Probleme la depunerea actelor de casatorie!
Buna ziua.
Ma tot chinui de nu stiu cand sa depun actele pt casatorie.
Initial nu am stiut,caci nu mi-a zis nimeni, ca pe sentinta de divort trebuie sa pun stampila si timbru judiciar la judecatoria unde a avut loc divortul.Cu chiu cu vai am ajuns..fiind in alta localitate.Bun,am rezolvat cu asta.
Acum insa intampin mai multe probleme si deja sunt cu nervii in pioneze caci sunt insarcinata,am o sarcina cu risc,tocmai am facut un cerclaj si trebuie sa stau mai mult in pat..Si nu reusesc sa depun actele pt a ma recasatorii.
Problemele ar fi asa:dna de la casa casatoriilor a zis ca trebuie sa scot un alt CI,in baza sentiintei de divort.Pe sentiinta de divort scrie clar ca-mi pastrez numele din timpul casatoriei..si l-am pastrat tocmai ca sa nu mai fiu nevoita sa schimb toate actele!Pe CI nu scrie statutul meu,dar a vazut ea ca CI-ul e scos in 2006 si divortul s-a pronuntat in 2007..si eram in timpul casatoriei.Nu inteleg de ce trebuie sa scot un alt CI cu acelasi nume,ca apoi sa umblu sa scot alt CI cu numele dobandit prin casatorie.
A doua problema ar fi ca a zis ca sentiinta de divort originala ramane la ei,eu urmand sa-mi fac alta..Nu se gasesc timbre judiciare si doar printr-un imens noroc am reusit s-o fac pe cea pe care o am acum.De la judecatorie mi-a atras atentia,atunci cand am facut-o ca aceea ramane la mine,iar daca am nevoie pt altceva voi da copii!
Si in sfarsit a 3-a problema ar fi actele prenuptiale..sunt valabile 14 zile,dar alea 14 zile cuprind practic si zilele in care stau la ei la casa casatoriilor,adik tot 14 zile!Nu am reusit sa ma incadrez in aceleasi 14 zile ca am avut probleme cu sarcina si a trebuit sa fac cerclaj..dar este aberant caci programul lor este de la 9-12,iar eu nu pot face aceste acte iar si sa ajung in timp util la ei pt ca dr de fam incepe la ora 10 programul..(si o zi e de dim ,una de dupa-amiaza)
Cam astea sunt problemele pe care le intampin.Mai mult,nu stiu unde sa-mi fac CI-ul..acesta cu acelasi nume,pt ca nu mai locuiesc acolo(alt oras) si nu am cum sa ma ia in spatiu pers respectiva.
Ma poate lamurii si pe mine cineva?Are dreptate dna asta de la casa casatoriilor?Acestia sunt pasii care trebuie urmati?
Sunt cu nervii in pioneze,divortul meu a durat 5min,iar ca sa ma recasatoresc umblu de nu stiu cat timp pe drumuri dupa diverse acte..Probabil se incurajeaza divortul si nu casatoria!
Multumesc anticipat.
POZE
Minunica mea
23+ cu David Christian