Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (108)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

Citat:
citat din mesajul lui adrianayo

Alina imi pare rau ca Daria a facut iar temperatura. Eu zic sa nu mai stai nici un minut sa sa te duci la spital cu Daria.
Mie mi-a facut luna trecuta 37.2 si la 1 h avea 39.8 ....si am chemat salvarea la ora 04.10 si m-au internat la Gomoiu (acolo e pt. temperatura). ASA CA NU MAI STA

Fetelor eu nu prea am timp sa va scriu. Cand doarme Alex abia am timp sa citesc ultimele postari si sa-i faca papa pentru el.
As vrea sa vin si eu maine la concurs !!! Dar sa vb cu soatza sa vad daca ma duce. Va spun mai tarziu.

VA MULTUMESC PENTRU URARIIIIIII

Adriana

Cu intarziere si scuze pentru asta....

LA MULTI ANI SANATOSI SI FERICITI ALATURI DE FAMILIA TA !!!!

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianayo spune:

Multumesc Laura.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emabucuresti spune:

buna fetelor,
la multi ani Sofiilor noastre! sa fiti sanatoase, norocoase si fericite!

fetelor imi pare rau sa aud de clopotei bolnaviori! Eu sunt tare panicoasa cand vine vorba de sanatatea lui Milan, de cand am avut o trauma pot spune, cand s-a imbolnavit de bronsiolita la 3 sapt de viata si am stat internati 10 zile la Medlife. Am implinit o luna de viata in spital, a fost teribil de greu.

Acum ca vad ca vorbiti de doctorii de la medlife, eu am o doamna doctor de acolo care imi vine acasa, in sistem privat, eu sunt f multumita de ea, este adevarat ca am avut nevoie doar de vaccinuri pana acum si de evaluari de rutina caci multumesc lui Dumnezeu puiul meu nu a mai fost bolnavior. Dar oricand mi se pare mie ceva, o sun sau o chem sa il vada sa-mi spuna daca e totul ok.O gasesc oricand si este disponibila. Daca nu ati fost la un pas de a pierde puiul nu sunteti asa stresate ca mune, eu nu as sta cu el bolnav cu zilele fara sa-l vada doctorul, am mai spus pe forum.

Stankuta am inteles ca dra. Georgescu ar fi insarcinata., dar poobabil mai lucreaza o perioada.

Ramona am vazut poze noi cu Razvanici, mie mi se pare tare vioi si cu alura de bebe sanatos, sper ca asa sa iasa si la analize. Asadar s-a facut tare plimbaret, hihi!

LauraD tare dor mi-a fost de tine si postarile tale, cum ai tu o vorba buna pt fiecare. Bine ca ai intrat sa vad si eu pozele voastre!

Ema cu bebe Milan(07.02.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Neata fetelor,

V-am citit de azi dimineata, dar m-am abtinut sa mai scriu - nu de alta, dar sa nu o iau iar pe aratura ca ieri.

Vreau sa urez LA MULTI ANI clopotzicilor noastre Sfinte: Sofia Elena (de stancutza), Clara-Sofia (de monica) si Sofia (de madalina)!!

Un pentru Daria (de Alina-kalos)- imi pare rau ca pediatra e .. asa cum e. Sper sa ai noroc cu o dr buna la urgenta!

LauraD, miss you !

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/share_skin?work_id=6878849&type=embed" target="_blank">Ipostaze de buburuza

Mergi la inceput

Ema, si eu sunt la fel - atunci cand mi-a facut 39.3 n-am mai stat cu nici-un antitermic, cu nimic; m-am dus glontz la Gr Alexandrescu.

Eu amo pediatra de la Dispensarul SPERANTA (de cartier) - ca si tine, n-am avut nevoie de ea, decat de vaccinuri si evaluari, dar ain noaptea aia l a1:00 , mi-a raspuns la telefon.

Cel mai mult conteaza sa-ti inspire incredere dr.

Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/share_skin?work_id=6878849&type=embed" target="_blank">Ipostaze de buburuza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emabucuresti spune:

Ginette de aceea cand erai in spital iti spuneam ca te inteleg perfect prin ce treci. Imagineaza-ti ca noi la 3 sapt de viata, un ghemotoc, stateam cu branula in manuta si faceam antibiotice zi si noapte.Am pierdut si laptele in per aceea dar mi-am revenit cu papa multa, de nu mai pot scapa acum de kg in plus dar asta e alta pov.

