Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (190)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns melaniatud spune:

Iar e Tudor la regim!!
Nu mai vrea sa pape mancarea de pranz de vreo 4 zile
greu de tot am reusit sa-l pacalesc dar azi nu am mai avut succes.....
Mananca banana cu branza, gris cu lapte, biscuit cu para si aviocado,. iaurt orice...dar NU mancare de pranz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiciDe2007 spune:

Continuam aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Cecilia, Luy, Roxana, vreau sa imi cer scuze pentru astazi. Poateam parut distanta. Am fost luata total prin surprindere de intilnirea cu voi. Pina si Daria a reactionat atipic. A fost foarte serioasa si tacuta.
Data viitoare promit sa facem cunostinta cum se cuvine.

Ingrijorarea mea era si ca Daria sa nu mearga foarte aproape de Maria si Cristi pentru ca nu stiu natura diareei ei.

Maria si Cristi merg foarte bine. Maria arataca un ursulet alb, iar Cristi eun baietel tare chipes.

Si Daria s'a inoit cu pantofiori,o geaca, o pianina si alte maruntisuri.

La mine merge greu Internetul. Daca am timp si viteza si mai ales daca are Daria o stare buna revin cu citeva poze de astazi (am vazutca am cablul de la camera).

www.dumex.com.my/members/tickers/98308/ticker2.png" target="_blank">Virsta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melaniatud spune:

Citat:
citat din mesajul lui papanash

am sunat eu la astia cu celulele stem, cica se emite factura in aceeasi luna in care s-a emis factura initiala, eu am nascut in octombrie, criogenarea s-a declarat reusita in noiembrie, deci factura o sa fie nov-dec.

am sunat si la medlife de vreo 2 ore si trebuia sa primesc raspunsul in ''2 minute'' referitor la intrebarea mea daca vaccinul e inclus in abonament, ca n-au stiut sa-mi zica din prima. si inca astept.....

am sunat si administratorul sa intreb daca a reparat acoperisul, nici asta n-a facut nimic si daca mai ploua mult o sa ajunga in balcon apa.

mai am de sunat la cablu ca mi-au disparut cateva programe de azi-dimineata, bebetv e postul preferat de fi-miu si seara adoarme uitandu-se la desenele lor, pe melodiile lor, acum ce ne facem ? ( sabina, stiu ca nu esti de acord )

.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
filme Ghighi

Bebe tv?
La ce firma de cablu ai abonament?
Dolce cumva?

Mergi la inceput