Salajence la RAPORT!!!!!54

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Va si va servesc cu o cafea fierbinte si aburinda. Am de lucru cat casa, ca azi ne vin nasii, mancare, un pic de curatenie, Andrei, cumparaturi... Sper sa le birui pe toate ca iar ma simt nasol. O fi de la vreme? Am vazut ca daca ploua, nu mi-e bine... Sa fie o coincidenta? V-am da mai vin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

salutare!!!!!

oti, multam de cafei.ce bucataresti azi?cat stau nasii la voi?auzi soro acu iti era utila oalamagica.parol ca io de cand o am sunt o gospodina desavarsita.moama ce de bunatati fac in ea.aragazul meu e virgin deja.nu-l mai folosesc de cand am oala.

adriana, in kauf am gasit chimen macinat si azi am prestat gulasul de vita.o minunatie.

ioana, baga detalii despre spatiul ala.l-ai vizitat? io nici macar nu stiu unde e situat, deci nu poci sa ma pronunt.

mihaela iti tin pumnii sa scapi cu bine de examen.felicitari ptr ex de matematica.

giuliaaaaaaaaaaaaa,io ragusesc de cand te strig.treci fata si spune cum fu la dr si cum te simti.

va tzuc apasat, da mai viu.

Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...

www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Bia multzam, a trecut!

Oti spor la bucatarit! Io fac mai tarziu o tarta cu rabarber. Am luat ingredientele din magazin, numa' sa o torn in tava.

, sa aveti un we fain!

vorbe de copil...

Hobby

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

Mergi la inceput

Bia pt incurajari. Am facut o ciorba taraneasca, am facut tocanita de ficat si pipota si ma gandesc sa fac mamaliguta langa ea, , am mai facut vinete cu maioneza si scoaca cu maioneza . Urmeaza sa fac puiul a la KFC si briose cu ciocolata. Si cam atat. A, si cartofi prajiti lanaga bucatile de pui picant. Miha, felicitari si de la mine si bafta in continuare. Eu acu is rupta de scoala, dar sincer nu ii duc dorul. Abia astept sa il tin pe praslea in brate, nu ma pot gandi la altceva. Si mai sunt si temele, si primele zile de scoala a lui Andrei, ma coplesesc toate. In sensul bun, of cource .Va ,daca nu mai apar, va doresc un we minunat, plin de caldura!

Mergi la inceput

peseu: Bia, cred ca pana duminica stau nasii la noi, chiar imi era dor de ei, ca nu i-am mai vazut de cateva luni. Tot au zis sa mergem noi la ei, dar sincer nu ma vad stand in masina pana la Tg Mures, desi tare imi place orasul, au si zoo si Andrei e topit dupa animalele de acolo. Asa ca vin ei. Cat despre oala, chiar mi-ar prinde bine, da ia vezi asa de curioasa cat consuma? Baga un oki pe ceas odata cand faci ceva mai complex. Nu de alta, dar eu am contorul ala de zi si noapte cu dublu tarif, ziua e scuuuump curentul da noaptea e very cheap .

Mergi la inceput

si ultima isprava de sapt trecuta:http://www.culinar.ro/forum/index.php?s=&showtopic=13279&view=findpost&p=579719

Mergi la inceput

oti, ptr o oala de ciorba de fasole cu ciolan la gata se consuma0,12 lei, adica 1200 lei vechi[timpule de fiebere e de45 de min], iar ptr o supa de pui cam 0,5 lei .nu consuma mult oala.oricum iesi mai ieftin cu oala decat cu gazu ,plus ca nu face aburi si miros in casa , da nici nu trebuie sa pazesti mancarea sa nu dea in foc, nu trebuie spumalita supa si completat cu apa.e bestiala.plus ca gatim sanatos .nu ma vad traind fara ea.ma oipresc aici ca imediat umplu un capitol si ti-am zis acu-s gospodina,doar bag ingredientele in oala , programez si stau relaxat la tigara si pe net.

mai da harnicuta ai mai fost.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mihaela_s

Bia multzam, a trecut!

Oti spor la bucatarit! Io fac mai tarziu o tarta cu rabarber. Am luat ingredientele din magazin, numa' sa o torn in tava.

, sa aveti un we fain!

vorbe de copil...

Hobby
www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

tuluai mihaela ca io am ceit in viteza ca faci tarta cu RABDARE.parol ca stateam sa procesez informatioa si nu intelegeam nik.tuluai blonda is.

pupici fetelor.tare mumoase sunt.

Mergi la inceput

Biaaaaaaaaaaaa, ti-am cerut in Kw ca la mine ziua curentul e dublu ca la tine!!! As putea gati cu ea noaptea... Ca ar fi pe jumatate... Noi ne-am cerut ceas de asta de la renel pe vremea and faceam apa calda cu boilerul. Si ne usca plata curentului. Si asa am ramas. Spal noaptea, si in we si tot zic eu ca ies mai bine.Buei, am muncit mult azi nu zic da tot am dat in bara undeva... ia ghiciti unde? La briose bineinteles!!! Mie imi place cand fac dulciuri sa ma concentrez asupra lor, sa pun suflet. Amu facand atatea deodata, le-am facut asa de mantuiala, si se vede!!! O tura (12 buc) le-am dat la Rexi ca asa de bine le-am ars ca nu a mai venit hartia jos... Si nici cealalta tura nu e cu mult mai breaza...Am sa ma las de facut dulciuri pana dupa ce nasc, ca vad ca nu mai dau randament...

Mergi la inceput

Miha si Bia, suntei online, deci la raport adunarea!!!!

Mergi la inceput