Acolo am cunoscut-o pe d-ra Cochino, e mana dreapta a lui Tomescu, seful spitalului de pediatrie medlife, asa ca am incredere in ea, doar impreuna cu Tomescu mi-a facut copilul bine. Nu-i fac reclama, nici n-am intrebat-o daca o pot recomanda, dar daca vreti pe cineva pregatit care poate veni acasa in principiu oricand, v-o recomand.

Laura e din ce in ce mai expresiva si mai frumoasa Eleni!De Dimi nu mai vorbesc!

Mergi la inceput

Stiu, Ema, brrr nici nu vreau sa-mi imaginez prin ce-ai trecut - eu, cu Adela la 6 luni si am crezut ca ma urc pe peretzi, dar tu cu puiul mic - ce mai, criminal!

Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

Citat:
citat din mesajul lui emabucuresti

Ginette de aceea cand erai in spital iti spuneam ca te inteleg perfect prin ce treci. Imagineaza-ti ca noi la 3 sapt de viata, un ghemotoc, stateam cu branula in manuta si faceam antibiotice zi si noapte.Am pierdut si laptele in per aceea dar mi-am revenit cu papa multa, de nu mai pot scapa acum de kg in plus dar asta e alta pov.

Acolo am cunoscut-o pe d-ra Cochino, e mana dreapta a lui Tomescu, seful spitalului de pediatrie medlife, asa ca am incredere in ea, doar impreuna cu Tomescu mi-a facut copilul bine. Nu-i fac reclama, nici n-am intrebat-o daca o pot recomanda, dar daca vreti pe cineva pregatit care poate veni acasa in principiu oricand, v-o recomand.

Laura e din ce in ce mai expresiva si mai frumoasa Eleni!De Dimi nu mai vorbesc!

multumesc de aprecieri !!!! Intr-adevar, si-a schimbat fizionomia mult. Este tare dulcica, mai ales cand zambeste cu dintisorii aia ai ei zimtati....

Doamne, cred ca ai trecut printr-un cosmar sa-ti vezi puiutul mic bolnavior la varsta aceea.... Bine ca a trecut totul cu bine si sa nu mai aiba parte de internari in viata lui !!!!!

Si, in alta ordine de idei.... unde sunt kilogramele acelea in plus de care vorbesti ????? Din cate imi amintesc... in fotografiile de la mare parca erai sora lui milan nu mama mama lui...

si Eleni - 05.02.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Vad ca azi e ziua vestilor proaste.
Kalosalina, fuguta cu ea doctor, sa dea Domnu sa nu fie nimic grav.

Si eu la raport cu vesti proaste. Dupa 5 zile de antibiotic, timp in care Andrei al meu vesel,vioi, fara febra, zic excelent a trecut totul. Ieri de dimineata vad secretie galbena mai multa in urechea dreapta. Sterg cu betisor si-mi zic ca nu l-am curatat temeinic la baie. Azi de dimi, aceeasi chestie in ambele urechi . Sun la Medlife, si-mi zic ca nu au loc la programari, zic e urgenta, zice pai reveniti dupa 2.
Eu una nu inteleg, e spital sa primeasca si urgente, ori ba? Fetele care ati mai mers acolo ma lamuriti si pe mine?
Oricum daca la 2 imi zice ca nu ma primeste il iau in brate si ma prezint cu el direct, sper sa nu-mi zica ca nu-l poate vedea niciun ORL-ist ca sunt pusa pe scandal.

Roli mamica de Andrei(16 ianuarie 2008) si Marc(9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui laura_dimitris

Si, in alta ordine de idei.... unde sunt kilogramele acelea in plus de care vorbesti ????? Din cate imi amintesc... in fotografiile de la mare parca erai sora lui milan nu mama mama lui...

si Eleni - 05.02.2008

Asa e, asa e - nu stie ce vorbeste, cand zice de kg in plus - eu am vazut-o 'live' si am zis ca are maxim 21-22 de ani !

Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI

Mergi la inceput