Salajence la RAPORT!!!!!54
Raspunsuri - Pagina 20
silvana_salajan spune:
Fetelor,
Miha, o supa de rata cu galuste... Banuiesc ca ei nu au asa ceva.
Sau mamaliga cu branza si smantana...
Oare au??? adriana, merita sa incerci cu iaurt. Am o colega care are probleme cu absorbtia calciului. stii ce face? Usca coji de oua de tara, le da prin rasnita de cafea si le mananca cu miere. Si isi mai revine. Zice ca asa asimileaza. Amu io stiu???noa, va
da mai viu.
olim spune:
colegu o plecat la barcelona, asa ca pana miercuri numai noi acasa![]()
adriana eu am luat CA si MG efervescent, mi l-a recomandat Butnaru, sa cumpar din Billa ca cica is ff bune si corpul ia numai cat ai nevoie, si dupa 3 saptamani mi-au iesit analizele bune, ca aveam ceva probleme anul trecut.Si mi-a zis sa las cofeina, cola, cafea ca creaza probleme in depunera Ca si Mg.multa sanatate iti doresc
oti, las mai fecioru ca are si el mandria lui, cum sa rada de el tocmai colegul lui
cat despre burtica doamne ajuta sa fie bine si sa mai stea la caldurica
blondo
miha nu prea stiu ce sa zic, eu as incerca o tocana de vita sau de carne de purcel cu piure de cartofi, sau de ce nu niste placinte
is pe ebay da mai viu
Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex
olim spune:
ce liniste in zona, sunteti la
toate
olim spune:
ma duc si eu la
ca vad ca am ramas singura la butoane, sefa
demult![]()
o zi frumoasa tuturor
dianaiulie2009 spune:
Cafelutza e servita !
Mihaela , ciorba de fasole boabe cu ciolan afumat si cu ceapa rosie stransa in pumn amestecata cu ulei .
Fetelor , mersi de sfaturi , dar din iulie iau zi de zi ca si Mg . Si pastile si efervescent ... tot fara rezultat ...
Maine merg sa-mi fac o radiografie la coloana sa vad de unde am durerile mari de spate .
Va tzuc si mai trec eu pe la voi !!!
" Carpe diem ! "
olim spune:
tuturor
adriana multa sanatate sa ai
aseara am sta pana tarziu pe net sa gasesc desene sa ii pictezi lui alex pe pereti.Maine ma duc sa imi cumpar tempera si sa vad daca gasesc indigo si pana vine colegu tura viitoare ma bate gandu sa fac un desen dupa usa, unu mai mic, ca in caz de ceva
va doresc o zi frumoasa tuturor
silvana_salajan spune:
Fetelor, ne-am mutat in casa noua
:http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=127004