noi2
Viata mea...o continua LUPTA!
bia28 spune:
bubu ce faci? ti-ai mai facut vreun test de sarcina?ceva vesti bune?
Sa va intreb si eu ceva...luna asta nu stiu ce am dar ma duc din 5 in 5 min. la baie, si ma inteapa si ovarele, nu cred ca sunt insarcinata, mi-e greu sa cred asta, ma gandeam ca poate ati mai avut careva simptomele si ce cauza ar putea sa aiba.
cami_antonia spune:
fetelor dar de bubu stie cineva ceva???? ce face draga noastra mirata de testele ei..... bubu nu ne lasa in suspans...spune daca ai mai facut vreun test sau ai rabdare pana maine dimineata????? eu cred ca ai un bebe mic in burtic si pt asta te mai 
o data pe burtica sa fie sigur....
restului fetelor va transmit aceeasi pupicei si multa incredere... 

18+
ANTONIA IOANA
Camelia
Rallu spune:
Si io aici...si io aici
...da' pt. mult timp ca-s moarta de somn si ma grabesc sa fac cunostinta cu perna.
Ceva noutati?
Pe mine ma puteti trece deja la vechituri:
Nema ciclu, doar belele,
Aoleu batranetile mele.
Vedeti, deja ma paste inspiratiunea...va las pana nu reusesc sa scot pe cineva din sarite cu "talentul" meu ![]()
"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."
http://tt.lilypie.com/VDwvp3.png
buburuza1979 spune:
cami 

azi iau pauza de teste ... maine sa vedem daca imi fac curaj ...
sper sa ai dreptate si sa fie un
pe drum