Topic - pasapoarte, acte, calatorii...
Raspunsuri - Pagina 14
nadaflorilor spune:
Citat: |
citat din mesajul lui soanso am intrebat, si au zis ca ei nu au ce sa faca atata timp cat buletinul lui este valabil si ca daca vreau sa-l actionez legal , ce presusune asta din partea mea ? SOSO (20 dec 2005) |
iti trebuie un avocat care sa te invete ce sa faci sau sa te reprezinte, il dai in judecata pe respectivul si ...nu stiu cat dureaza, se plangea o cunostinta a mea ca patit ceva asemanator si se tot amanau termenele de judecata, a durat mai mult de un an, asta prin 2003 - 2004.... nu stiu care a fost finalizarea
soanso spune:
Nina, multumesc pentru raspuns, offf ce complicat este, pai in cazul asta nu stiu ce sa fac imi este "groaza" sa ma car prin tribunal , proces, cu individul cu atat mai mult ca nu-l cunosc personal nu stiu ce fel de persoana este, iti dai seama ca imi cunoaste adresa si risc mult, poate afla cumva si se razbuuna , nu stiu sunt foarte derutata.
matahut spune:
Nu mai gasesc pasaportul expirat ...
Pasaportul meu a expirat de vreo 7-8 ani. Am nevoie rapid de unul nou, dar l-am ratacit pe cel expirat. Se poate obtine un pasaport nou fara taxe pentru neglijenta :D, declaratii in MO etc?
matahut spune:
Citat: |
citat din mesajul lui marius Nu. |
Si totusi... Am fost astazi la serviciul pasapoarte ca sa ma conving cu ochii mei. Surpriza: a mers doar cu o declaratie pe proprie raspundere. Pe 31 ian am pasaport nou, fara amenzi si publicari in MO. Se pare deci ca s-au mai schimbat regulile, slava domnului
Iar cand am ajuns acasa am gasit pe email si raspunsul celor de la Minister - scrisesem aseara si acolo - exact ca cel de azi de la ghiseu