Salajence la RAPORT!!!!!54
Raspunsuri - Pagina 17
silvana_salajan spune:
Fetelor, va
pt grija voastra. Nu cred ca sunt contractii, ca nu ma doare la un anumit intreval. Pur si simplu ma apuca , peste cateva ore trece, apoi iar, asa fara vreo regula. oricum pe maine dimi m-a chemat dr la consult asa ca stau linistita. Nu pot sta decat pe partea stanga si va dati seama ca amortesc... Daca stau pe spate nu am aer, daca stau pe dreapta zici ca ma taie. Deci stanga, cu pauze, ca tre sa ma ridic din pat sa ma plimb, chiar si noaptea de 2-3 ori... Noa, da a trece si io ma aleg cu comoara
. Miha cat despre simptomele de borelioza, nici nu stiu care sunt, da a fost la medic si i-a dat ceva antibiotic cred. La ea problema a fost ca nu a reusit sa o scoata, si a pus iod, si s-a ars... noa poveste lunga, da a trecut. Biaaaa, musai sa veniti in vizita sapt asta si facem impreuna clatitele. Ce zici? amu cat mai am sirop de artar...
Chiar am zis, ca nu e cine stie ce de capul lui, mierea noastra e mai densa si mai dulce, da uite frate cum stie americanul sa isi promoveze produsele... Va
merg sa ma mai intind o tura da mai viu ![]()
silvana_salajan spune:
Biaaa, te vad! Treci la raport, ca ma duc sa il pregatesc pe Andrei de culcare sa scrii ceva pana vin.
Hai ca mai stau atunci un pic. ![]()
Bimilit spune:
![]()
![]()
Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...
www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi
Bimilit spune:
bei, fato ce faci?
cum te simti?
merge singur maine andrei la scoala?
Bimilit spune:
iar mai sedus si mai abandonat

silvana_salajan spune:
M-am scuzat, da am revenit. Maine cred ca il ducem cu masina ca dimi tre sa ajung si eu la spital si merg cu Vlad, ca nu ma simt in stare sa merg pe jos. Apoi i-oi zice sa vie singur acasa, da m-oi duce sa il urmaresc. ![]()
Bimilit spune:
in simleu mergi la dr?