Takoyaki

A mincat cineva, sint bune? (un fel de perisoare de caracatita).
 A mincat cineva, sint bune? (un fel de perisoare de caracatita).
A
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Raspunsuri

hannen spune:
hannen spune:
 Da,da!Yo,yo

Hannen  mamica de trei printzese Amira
mamica de trei printzese Amira Israa
 Israa Inas
 Inas
www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Pozici
www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Noutati
www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Amira scolarita

Andrada spune:
Andrada spune:
 Ok, ca te-am prins si esti o dulceata ca intotdeauna, ce imi mai recomanzi? Mergem la cel mai mare magazin (ca un mall) japonez din afara Japoniei (au librarie, supermarket, restaurante...etc). Eu stiu numai miso, o sa-mi iau Pocky supply pentru 10 ani , si niste salata de alge. Ce mai e bun? Ceva cu squid ink?
, si niste salata de alge. Ce mai e bun? Ceva cu squid ink? 
Merci,
A
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

devylla spune:
devylla spune:
 Si io

Recomand sa papati orice...okonomiaki,oyakodon,gyudon(nush daca se prepara acolo),udon iarasi e bun.Si lista e lunga...o las pe Hannen sa-ti povesteasca...fug la munca.
Jurnal de mogalneata
www.flickr.com/photos/54445410@N00/" target="_blank">Japonia prin ochii unui amator
Sabina Y. siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank"> Erika(31 august 2007)

hannen spune:
hannen spune:
 Andrada,uite arunca un ochi aici si vezi la ce salivezi
http://www.indobase.com/recipes/category/japanese-recipes.php
Sa stii ca depinde si de sezon .De ex. cind e frig fac oden, nabe(one pot dishes),sukiaki.Depinde si de gust,daca-ti place ginder-ul poti incerca si okonomiyaki vezi ca si takoyaki au ginger murat,mie la inceput nu-mi placea de nici o culoare .Acum dupa nasteri m-am schimbat,mor dupa ginger,da` numa ala crud.
Da` takoyaki maninc!
Cred ca in okonomiyaki poti baga si squid,da` la ink nu ma bag,chiar n-am incercat decit pe "blatu" de bucatarie.
Hai sa-ti zic yaki inseamna fript!La yaki asta adauga tako ,adica caracatita si vezi ce iese.Asa si cu suki(a place)...frigi ce-ti place ,okonomi(dupa gust)...la fel,bagi in compozitie ceea ce iti place tie.
 ,okonomi(dupa gust)...la fel,bagi in compozitie ceea ce iti place tie.
Dar locurile "consacrate" au retele lor la care tu adaugi sau scoti ceva din ingrediente.
Ce sa-ti mai zic,tempura,soba,udon,shyabu-shyabu,raamen(un fel furat de la chinezi,noodle in supa,probabil il stii,da asta`i asa,mai de fast-food ,nu-i asa high class)
Pe linga miso,mai au si clear soups care pregatite de un pro,wow,sunt nemaipomenit de fine(ce caracterizare )
)
Daca-mi mai amintesc ceva iti zic,acum salivez(imagineaza-ti ce bine mai prins,in post  am balele pin` la brau)
 am balele pin` la brau)
Hannen  mamica de trei printzese Amira
mamica de trei printzese Amira Israa
 Israa Inas
 Inas
www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Pozici
www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Noutati
www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Amira scolarita

roxanaz spune:
roxanaz spune:
 daca voi salivati ce credeti ca face o biata gravida care acu e departe si de State si de Japonia???? va uraaaasc 
R
macar attachement la mail se pot trimite galuscutele alea de caracatita????

Andrada spune:
Andrada spune:
 Am notat hannen, devylla, merci.
Sorry roxanaz 

A