Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (300)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Giova se mai intampla,nu ai ce sa faci vroaim sa iti spun sa cauti ca sunt ceva protege saltea, ca si cearceafurile cu elastic, au pe o parte fata de bumbac si pe cealalta un material impermeabil, sunt f bune si eu am asa pe pat ca de cateva ori mi s-a intamplat sa faca pisulica asta mic pe pat si nu trece pe saltea. Poate le gasesti la magazinele mari de mobila sau la Practiker daca au si stand de lenjerii.
Bianca cred ca Alain la concurenta mare cu Angelo e in topul celor mai mari pretentiosi, asta mic al meu in afara de supa de pui cu fidea, supa de rosii cu fidea si supa de salata nu mananca nimic la acest capitol si la felul 2 avem numai copanele de pui,sitel si pui rotisat cu cartofi pai sau piure si rar de tot orez cu ceva sau mancare chinezeasca sau paste. Mai mananca peste dar doar pastrav si scoici . Asta e tot ce mananca el, din ce zici tu Dani mananca mult mai diversificat si dimineata si la pranz si macar sta pe loc sa manance, Alain sta 5 minute la masa si apoi cu ure prin casa mananca.
Eu binenteles ca nu am mai prins deschis la farmacie o sa mai ies o data mai tarziu cand mergem la cumapraturi. Am apucat sa fac piata ca aici e numai marti, joi si sambata e piata si mai gasesc si eu fructe si legume cu gust ca nu se compara cu cele de la market. O sa mai iesim o tura la cumparaturi sa mai luam ceva mancare ca e cam gol frigiderul, cum eu nu am iesit prea mult zilele astea. Aminceput sa ii dam si lui Alain antibiotic ZINAT ca are niste muculeti consistenti si o tuse urata si daca nu am vazut nici o imbunatatire in o saptamana mi-e frica sa il mai lasam asa.

Silvi si strumf mic Alain 19.01.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

eu nu am probleme cu mancarea, nu e pretentios marco, doar cand suntem in concediu, atunci nu prea mananca si face fitze. Ultima data, la sora-mea a mancat chiar bine, nu am prea avut probleme cu el.
Chiar vb. cu tatal prietenului lui si cu dir. caci amandoi mananca la greu, Mihnea are sunculite, dar Marco isi mentine silueta. Directoarea ne-a zis, ca Mihnea e linistit, dar marco nu sta o clipa...cum vreau sa faca sunci? asta o fi atunci....energia asta il tine in forma, ca pe tat-su'. numai eu ma ingras din familie.

la pranz a mancat supa de pui cu 4 galusti (mi-au iesit mai mari decat de obicei), cu un picior de pui si un morcov.
L-am pus in pat, s-a uitat la desene, dar nu a adormit. La 15.30 a mancat cu noi, vinete, salam, ardei si castravete.
Acum e cu Clau la locul de joaca din Mall, caci nu avea stare defel...ultima chestie pe care o face: sare de pe canapea pe covor, sau de pe masuta lui pe parchet. asta a invatat cat am stat in Alba. asa ca...au plecat sa-si consume energia, eu am ramas sa-mi fac unghiile, m-am spalat pe cap si imediat plec in calea lor.

Bianca, Marco are cam 25 la picior, sper sa mai stea asa macar vreo luna, sa-i mai fie bune cele 2 perechi de papuci din primavara.
Nu-i place morcovul? fain l-ai pacalit cu iepurasul si vederea. sper sa manance mai mult Dani, dar stai linistita ca nu e slab.
Silvia stiu de protectia aia, am asa dar mai mica pt. patut. Am vazut pe laredoute, am vrut sa-mi iau, dar a zis cumnata ca are italianul ei, mi-a trimis, dar nu e protectie dintr-aia. asa ca am returnat-o, a zis ca va cauta el in Italia...astept...daca nu, cumpar de pe site, caci la noi nu am vazut, nici nu m-am interesat de fapt.

va , merg sa ma imbrac si sa o tai dupa ei.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Buna seara de depaaarteeee,

Ieri am inceput un mesaj si nu am apucat sa il termin Astazi m-am tuns ca Bianca Imi sta mai bine asa decat cu el lung Angelo este la socrosenii, pe Giorgos l.am trimis la cateva cumparaturi dupa care se va duce la parinti sa fie cu Angelo. Eu am bagat a 3-a masina de spalat, am aspirat, vazut un film la care bineinteles ca am plaaans " Escape from Sobibor " actiunea se petrece intr-un lagar nazist.Astazi a inceput oktoberfest,vedeam dimineata cum se ducea lumea imbracata cu costume bavareze >Cred ca sapt asta o sa ma duc cu Giorgos sa vedem ce noutati au bagat, in rest este foarte scump, o bere costa 8,30 ( pt. cei care vor sa stea in hale sa bea si sa manance ) mie imi place sa ma uit la trenulete si ce mai au pe acolo De urcat nu ma voi urca pt. ca nu mai rezist, gata....s-a dus varsta pt ele

Toanca am vazut pozele, sant frumoase dar putintele
Giova interesant program dar mi se pare prea greu pt 3 ani.Cred ca are dreptate Bianca, aia normal ca spun ca e in regula pt copilasi asa mici, vor sa faca bani nu?
Silvie sanatate voua mai aveti de tras Uite ca am mai invatat ceva de la tine, nu stiam ca exista lenjerie speciala cu musama pe dedesubt O sa cumpar si eu

merg prin vecini sa citesc, vreau o lamurire.....

