LMA!!! Bucurii de sept-oct 2006 (142)
Raspunsuri - Pagina 13
anangel_lexi spune:
Va multumim tuturor pentru urari!
Noi tocmai ne-am intors de la zoo care e intr-adevar superba, a meritat, dar suntem franti. Maria a adormit in secunda in care ne-am urcat in masina si acum e fresh ![]()
Tortul pisicuta a iesit foarte bine, sunt multumita de el, acum sa vedem cum o fi si la gust.
Gety, multa sanatate Mariei! Nasol cu caldura.
Lilina, stii de cand caut cizme in genul celor pe care le-ai luat tu? Aici nu am gasit asa ceva, marimea 22-23 cat imi trebuie mie. Sa poarte Vladone sanatos toate achizitiile.
de
www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Pozele noastre din concurs sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">ana1 si ana2 Va plac?
Sephora spune:
va pup fetelor
Noi suntem muciosi si nu ne-am dus la "chesit"-cresa,suntem deja pe tratament ca ,copkilul se plangea ca-l doare urechea,asa ca am bagat urgent orl-ist.Nu are otita dar din cauza de muci multi il deranjau urechile,daca face febra antibiotic asa ca mi-a facut si d-aia si i l-am si dat ca pana maine sa se puna pe picioare.
M-am hotarat sa-i fac ziua acasa,cu cei cativa prieteni fara sa ma mai complic cu cresa,o sa duc doar niste fursecuri luni ca atata cica e voie,vroiam printese,baloane etc,dar fiind M bolnav n-am apucat sa vb cu directoarea saca ne de voie asa ca am lasat-o balta.
Maine ptr Matteo e si ziua onomastica asa ca sarbatorim 2-1.
Vroiam sa le spuns si io LA MULTI ANI! sarbatoritilor Maria,Rares,Reby si lui Adina mamica de gemenei. numai bine sa va dea Domnul si sanatate maxima.
Io am fost terminata 3 zile de la pastila miraculoasa,n-am pus nik in gura si am facut caca moale la greu,ameteli si tot tacamul,vineri l-am mai avut si pe M cu mine in aceasi stare.
Sanatate multa celor bolnaviori.
pufymic spune:

Maria

Rares

Adina

Sa va dea Dumnezeu sanatate multa la toti si viata fericita!
Eu sunt franta de oboseala...de vreo jumate de ora am ajuns acasa de la servici....si am avut o zi grea...cu cazuri multe si aiurea...si m-a mai si plouat...si a fost frig....asa ca acum fug la dus si apoi in pat!
Noapte somnoroasa !
microbu spune:
LA MULTI ANI, ADINA si tuturor sarbatoritilor pe care nu am apucat sa-i felicit: Yagi Alesio (tare dor mi-este de mamica ta), frumoasa Reby, Ada, Erik, pufosul Nicolas (
Ioana ), Rebecca, Victor, Maya, Maria (
Lexi si ochisorii albastri ai printesei) si Rares frumosul (
Princess).
xandrutza_76 spune:
La multi ani fericiti David si Matti!!
Va doresc o copilarie fericita si o viata minunata!

Mirabela si Sephora, sa fiti fericite alaturi de familiile voastre iar copiii sa va aduca numai bucurii
La multi ani, Narcisuca mamii!
Alexandrina
38+ si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)
poze cu noi
Bebe
xandrutza_76 spune:
Buna dimi!
Ne-am trezit si noi, cica; azi noapte pe la ora 2 Narcisa era in mare forma, ea isi incepuse aniversarea deja. Nu am reusit s-o culcam pana la ora aia.
Seph, foarte draguta invitatia! Aniversare frumoasa! Sanatate lui Matti!
Mira, aniversare frumoasa si voua!
Lexi, ma bucur ca ati ajuns la zoo, astept pozele ![]()
Gety, multa sanatate Mariei! Eventual mai asteptati cu cresa, pana dau drumul la caldura.
Lullabay, nastere usoara si prietenei tale, bebe sanatos!
Va invit la o felie din tortul Narcisei, e facut aseara.
Alexandrina
38+ si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)
poze cu noi
Bebe
gabitzica spune:
La multi ani
Narcisa, David si Matteo
. Sa cresteti mari cuminti si frumosi.
Xandrutza ai reusit sa faci toate bunatatile care ti le-ai propus? Tortul arata delicios

.