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

O replica la no name vsv de ce au scris:"Si ele cica-s crema. Vorba unei prietene,gretzoasa crema"
Dar aproape 3 ani cat au stat cu noi,nu le era greata?

acum sa termin cu prostiile incepute in alte locuri, unde naibii s.a pomenit aici de alti spiridusi decat cei de pe lista NOASTRA ? Cred ca s-au trezit cu fetzele la cearceaf, s-au scris asa putine mesaje la noi si tocmai din ele au dedus....te doare mintea...nici nu are rost sa mai scriu unde le.a dus capul

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Ca sa ma laud si eu cu baiatul meu, o sa pun zilele astea un filmulet cum stie alfabetul grecesc Este mai greu decat cel romanesc sau nemtesc, la noi spui literele dar la greci e un intreg cuvant pt fiecare litera Eu sa spun drept, nu il stiu pe tot, pe laptop sant cuvinte rostite si Angelo trebuie sa apese litera cu litera sa se formeze cuvantul, asteapta de la mine sa-i dictez si nu stiu sant trei feluri de i,doua de o,trebuie sa stii cand sa le pui pe fiecare...cu Giorgos se joaca mai mult,doar e limba lui taica-su

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

salutare si de la noi

stau la pc ca vrea baiatul meu sa asculte muzica lautar il fac zau daca nu are o ureche muzicala de m a capiat altfel e ok se joaca frumos,la olita face iar de papat papa ca e mancacios din fire

bianca se uita la un serial si asteapta sa doarma papan sa se apuce de lectii si dupa masa am vrea sa mergem sa ne luam o plasma...dar ma cert cu sotu ca ne tb alta biblioteca pt plasma asa ca precis venim cu mana goala

la munca la mine balamuc total...vineri dupa masa cine credeti ca avenit in scoala????insusi patronul antenei 1 dan voiculescu cu copiii de la fundatia lui in semn de solidaritate cu copiii nostrii si asa batuti de soarta....ne punem speranta in el mai ales ca se implica personal

TOANCA super pozele dar cam pustiu in perioada asta cu toate ca eu stia ca acum e super ok sa mergi in turcia
GIOVA cam prea multa informatie la cursul asta....sigur este interesant pt copii mai mari
MARAKI sa ti fie de bine tunsoarea si nu mai baga ochiul in alta parte ca as nu te stresezi ca nu merita
BIANCA lasa ma ca arata bine puiul tau...si stefan are 25 la picior

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIHA78 spune:

http://www.dropshots.com/MIHA78#upload

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Noi ieri am fost la plimbare prin Promenada, am fost cu prietenii nostrii de familie si finutul, s-au jucat copiii nostrii foarte frumos, erau prieteni buni, isi imparteau jucariile si se coalizau impotriva altor copii .
Maraki deci i-a prins bine lui Angelo laptopul ala, a invtat alfabetul grecesc . Bravo lui. Dani nu cred ca ar avea rabdare sa stea linistit pe pat sa se joace cu laptopul. Se joaca si el frumos dar nu prea are grija de lucruri ...mai scapa pe jos, le calca... Sa pui poze cu noua freza
Cosmi ce bine ca aveti sustinere buna . Poate reusiti pana la urma cu copiii aia ceva. Deci il faci lautar pe Stefan . Nici Sandra nu prea poate sa isi faca temele de Dani, e tot la ea in camera si plange la usa daca vede ca e usa incuiata. Trebuie sa vedeam cum facem ca Sandra are teme si de invatat si nu cred ca si le va termina pana la ora 16 pana vine Dani.
Giova cand ai spus ca Marco sare de pe pat pe masuta mi-am amintit de nepotul meu( copil de verisor primar)...e mai mare ca Sandra cu cateva luni. Cand aveau copiii vreo 3-4 ani am fost la ei si am stat o saptamana. Nu iti spun ce diferenta era intre copii, cat de cuminte era Sandra fata de Robert . Ala...sarea de masa pe pat si invers...mie imi statea inima in loc cand il vedeam si maica-sa zicea ca e ceva la ordinea zilei la ei. Eu iti spun ca m-am socat atunci...si nu am saul uit niciodata ce sarituri baga, cum mai cadea si nu avea absolut nimic . Oricum e diferenta intre o fata si un baiat, cel putin intre Sandra ca si fata si alti baieti
Miha, faine pozele, pot sa spun ca acum poate v-as recunoaste si pe strada daca v-as vedea....pana acum sigur nu v-as fi recunocut. E inalt si Todor, cel putin eu asa spun din poze.

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Buna ziua,

Cosmi faceti mami primul pas si luati plasma daca va doriti Acum sincer, se vede de o mie de ori mai bine la tv-ul meu normal decat la plasma soacra-mii. A avut dreptate matusa Maria, la plasma daca nu este din aia scumpa de la 2 mii in sus, se vede aiurea, imaginea latita Ai grija la ce va orientati Sa stii ca Danutz Voiculescu a venit acolo in calitate de politician, oricum ar fi, important este sa se rezolve probleme copiilor

Mihaaaaa ai deschis drop dar e goool....

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Bianca ce poze vezi tu mama la Mihaela? mie imi deschide pagina ca la inceput, nu are nimic bagat.

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput